| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | sesler ve renkler
arkadaşlar sesler ve renkler bölümünde çalıştığımız resimleri nerden buluyosunz bi yrdmcı olun lütfen.hem rengarenk oluyo hemde hüzünlü oluyo bir yardım edin lütfenn
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanirim http://www.deviantart.com/ adli siteyi kullaniyorlar.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #3 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.101
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | google da yapacağın şarkı sözlerine dair resimde arayabilirsin mesala vazgeçtim şarkısı için ayrılık yaz görsellere tıkla resimler çıkıyor... CEZALI ÜYE |
|
| | #4 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | la olm ben bitane aradım aradım bulamadım ![]() intiar eden bi adam resmi lazım aynı anda yerde de yatmış olcak ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen ARamayı Bılmıosun ![]() ![]() http://www.benimblog.com/uploads/neseli94_makkas.jpg Hem Intıhar Hemde Kafası Yerde Yatıo ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.493
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde Resim aramaları bu siteden yapılır http://www.deviantart.com/ İngilizce olarak yaparsanız aramayı çok daha fazla sonuca ulaşabilirsiniz. Türkçe-İngilizce sözlük http://www.gezginler.net/modules/myd...it.php?lid=847 ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | HeLL's AnGeL (10-07-08), storm_fatih (09-07-08) |
| | #8 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fehat beddualar geri dönermiş bak dikkatli ol ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
googleden arıyorum ama bulamıyorumda deviantart sitesi yardımcı oldu saolun ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya Bi 2lee Ya ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |