| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | sevgiliye aduket çekmek
akabinde mor çatıya sığınalamayacak durumdur....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (26-08-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başlık süper yanlız ![]() |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.291
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgiliye "oryuken çekmek" yada fatallity uygulama versiyonlarıda vardır orası sizin psikopatlığınıza bağlı olarak değişen bir durumdur "oryuken"le sevgili komalık olabilirken "fatallity" de durum ömür boyu bitkisel hayatla neticelenebilir.(fatality uygularkan dışardan "finish her" yada duruma göre "finish him" diye bir ses duyarsanız şaşırmayın) Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
askım bitti bundan sonra cektin gittin kabul et yasananlara saygın yoksa al sana benden aduket kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu Konu Olimbera tarafından (26-08-08 Saat 17:19 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |