| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Sevdan Gözümün Bebeği Çelik insanının yapabileceği en güzel şarkı galiba bu ve güzeller güzeli bir klibe sahiptir. Dinlenmemeli yalnızken ve hava karardıgında Baş ağrısıyla alınmamalı Ve Sözleri; bitmedi mi kavuran hasret bitmedi mi bu ayrılık acısı canıma yetmedi mi söyle sar dedim dilersen vur dedim yüzünde yapsan gözümden gitmedi bitmeyecek gibi ya canımı al ya beni yankılanıp durdu kulağımda özlediğim sımsıcak sesin şimdi alev alev yakar beni döne döne sarar seni sevdan gözümün bebeği bak yüzüme sevdanın izleri var geçmesin fasl-ı bahar ister uzak ister yakın gözbebeği bir aşkın var tütmedi mi dumanın ateşin tütmedi mi bunca aşk bunca emek beni adam etmedi mi söyle sar dedim dilersen vur dedim yüzünde yapsan gözümden gitmedi bitmeyecek gibi ya canımı al ya beni yankılanıp durdu kulağımda özlediğim sımsıcak sesin "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.493
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Len tamda dinliyordum iyimi ![]() Şimdi alev alev yakar beni döne döne sarar seni sevdan gözümün bebeği bak yüzüme sevdanın izleri var geçmesin fasl-ı bahar ister uzak ister yakın gözbebeği bir AŞKIM var ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (19-06-08) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalbimin temiz oldugunu kanıtlayan bir parça "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (19-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |