| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | PC bazı, program veya oyunların setup launcherlarını açmıyor ![]() Setuplarda falan bir sorun yok. Daha önce sorunsuz bir şekilde yüklemiştim. Neden böyle yapiyor, ne yapabilirim de çalıştırabilirim bu setupları ![]() Şimdiden teşekkürler... Belki bir gün... |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hata Mesajı Veriyor mu ? ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (09-08-08) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır. Herhangi bir hata mesajı vermiyor. Çift tıklıyorum, enterlıyorum, çalıştırla denedim hiçbirşey açılmıyor:S Format atalı baya oldu format mı atsam? Belki bir gün... |
|
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi benim pc de bazen böyle bir şeyle karşılaşıorum ama seninkiyle aynımı bilmiyorum... mesela sağ tılayamıyorum hiç birşey açamıyorum.. pc yi resetliyorum geçior.. belli bir süre snra tekrar aynısı oluyor yani 2 saatte bir falan reset atıyorum.. nedenini bulamadım bir türlü...
![]() |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Format attım düzeldi Ama formatsız bir yolunu bilen bir arkadaş varsa paylaşırsa faydalı olur Belki bir gün... |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.129
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç araştırmaya qerek yk böle durumda çak formatı en temiz iş BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32744 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de de olmustu bu bi zamanlar.. virüs cıkmıstı baya pc den sonradan temizledik düzeldi ama o zaman 98 kullanıyodum yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
|
| | #10 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
98 varken doğru düzgün virüs mü vardı ![]() iyi oldu format attığım kim uğraşacak virüs programıyla falan Belki bir gün... | |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.182
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence o pc'ni çöpe at ![]() yok çöpe atma bana ver GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |