| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: SevgiLiniz için şehir değiştirir misiniz? | |||
| hayır o kadar aşmam kendimi | | 16 | 26,23% |
| evet sevgilim için herşey yaparım | | 22 | 36,07% |
| karasızım sevgilimin isteklerini düşünürüm | | 16 | 26,23% |
| Diger : | | 12 | 19,67% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 61. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır o kadar aşmam kendimi :p yine büyük konustum yakinda baska sehirde olursam sasirmiyalim (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #3 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen bende o kadar a$mam kendimi [glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint] |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayir degistirmem seviyorsa o gelsin Yorgun... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Degistirebilirim Tabi, Sartlara Bakmak Lazim Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şehirler sevdiklerimle anlam kazanır benim için..eğer değiştirebilecek şartlara sahipsem hiç düşünmem bile..hayat kısa yaşanacak çok şey var Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.639
Forum Gücü: 157 Forum Puanı:62123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yasamak istedigi sehir benim yasadigim sehirden gelismis ise olur ama degilse olmaz
|
|
| | #8 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üniversite için değiştirebilceme göre belli olmaz duruma bağlı ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Değişiklik her zaman iyidir :p . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:351 ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanki kesinlikle değiştirmem diyen arkadaşlar biraz büyük konuşuyo gibi geliyo bana ama yanılıyo olabilirim zaman bize neler getirir bilemeyiz bi bakarsın aşk gozünü kor etmiştir... ama inşallah oyle olmaz... ben hayatta çok büyük konuştum galba kesinlikle yapmam hayatımda bu olmaz olamaz dediğim şeyler beni buldu... sadce büyük konuşma konusun da tecrübeli biri olarak kesinlikle kelimesini kullanmamanızı tavsiye ederim |
|
| | #11 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.493
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olabilir .. deli olduğumu düşünenler var ! ne olduğumu bilmiyorum ! kim biliyor ki ne olduğunu ? |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | değiştirmem... istiyorsa o benim yaşadığım şehre gelsin ![]() |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:150 ![]() ![]() |
evet sefiosaaa o gelir zatenn
...AŞK... neden kolay diye kandırdınıs ki beni (: |
|
| | #14 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır değiştirmem aynı zamanda sevgili için şehir değiştirmeyi de kendini aşma olarak görmem. |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:22 ![]() |
asla ... bağlanma sorunum vr
|
|
| | #16 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.101
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgi kutsaldır onun için herşeyi yaparım heralde...ama karasevda boyutuna varmalı.. CEZALI ÜYE |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:103 ![]() ![]() | Değiştirebilecek şartlara sahipsem olabilir..Ama değilsem o gelsin GözLerim DaLqın Hüznüm Чorqun DüşLerim SoLqun Sesimi Duyan Yok KeLimeLerim Suskun Benim Neyime Ki ÇığLıkLar Bana SuskunLuklar Gerek... |
|
| | #18 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değiştirmem yaşadığım şehirden başka bir sevgili bulurum. Nasılsa sevgi diye bir şey yok.
|
|
| | #19 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onun için herşeyi feda eder değiştiririm [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #20 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır değiştirmem, ben değiştrmiyosam ondan da böyle bi şey beklemem |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |