| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: sevgilinizin eroin kullandıgını öğrendiniz ne yaparsınız?? | |||
| Ayrılırım | | 4 | 14,81% |
Ona evlenme teklifi ederim(kimse yapmaz )
| | 1 | 3,70% |
| Tedavi Olması İçin Hastaneye Götürürüm | | 19 | 70,37% |
| Banane | | 0 | 0% |
Hediye Olarak Eroin alırım | | 3 | 11,11% |
| Oylayanlar: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrilirim. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #3 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni kullanmasın da ne kullanırsa kullansın :-)))
|
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabii ki tedavi ettiririm. ![]() Canım kurban iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yılın en iyi aşıgı seçildin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.036
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:87433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tedavi Olması İçin Hastaneye Götürürüm ayrilamam Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.291
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tedavi ettirmeye çalışırım bu illetten kurtulmak çok zor olduğu için elimden gelen desteği sonuna kadar veririm en sonunda hala devam etmek niyetindeyse bi temiz sopa çekerim yine uslanmazsa yapcak bişey yok ayrılırım ne demiş atalarımız "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı kötektir." |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O pis maddeyi kullanan tanıdıklarım var Hastaneye götürür tedavi olana kadar odasından çıkartmazdım... ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #10 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 188
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tedavi Olması İçin Hastaneye Götürürüm |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu başıma gelmişti Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.459
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tedaviye ikna eder, yaninda olurdum.. . . . . . ![]() ..rüzgara inat.. ve ..'.Y A Ş A M A K. ' |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Heyecanlandım şimdi (özel olmassa ne yaptıgını yazarmısın??) ![]() |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk şırıngası benden YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | amorous_nope (30-05-08) |
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten yukarıya yazmıştım senden böyle bir cevap beklediğmi ![]() ![]() |
|
| | #16 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 134
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrilirim, tedavisine inanmiyorum cünkü. Cok az insan kurtulabiliyor bu maddeden. - Eroin i secen ölümü secmistir ve beni secmemistir - derim ve ayrilirim.Ama sirtimi dönerim anlamina gelmesin bu ayrilik. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CSKN (30-05-08) |
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tedavi Olması İçin Hastaneye Götürürüm
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #18 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tedavi Olması İçin Hastaneye Götürürüm |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tedeavi olması için ne geliyosa yaparım sonuçda sevgilim olmasa bile yaparım çünkü bir gencin yada insanın boş bir nedenden boşu boşuna eriyip gitmesine ve Başka insanlara zarar vermesini istemem. ne gerekiyorsa yaparım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | basima geldi,birakti beraberkn,snra geri basladi o zmnda ayrildk ama sebebide bu deildi gerci ayriliigin Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |