Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 07-05-07, 01:37 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.549
Teşekkür etti: 12.980
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
serdarayaz

Neden E-dana ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 02:02 Çevrimdışı   #2
Asistan
Genel Mesajlar: 246
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1095
kimim üç beş tanıdığı olmuşkimim üç beş tanıdığı olmuşkimim üç beş tanıdığı olmuşkimim üç beş tanıdığı olmuşkimim üç beş tanıdığı olmuşkimim üç beş tanıdığı olmuşkimim üç beş tanıdığı olmuşkimim üç beş tanıdığı olmuş
cunki hüpperr

arkadas yazamamıs sanırım cumlelerı yetersız kalmıs

ben duygularına tercuman olayım

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 02:11 Çevrimdışı   #3
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Nasilsin? (klasik baslamak istedim)
Ne zaman gelcen bu taraflara civcivle beni ziyarete?
Hangi takimi tutuyosun?
Turkiyede en sevdigin sehir / yer?
Hollandada en sevdigin sehir?

Simdilik bu kadar yeter sanirim

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 02:13 Çevrimdışı   #4
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
neden serdarayaz ?......
( kopya çekTm... )

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 02:17 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.541
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
saolsun kınalı benım sorumu sormus

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 02:36 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 10.052
Teşekkür etti: 9.882
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:49559
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
selam serdar cim

yanlis anlasilmak seni üzermi ?

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 07:32 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 670
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:723
˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-dana ?
arkadaslar kusura bakmayinn,cok yogun bi calisma temposu icinde oldugum icin guzel sorulariniza gec cewap yaziyorum, bu erken secim yedi bitirdi sondurdu bizi...sabahn bu saatinde wakit buldum anca..
smdi esra soyle bi gun internette haril haril bi sarki ararken google sayfalarindan birinde e-dana yi gordum,girdim baktimm uye falan oldum aradigim sarkiyi buldumm cok cok sewindim derken sadece muzik bolumuyle ilgileniodumm dedim yaa baska neler warmis burda die bakarken bakarken bide bakmisim baglanmisimm buraya...burayi seviyorum cunku hersey cok samimi,cok seviyeli bide reklam hic yok orasi cok guzel iste...

forever e-dana....

Konu ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ tarafından (07-05-07 Saat 08:00 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
Tweety (07-05-07)
Eski 07-05-07, 07:36 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
Alıntı:
kimim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cunki hüpperr

arkadas yazamamıs sanırım cumlelerı yetersız kalmıs

ben duygularına tercuman olayım
Tsk ederim arkadasim...tek cumlede aciklamissin...

Eski 07-05-07, 12:13 Çevrimdışı   #9
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.964
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
En sevdiğin, en güçlü yönün nedir?

....

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 14:33 Çevrimdışı   #10
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yapmacıklığın tanımını yapabilir misin? Vede severmisin?

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 15:01 Çevrimiçi   #11
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.343
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
hiç bi düşünce yüzünden pişman oldun mu

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 15:51 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Alıntı:
solεil´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En sevdiğin, en güçlü yönün nedir?
Kendimce ben bu konuda cok gucluyum dedigim belli bisey yok aslinda ama zayif dersen bi duzine sayabilirim smdi burda ama cevremdekiler cok guclu bi adalet duygum oldugunu,haksizliga ve esitsizlige kesinlikle tahammul edemedigimi soylerler...Dikkat ettm gercektende oyle adil olmam en guclu yanim diyebilirim

Mesaja teşekkür eden:
solεil (07-05-07)
Eski 08-05-07, 00:48 Çevrimdışı   #13
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
insan senin için sağdece varlıkmı özel bişiler söylermisin.

Mesaja teşekkür eden:
Eski 08-05-07, 17:11 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Alıntı:
KINALI_BEBEK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nasilsin? (klasik baslamak istedim)
Ne zaman gelcen bu taraflara civcivle beni ziyarete?
Hangi takimi tutuyosun?
Turkiyede en sevdigin sehir / yer?
Hollandada en sevdigin sehir?
Simdilik bu kadar yeter sanirim
-Cnm benm hamdolsun iyiyiz iste coluk cocuk yuvarlanip gidiyoruz sen nasilsinn??
-Cnm benm ya gelcem o taraflara yaz gibi falan bi bakalim wakit ayarlayabilrsemm bi takilcam..tabiii ugrucam size ugramazmiymm hic..civciv manti yapcak bana sendende pastirma istiormm bende size lokum-kaymak getircem ama...
-ee galatasarayliyim...
-Turkiyede en sevdigim sehir cok yaa..ama en cok antalya tabi onun yaninda bide afyon..yer e gelince afyonunn en cok yesilyolunda cafede oturmaii sewiorm antalyadada mekan neresi olursa olsun farketmes beah laurayi mikrosu beachparki heryeri sewiormm
-ohomm hollandaya gelince middelburg da dogdum oranin yeri baska tabiki..havasi suyu,insanlari ondan sonra vlissingen geliyo.. kuccukken denize giderdik oraya antalyaya cok benzioo...yer olarak kuccukken burger k. olan heryeri seviodum...hamburger canavariydim kuccukken en sonda rotterdam geliyo

istedignn herseyii sorabilirsnn cnm

groeten serdar

Mesaja teşekkür eden:
KINALI_BEBEK (09-05-07)
Eski 08-05-07, 17:14 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden serdarayaz ?......
( kopya çekTm... )
metucm formdan yararlanabilmek icin uye olmak gerekiomus ilk anda aklima o geldi onu yazdim dusunme firsatim olsa daha karizma biseler secerdim kesinlikle...

Eski 08-05-07, 17:15 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Alıntı:
IP wormx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
saolsun kınalı benım sorumu sormus
hngisiydi seninn sorun ??

Eski 08-05-07, 17:18 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam serdar cim
yanlis anlasilmak seni üzermi ?
selam askitommm!!! yanlis anlasilmak beni cok uzer ama sewdigim yanlarida war yani soyle bisey daha var duygularimi pek belli etmem cogunlukla ilk bakista insanlar benden hcbbisey anlamaz kendi kendilerine biseyler bulurlar sonra dumur olurlar..ama sen yanlis anlaa problem degil o bitaniscom

Mesaja teşekkür eden:
yεsiL (08-05-07)
Eski 08-05-07, 17:23 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Alıntı:
HaRuKa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yapmacıklığın tanımını yapabilir misin? Vede severmisin?
Yapmacikliga tanima gerek yok bence..onun bi kalibi olamaz...civarda bi suru war nasiolsa yapmacikligi cok sewerim hobim ayni zamanda...6 yasimdan beri degisik tiyatrolarda rol aldim...bir suru tiyatro odulum war...yapmacikligi nasil kullandigima bagli....

Eski 08-05-07, 17:24 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Alıntı:
GeSTaPo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiç bi düşünce yüzünden pişman oldun mu
olmusumdur ama sorumlusu genellikle baskalaridir

Eski 09-05-07, 16:34 Çevrimdışı   #20
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.964
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
"Keşke şunu yapsaydım ya da yapmasaydım" dediğin birşey var mı?

....

Kapalı konu

Konu Seçenekleri