| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]()
|
| Mesaja teşekkür eden: | serkhan_585 (30-06-08) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.600
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun-en son okudugun kitap? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? Sevdigin spor dalı tutugun takım hobilerin fobilerin... ferat kızma yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
| | #3 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.135
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden bu nick ? ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin ![]() hayatında vazgeçemem dediğin 3 kişi hayatında vazgeçemem dediğin 3 şey ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
| | #5 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.090
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin canım arkadaşım.. necesen? Onu çok mu sevioyorsun? ( soru sormak yok ama )
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| | #6 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyünce neolucan ? :
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: neden e-dana sorarsanız( ki sordunuz) çünki başka birisin tanımıyorum.. |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #9 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hoşbulduk.. ![]() Vatan, annem, dinim | |
| | #10 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yaxşıyam, sen necesen? evet çoook seviyorum..
| |
| | #11 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #12 | |
| Asistan ![]()
Serkhan ( Serxan ) 18 Bakü den unv. Sendika, kutuphan falan filan dolf hitler kavqam en son solohov kin ve sevgi 4kardeşiz Aslen bati Azerbaycan irevan hanligi futbol takim cim-bom Hobi bilgisayarda sörf yapmaq, kitab okumak,futbol oynamak fobi Sacimi taramak, Erken uyanmak | |
| | #13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.980
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu derin.. ![]()
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |