| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serserikursun64 yeni konugumuz sorulariniza hazirdir ![]() * Neden E-Dana ? ( bu soruyu konuklarimizin hepsine sorucam) derin.. ![]()
|
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:78126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dostum çizimlerinle gelecekte birşeyler yapmayı düşünüyormusun? birde ne zaman dünya turuna çıkıyoruz? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rebelle birlikte bu sadistlik nereden geliyor Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden serseri kurşun...adresin belli değilmi ??? |
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 599
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Sence Hayatın En Acımasız Yönü Ne Yada Seni En Etkileyen Yönü Nedir?
|
| | #6 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:78126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatta yapmak istediğin ne gibi planlar var!
![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.980
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ask senin icin neyi ifade ediyor ?
derin.. ![]()
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni Beğenmiyormusun ?
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en büyük hayalin nedir ve basarabildinmi .. kavusamadiyin hayalin neydi.. aska inanirmisin... hayatindaki hedefine ulasabildinmi ve o hedefin neydi ![]() hayatinin askini yakaladinmi .... aklima simdiye kadar bukadar geldi daha gelince eklerim |
| | #10 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teyzemin oglu rebel in hatrini kirmamak icin ...sadece o maksatla üye oldum bagimlisi oldum artik ... sigara gibi, hatir icin basladim Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 | |
| | #11 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() evet ,sanat ile ilgili birseyler yapmak istiyorum ... ama tam ne olduguna tam karar vermedim : film sanat okuluna gitmeyi düsünüyorum allahin izni ile yada fotografcilikdaha bir sene önce bir yarismada ikinci olmustum ve "designer"(kiyafet) olma teklifi almistim .. abi yaz gelsin istanbuldan baslariz , nereye istersen
Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 | |
| Mesaja teşekkür eden: | σℓα!!! (23-12-06) |
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GörüşemediğimizSüre İçerisinde NEler deĞiŞTi KENdi İçiNDe (baya geniş bir soru oldu ama sen KEndine GÖSre Daralt :Ç ) "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
| | #13 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehe ![]() ya cocukluktan beri birbirimizle sadist deneyler yapardik.. ordan kalmis herhalde ![]() bende bilmiyorum , belki bilincaltina attigimiz siniri sanal alemde bu yöntemle bosaltiyoruzdur aslinda ikimizden zararsiz kisi yoktur herhalde Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
| | #14 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya nasil desem ergenlik zamaninda chat yerlerine takildigim zamanlar teyzemin oglu bu ismi kullan demisti .. bende kullandim .. bir kac kiro agabey : helal , isim yakiyor manasinda beni övünce ...kaldi böyle ( o zamanlar acaip havalanmistim ama )sonra biraz graffitici olarak takildik , o zamanlar tam olarak lakabim böyle kaldi böyle yani Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
| | #15 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
ama bence GURBET beni gurbet kadar etkiliyen birsey olmadi ..ama iyi yöndede etkiledi ..yalan yok ![]() simdi yazmaya baslasam sabaha kadar yazarim Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 | |
| | #16 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim planlarim hayallerim ![]() en cok istedigim 20 milyon dolar bütceli george clooney , jean reno ve morgan freeman li biir film yönetmek .. belki olur ya Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
| Mesaja teşekkür eden: | σℓα!!! (23-12-06) |
| | #17 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ask bence bir erkegin bir kizi sevmesinden daha büyük birsey olduguna inaniyorum ve 3 kisi haric kimsenin ask a layik oldugunu sanmam ![]() allah , annem ve samimi dost .. gerisi fasafiso ![]() bir kere asik oldum , ve birdaha olmamaya kendi kendime söz verdim ( pek tutacagimida sanmiyorum) Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
| Mesaja teşekkür eden: | ÇöÇan (13-01-07) |
| | #18 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hemde cok ama dha cok asiri bir saygim var ( belki nickinde&avatarindandir )
Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
| Mesaja teşekkür eden: | The.`KinG (23-12-06) |
| | #19 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
![]() hayalimi oky nin sorusunda yanitladim daha binlerce hayallerim var yamesela : bir karavanla dünyaturu gibi sacma seyler gerceklese hayallerim :canimdan cok sevdigim bir dosta sahip olmak , sevmek sevilmek , manevi huzur ( en önemlisi ) ve bazen iyi bir evlad olmak ![]() kesinlikle aska inanirim ama asik olmak istemem her ciktigim kizda " iste , bununla aski yakaladim " demisimdir .. saflik iste ![]() diger sorularini beklerim Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 Konu SerseriKursun tarafından (23-12-06 Saat 20:11 ) de değiştirilmiştir.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | YıLdız_GöZlÜm (23-12-06) |
| | #20 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
nerden baslasam ya ![]() ilk önce dis görünüsten basliyayim ![]() hiphop tarzi takilmiyorum pek ve sivilcelerin hepsi gitti ![]() ic dünyama gelirse , baya bir sarsintilar yasadim , depresyonlara girdim vs. ama pek degismedim allaha bagliligim artti , olgunlastigimi farkettim ( deliligim ayni duruyor ) , utangacligim azaldi , kendimle acaip birsekilde bariskin oldum ya dünya umrumda degil ![]() tam bir filozof oldum ( tabi sitedekilerin yaninda bir hic im ,ama almanyada yasayanlarla kiyaslarsan tam bir sokratesim , zaten bana burda filozof yada hoca diyorlar yada serserikursun )
Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |