DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 23-09-08, 11:30 Çevrimdışı   #1
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Döküman Ses var görüntü yok?

Lost'un bir bölümünü indirdim. Yaklaşık 3 sezonunu indirdiğim bir yerden ve hiç sorum çıkmamıştı. Bugün indirdiğim bölümünde codeclerle açtığımda biraz bekliyor sonra ses geliyor görüntü yok Yalnız dikkatimi birşey çekti her zaman system tray da ff audio coder ve video coder olurdu. Video coder yoktu bu sefer. Video .avi uzantılı Xvid. K-Lite Codec Park, GOM Player ve WMP da denedim durum aynı Niye yok görüntü Netcem gelmesi için

Bu da şeysi:

Belki bir gün...

Konu Galiyev tarafından (23-09-08 Saat 11:46 ) de değiştirilmiştir..
Eski 23-09-08, 23:10 Çevrimdışı   #2
Stajyer

Asghum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Asghum Herkese mesafeli
Codec destekleyemeyeği bir dosya oynatmaya çalışıyordur Dikkat et bakaLım...
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (24-09-08)
Eski 23-09-08, 23:26 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32744
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
en güncel codec paketini yükle derim bende de aynı sorun olmustu codecleri güncelledim düzeldi ..

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (24-09-08)
Eski 23-09-08, 23:29 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86137
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
DVDRip Yaparken Ses Dosyalarında Sorun Olmus Olarabilir. Yani O Filmde Ses Yoktur Belki
Yani Sorun Dosyada
Başka Bi Linkten Indirmeni Öneririm

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (24-09-08)
Eski 24-09-08, 02:08 Çevrimiçi   #5
Asistan

FuRKaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 194
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:556
FuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyor
codeclerle ilgili bi sorundur ayrica bs player kullanmani tavsiye ederim gayet basarili bir player
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (24-09-08)
Eski 24-09-08, 06:47 Çevrimdışı   #6
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 292
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1273
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
vlc playaer yada bs plyaer kullan buyur bs playaer alttaki linkte paylaştım

http://www.downloadiki.com/bs-player...l-t197837.html

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (24-09-08)
Eski 24-09-08, 18:16 Çevrimdışı   #7
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
k-lite codec problemi çözer diye düşünüyorum ama denemişsin ...vlc player ve bs player la falan izle ..

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (24-09-08)
Eski 24-09-08, 19:19 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Arkadaşlar, öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Piyasadaki tüm popüler ve tavsiye ettiğiniz playerları denedim açmadı yani ses var ama görüntü yine yok. Başka bir yerden tekrar indirdim oldu bitti.

Belki bir gün...
Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (24-09-08)
Eski 26-09-08, 19:18 Çevrimdışı   #9
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
izlemeye çalıştığın şey hd formatında da olabilir .eğer öyleyse hd yayınlarını izlemek için de ayrı bir codec gerekir ..

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 27-09-08, 11:31 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85968
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Galiyev´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar, öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Piyasadaki tüm popüler ve tavsiye ettiğiniz playerları denedim açmadı yani ses var ama görüntü yine yok. Başka bir yerden tekrar indirdim oldu bitti.
En iyisini yapmışsın, bazen bildik yerden bildik formatta paylaşımları indirmek daha hayırlısı

Konu Seçenekleri