| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() |
federasyon başkanı türkiye'nin golleriyle büyük sevinç içinde karısıyla kucaklaşırken onu dürtüklemek suretiyle sevinmeye çalışan cumhurbaşkanının dramıdır, iç sızlatır. ![]() ALINTI yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.493
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kötüydü ya ![]() Adam karısını ne seviyormuş ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.291
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enteresan bir görüntüydü
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama karısı onu sevmiyormuş |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam gol olsada sarılsam dıye baktı ıkı saat Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimsenin gözünden birşeyin kaçmadığını kanıtlayan olay ![]() Merkel'e sarılsaydı "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.483
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:20466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay yazık adama yaaa ![]() . |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o hareketiyle içimde azıcık bir sempati uyandırdı Belki bir gün... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |