| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sevgilinizle stipriz show izlemeye gider misiniz? | |||
| Evet | | 7 | 9,46% |
| Hayır | | 49 | 66,22% |
| Bilmiyorum | | 4 | 5,41% |
Hiç düşünmemiştim | | 14 | 18,92% |
| Oylayanlar: 74. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Sevgilinizle stipriz show izlemeye gider misiniz?
Sevgilinizle stipriz show izlemeye gider misiniz?
. Afra tafra off pofff (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgiliye bağlı "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadı le sen kızla sınamaya gıderken kalp krızı gecırım dıye benı kapının onunde bı ambulansla hzır bekletıyon bıde strıptız ızlıycek ![]() rebel gıderse bende gıderım Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #6 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 102
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asla
yürümek; dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek .. yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek .. yürümek; yürekten gülerekten yürümek ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (20-06-08) |
| | #8 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! | |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim Oyum " Bu forum çivisinden çıktı yakında başımıza taş yağıcak " بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.639
Forum Gücü: 157 Forum Puanı:62123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet diyor ve kaçiyorum bu konudan
|
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | töbe többeee ![]() ![]() |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bn ona yaparim ama gitmm Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat insanların tükürdüklerini yalamalarıyla geçiyor.. ![]() Böyle eglence kaçınılmaz yaşanılmalı.. Konuyu dikkate alıp açmana sevindim Miss Bersty (: |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yapariz,gitmeyiz (: *Cevap vermek istemiyorum S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #19 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 86
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oda isterse neden olmasın
![]() Işıkları yaka yaka devam edicez! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |