Konu Seçenekleri
Eski 02-07-08, 19:07 Çevrimdışı   #1
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 417
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:958
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Sevdiğiniz sizi aldatsaydi ne yapardiniz

Ben bİlemİyorum İnŞallah Öyle bİŞey olmaz
Eski 02-07-08, 19:57 Çevrimdışı   #2
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 417
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:958
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
sizin ğörüşleriniz nedir???????
Eski 02-07-08, 22:52 Çevrimiçi   #3
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.038
Teşekkür etti: 1.291
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Napcam veririm ayarı ayrılırım (ayar olayın şiddetine ve aldatmanın süresine bağlı olarak değişir)

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 02-07-08, 22:54 Çevrimdışı   #4
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.295
Teşekkür etti: 721
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
aLLah meSut ßahtiyar etSin derim
hemde kız çarpuk ßacakLıymış aL hayrını gör derim

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Eski 02-07-08, 22:55 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12619
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
sevgilim beni aldattı ve aynen şu lafları yedi ;

bidaha karşıma çıkma, tabi aldatılmak istemiyorsan

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Eski 02-07-08, 22:55 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 988
Teşekkür etti: 679
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
bu aŞk burada biter ve ben çekip gideriM...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Eski 02-07-08, 23:22 Çevrimdışı   #7
Stajyer

yosun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 81
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:193
yosun ara sıra gören oluyoryosun ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Buraya kadarmış derim affetmeksizin ayrılırdım:(
Eski 03-07-08, 04:30 Çevrimdışı   #8
Asistan
Genç Kuvvet

Arda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 366
Teşekkür etti: 58
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:533
Arda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
en iyi tepki tepkisizliktir.hiç bişey demeden hayatından çıkıp gitmek en doğrusu ama en zoru.mutlaka bi tepki veririm sindirememenin verdiği öfkeyle.ama o tepki ne olur cidden bilemiyorum.düşünmesi bile kötü

ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,,
herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır...
biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,,
terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır...
Eski 19-07-08, 00:31 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.099
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Olmaz ole sey....soyleyince...olacagi korkusu var )

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Eski 19-07-08, 00:34 Çevrimdışı   #10
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:7555
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
bir an bile tereddüt etmeden çeker vururum,pişman da olmam,cezam neyse de gider yatarım...

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Eski 22-07-08, 13:59 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Kötü, kötü çok kötü

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 22-07-08, 14:06 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.664
Teşekkür etti: 5.173
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92928
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hımmm
umurumda olmaz
ama bi pislik yaparım

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 23-07-08, 22:35 Çevrimdışı   #13
Stajyer

xglspyxgl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 82
Teşekkür etti: 60
Forum Puanı:45
xglspyxgl Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Hayatımda en çok korktuğum şey çoğu zaman kız arkadaşımın erkeklerle konuşmasını istemedğim ve bu yüzden kavga ettiğimiz çok olmuştur.. Ama öyle birşey olmayacağından eminim Bence Sevgi Herşeyin üstesinden geliyor (Tabi gerçek Aşk ise)
Eski 23-07-08, 22:37 Çevrimdışı   #14
Stajyer

xglspyxgl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 82
Teşekkür etti: 60
Forum Puanı:45
xglspyxgl Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
ne yapıcağımı ise bilmiyorum heralde birşey yapamam aldatmış olsa bile nede olsa hala sevdiğim kız o benim..
Eski 23-07-08, 22:43 Çevrimdışı   #15
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bende Zaten Seni Aldatmıştım Ödeşmiş Olduk Diyip Psikolojisini Bozardım =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 24-07-08, 12:42 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.905
Teşekkür etti: 564
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4405
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende Zaten Seni Aldatmıştım Ödeşmiş Olduk Diyip Psikolojisini Bozardım =)
güzelll

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 24-07-08, 12:48 Çevrimdışı   #17
Öğrenci

nurbeste - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 48
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:259
nurbeste ara sıra gören oluyornurbeste ara sıra gören oluyornurbeste ara sıra gören oluyor
çok dertti derim
umuruma bile koymazdım
Eski 24-07-08, 14:00 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hiç ilgilenmiyomuş gibi yaparım.. çok koysa bile çaktırmam...onu önemsediğimi düşünmesin...içim içimi yese bile...

Eski 24-07-08, 15:07 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.152
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33555
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ne yapardım acaba

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 25-08-08, 14:17 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1301
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:

bir meyhane bulurdum mezarlığın tam karşısında
ben meyhaneye girerdim o da mezarlığa

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO

Konu Seçenekleri