| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Lost'un bir bölümünü indirdim. Yaklaşık 3 sezonunu indirdiğim bir yerden ve hiç sorum çıkmamıştı. Bugün indirdiğim bölümünde codeclerle açtığımda biraz bekliyor sonra ses geliyor görüntü yok Yalnız dikkatimi birşey çekti her zaman system tray da ff audio coder ve video coder olurdu. Video coder yoktu bu sefer. Video .avi uzantılı Xvid. K-Lite Codec Park, GOM Player ve WMP da denedim durum aynı Niye yok görüntü Netcem gelmesi için![]() Bu da şeysi: ![]() Belki bir gün... Konu Galiyev tarafından (23-09-08 Saat 11:46 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güncel codec paketini yükle derim bende de aynı sorun olmustu codecleri güncelledim düzeldi ..
yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (24-09-08) |
| | #4 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DVDRip Yaparken Ses Dosyalarında Sorun Olmus Olarabilir. Yani O Filmde Ses Yoktur Belki Yani Sorun Dosyada Başka Bi Linkten Indirmeni Öneririm ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vlc playaer yada bs plyaer kullan buyur bs playaer alttaki linkte paylaştım http://www.downloadiki.com/bs-player...l-t197837.html Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
k-lite codec problemi çözer diye düşünüyorum ama denemişsin ...vlc player ve bs player la falan izle ..
parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar, öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Piyasadaki tüm popüler ve tavsiye ettiğiniz playerları denedim açmadı yani ses var ama görüntü yine yok. Başka bir yerden tekrar indirdim oldu bitti. Belki bir gün... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (24-09-08) |
| | #9 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izlemeye çalıştığın şey hd formatında da olabilir .eğer öyleyse hd yayınlarını izlemek için de ayrı bir codec gerekir ..
parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #10 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |