| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]() | Sevdiğiniz sizi aldatsaydi ne yapardiniz
Ben bİlemİyorum İnŞallah Öyle bİŞey olmaz |
|
| | #2 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin ğörüşleriniz nedir???????
|
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.291
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napcam veririm ayarı ayrılırım (ayar olayın şiddetine ve aldatmanın süresine bağlı olarak değişir) Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 721
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aLLah meSut ßahtiyar etSin derim ![]() hemde kız çarpuk ßacakLıymış aL hayrını gör derim ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgilim beni aldattı ve aynen şu lafları yedi ; bidaha karşıma çıkma, tabi aldatılmak istemiyorsan ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 679
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu aŞk burada biter ve ben çekip gideriM... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:193 ![]() ![]() ![]() |
Buraya kadarmış derim affetmeksizin ayrılırdım:(
|
|
| | #8 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en iyi tepki tepkisizliktir.hiç bişey demeden hayatından çıkıp gitmek en doğrusu ama en zoru.mutlaka bi tepki veririm sindirememenin verdiği öfkeyle.ama o tepki ne olur cidden bilemiyorum.düşünmesi bile kötü
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz ole sey....soyleyince...olacagi korkusu var )
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:7555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir an bile tereddüt etmeden çeker vururum,pişman da olmam,cezam neyse de gider yatarım... ![]() .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötü, kötü çok kötü Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hımmm umurumda olmaz ama bi pislik yaparım "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 60
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:45 ![]() ![]() |
Hayatımda en çok korktuğum şey çoğu zaman kız arkadaşımın erkeklerle konuşmasını istemedğim ve bu yüzden kavga ettiğimiz çok olmuştur.. Ama öyle birşey olmayacağından eminim Bence Sevgi Herşeyin üstesinden geliyor (Tabi gerçek Aşk ise) |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 60
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:45 ![]() ![]() |
ne yapıcağımı ise bilmiyorum heralde birşey yapamam aldatmış olsa bile nede olsa hala sevdiğim kız o benim..
|
|
| | #15 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Zaten Seni Aldatmıştım Ödeşmiş Olduk Diyip Psikolojisini Bozardım =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #16 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 564
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... | |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 48
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:259 ![]() ![]() ![]() |
çok dertti derim ![]() umuruma bile koymazdım |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç ilgilenmiyomuş gibi yaparım.. çok koysa bile çaktırmam...onu önemsediğimi düşünmesin...içim içimi yese bile... ![]() |
|
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yapardım acaba ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir meyhane bulurdum mezarlığın tam karşısında ben meyhaneye girerdim o da mezarlığa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |