| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sevdiğinize karşı şiddet uygular mısınız/uyguladınız mı ? | |||
| Hayır, asla uygulamadım/uygulamam | | 18 | 66,67% |
| Evet, çok sinirlenmiştim yaptım/çok sinirlenirsem yaparım | | 6 | 22,22% |
| Bilmiyorum, nasıl davranacağımı kestiremiyorum/kestiremem | | 3 | 11,11% |
| Oylayanlar: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiğinize karşı şiddet uygular mısınız/uyguladınız mı ? Sevdiğinize karşı şiddet uygular mısınız/uyguladınız mı ? derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmem ne yaptığına bağlı
|
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir Uygulamadim, Uygulamamda.. Bu Tipte Bir Yapiya Sahip Degilim.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tokat atarım ama hafif şiddette Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok sinirlensem yaparim S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben döve döve severim kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.727
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayir hic uygulamadim ama sinirlenince nolur bilmiyorum yapmam herhalde Yorgun... |
|
| | #9 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hem severim hem döverim gibi bişi olmuş bu Anket yaa hem sevdiğim diyorsun, ondan sonra bırak ona şiddet uygulamıyı, kalbini bile kırmak çok şeyce bişi olur anladınız siz (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (15-12-07) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Piskopat değilsem hayır İnsan ne olursa olsun birine şiddet uygulaması için gözü dönmüş olması lazım. ![]() |
|
| | #11 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet, çok sinirlenmiştim yaptım/çok sinirlenirsem yaparım ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında şiddete çok karşıyım ama bi kez çok sinirlenmiştim bi anda bi tokat atmıştım ama birden olmuştu planlı değildi bundan fazlası da asla olmaz en fazla tokat ama kendime asla attırmam biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #13 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiddete karşı biriyim. ne kendime ne karşımdakine öyle bir ortam sağlamam ![]() sözlerim şiddet kadar ağırdır |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dayak cennetten çıkmadır demişler eğer karşımdaki hakediyorsa bende döverim neyinle derlerse; gururumla,asaletimle,sevgimle döverim uleynn ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kime yaptıgım önemlı değil rencide olmasın |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet çok pis şiddet uygularım iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.320
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uygularım tabi `Deniz ülkesi `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an onlar sizden nefret etmiyor .. hepsi adına ben nefret ediyorum.. nankör insanlar ![]() yaşam hakkına saygı ! |
|
| | #19 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 167
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaparım diyen kişilerin olmasına çok şaşırdım Gece oldu.Sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum NERDESİN... |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgilisini dövmeyen dizini döver ![]() Bi kerecik sadece, pişman oldum sonra:( ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |