| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz? | |||
| Beni çok sevdiği için | | 2 | 15,38% |
| Bilmem sevdim işte | | 2 | 15,38% |
| Güzel/Yakışıklı olduğu için | | 2 | 15,38% |
| Zeki olduğu için | | 0 | 0% |
| Güçlü bir karakteri olduğu için | | 2 | 15,38% |
| İyi bir anne/baba olacağını düşündüğüm için | | 1 | 7,69% |
| Yumuşak huylu olduğu için | | 0 | 0% |
| Düzgün bir fiziği olduğu için | | 1 | 7,69% |
| Düzgün bir ailesi olduğu için | | 0 | 0% |
| Çok kültürlü olduğu için | | 1 | 7,69% |
| İyi bir işi ve geleceği olduğu için | | 0 | 0% |
| Eski sevgilimde/eşimde bulamadıklarımı onda bulduğum için | | 1 | 7,69% |
| Ağzı iyi laf yaptığı için | | 0 | 0% |
| Diğer... | | 1 | 7,69% |
| Oylayanlar: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?
Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olursa Yazarim, Simdilik Pas Geçiyorum Bu Soruyu Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 615
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni çok sevdiği için |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk olara Guzelliyine..sonra Kalbine.....o yuzden
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 607
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... Belki... >>>Öss<<< |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gönül bu ota da konuyo (: diyesim var ama demicem (: tercih etmedim, ki ettim aslinda ![]() bilmiyorum yav "sevdim iste",agzi iyi laf yapmali ve benim gibi biraz (: - ki zor bulunur :p - S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok nedeni var beaa ![]() Beni 7 yıl, bıkmadan sevdi.Adam manyak ![]() Çok zeki ![]() Takıntılı, zor biri ama sağlam karakterli ![]() Çok iyi bir baba olacağına inanıyorum ![]() Vücudu çok güzel, özellikle ![]() Çok güzel kokuyor ![]() Benimle uğraşıyor, tüm planlarını benimle paralel tutuyor ![]() Çok iyi bir ailesi var ve ailemle iyi anlaşıyorlar Çok kültürlü ![]() Ayy işte çok var iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.214
Forum Gücü: 223 Forum Puanı:90707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Sebep aramam severim" Seviyoruz! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |