| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdarayaz Neden E-dana ? derin.. ![]()
|
| Mesaja teşekkür eden: | ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ (09-05-07) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cunki hüpperr arkadas yazamamıs sanırım cumlelerı yetersız kalmıs ben duygularına tercuman olayım |
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasilsin? (klasik baslamak istedim)Ne zaman gelcen bu taraflara civcivle beni ziyarete? Hangi takimi tutuyosun? Turkiyede en sevdigin sehir / yer? Hollandada en sevdigin sehir? Simdilik bu kadar yeter sanirim BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden serdarayaz ?...... ![]() ( kopya çekTm... )
Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolsun kınalı benım sorumu sormus DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.882
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:49559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selam serdar cim ![]() yanlis anlasilmak seni üzermi ? |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar kusura bakmayinn,cok yogun bi calisma temposu icinde oldugum icin guzel sorulariniza gec cewap yaziyorum, bu erken secim yedi bitirdi sondurdu bizi...sabahn bu saatinde wakit buldum anca..smdi esra soyle bi gun internette haril haril bi sarki ararken google sayfalarindan birinde e-dana yi gordum,girdim baktimm uye falan oldum aradigim sarkiyi buldumm cok cok sewindim derken sadece muzik bolumuyle ilgileniodumm dedim yaa baska neler warmis burda die bakarken bakarken bide bakmisim baglanmisimm buraya...burayi seviyorum cunku hersey cok samimi,cok seviyeli bide reklam hic yok orasi cok guzel iste...forever e-dana.... Konu ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ tarafından (07-05-07 Saat 08:00 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (07-05-07) |
| | #8 |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #9 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.964
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En sevdiğin, en güçlü yönün nedir? |
| | #10 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapmacıklığın tanımını yapabilir misin? Vede severmisin? Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| | #11 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bi düşünce yüzünden pişman oldun mu |
| | #12 |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendimce ben bu konuda cok gucluyum dedigim belli bisey yok aslinda ama zayif dersen bi duzine sayabilirim smdi burda ama cevremdekiler cok guclu bi adalet duygum oldugunu,haksizliga ve esitsizlige kesinlikle tahammul edemedigimi soylerler...Dikkat ettm gercektende oyle adil olmam en guclu yanim diyebilirim |
| Mesaja teşekkür eden: | solεil (07-05-07) |
| | #13 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insan senin için sağdece varlıkmı özel bişiler söylermisin.
|
| | #14 | |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sen nasilsinn??-Cnm benm ya gelcem o taraflara yaz gibi falan bi bakalim wakit ayarlayabilrsemm bi takilcam..tabiii ugrucam size ugramazmiymm hic..civciv manti yapcak bana sendende pastirma istiormm bende size lokum-kaymak getircem ama...-ee galatasarayliyim... -Turkiyede en sevdigim sehir cok yaa..ama en cok antalya tabi onun yaninda bide afyon..yer e gelince afyonunn en cok yesilyolunda cafede oturmaii sewiorm antalyadada mekan neresi olursa olsun farketmes beah laurayi mikrosu beachparki heryeri sewiormm ![]() -ohomm hollandaya gelince middelburg da dogdum oranin yeri baska tabiki..havasi suyu,insanlari ondan sonra vlissingen geliyo.. kuccukken denize giderdik oraya antalyaya cok benzioo...yer olarak kuccukken burger k. olan heryeri seviodum...hamburger canavariydim kuccukken en sonda rotterdam geliyo ![]() istedignn herseyii sorabilirsnn cnm ![]() groeten serdar | |
| Mesaja teşekkür eden: | KINALI_BEBEK (09-05-07) |
| | #15 |
| | #16 |
| | #17 |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selam askitommm!!! yanlis anlasilmak beni cok uzer ama sewdigim yanlarida war yani soyle bisey daha var duygularimi pek belli etmem cogunlukla ilk bakista insanlar benden hcbbisey anlamaz kendi kendilerine biseyler bulurlar sonra dumur olurlar..ama sen yanlis anlaa problem degil o bitaniscom |
| Mesaja teşekkür eden: | yεsiL (08-05-07) |
| | #18 |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yapmacikliga tanima gerek yok bence..onun bi kalibi olamaz...civarda bi suru war nasiolsa yapmacikligi cok sewerim hobim ayni zamanda...6 yasimdan beri degisik tiyatrolarda rol aldim...bir suru tiyatro odulum war...yapmacikligi nasil kullandigima bagli.... |
| | #19 |
| | #20 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.964
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Keşke şunu yapsaydım ya da yapmasaydım" dediğin birşey var mı? |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |