DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 09-08-08, 08:50 Çevrimdışı   #1
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
dikkat Setuplardan bazıları çalışmıyor

PC bazı, program veya oyunların setup launcherlarını açmıyor
Setuplarda falan bir sorun yok. Daha önce sorunsuz bir şekilde yüklemiştim. Neden böyle yapiyor, ne yapabilirim de çalıştırabilirim bu setupları
Şimdiden teşekkürler...

Belki bir gün...
Eski 09-08-08, 09:59 Çevrimdışı   #2

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.039
Teşekkür etti: 469
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:17221
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hata Mesajı Veriyor mu ?

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-08-08)
Eski 09-08-08, 10:06 Çevrimdışı   #3
Doçent
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MiraLay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hata Mesajı Veriyor mu ?

Hayır. Herhangi bir hata mesajı vermiyor. Çift tıklıyorum, enterlıyorum, çalıştırla denedim hiçbirşey açılmıyor:S Format atalı baya oldu format mı atsam?

Belki bir gün...
Eski 09-08-08, 13:03 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.561
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Galiyev´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayır. Herhangi bir hata mesajı vermiyor. Çift tıklıyorum, enterlıyorum, çalıştırla denedim hiçbirşey açılmıyor:S Format atalı baya oldu format mı atsam?
abi benim pc de bazen böyle bir şeyle karşılaşıorum ama seninkiyle aynımı bilmiyorum... mesela sağ tılayamıyorum hiç birşey açamıyorum.. pc yi resetliyorum geçior.. belli bir süre snra tekrar aynısı oluyor yani 2 saatte bir falan reset atıyorum.. nedenini bulamadım bir türlü...

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-08-08)
Eski 09-08-08, 14:25 Çevrimdışı   #5
Doçent
Ruhsal Durumum:
Format attım düzeldi Ama formatsız bir yolunu bilen bir arkadaş varsa paylaşırsa faydalı olur

Belki bir gün...
Eski 09-08-08, 14:48 Çevrimdışı   #6

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Galiyev´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Format attım düzeldi Ama formatsız bir yolunu bilen bir arkadaş varsa paylaşırsa faydalı olur
bu arada download iki deki isteğinide buldum

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-08-08)
Eski 09-08-08, 14:50 Çevrimiçi   #7
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.493
Teşekkür etti: 1.129
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22236
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hiç araştırmaya qerek yk böle durumda çak formatı en temiz iş

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-08-08)
Eski 09-08-08, 15:05 Çevrimdışı   #8

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiç araştırmaya qerek yk böle durumda çak formatı en temiz iş

Eski 09-08-08, 18:16 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32744
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben de de olmustu bu bi zamanlar.. virüs cıkmıstı baya pc den sonradan temizledik düzeldi

ama o zaman 98 kullanıyodum

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-08-08)
Eski 09-08-08, 18:47 Çevrimdışı   #10
Doçent
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben de de olmustu bu bi zamanlar.. virüs cıkmıstı baya pc den sonradan temizledik düzeldi

ama o zaman 98 kullanıyodum

98 varken doğru düzgün virüs mü vardı
iyi oldu format attığım kim uğraşacak virüs programıyla falan

Belki bir gün...
Eski 09-08-08, 19:06 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.071
Teşekkür etti: 3.182
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bence o pc'ni çöpe at

yok çöpe atma bana ver

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (09-08-08)

Konu Seçenekleri