| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Antikapitalistler ![]() | Şevket Altuğ ![]() ![]() Doğum Yeri :Balıkesir Doğum Tarihi : 1943 Eğitimi : Lisans 1960 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Sinema ve Konservatuvar Bölümünde 4 sene eğitim gördü. İlk filmi 1975 yapımı İşte Hayat'tır. 11 kez Altın Portakal Sinema Ödülü alarak Sinema Tarihine adını kazımıştır. Perihan Abla dizisindeki Şakir ve Süper Baba dizisindeki Fiko rollerinin dışında birçok filmde rol almıştır. Rol aldığı bazı tiyatro oyunları Hababam Sınıfı Müzikali Hava Duruşması Rosenbengler Ölmemeli Rol aldığı bazı film ve diziler Kapıcılar Kralı (1976) Meraklı Köfteci (1976) Aile Şerefi (1976), Hasip ile Nasip (1976) Mağlup Edilemeyenler (1976) Şabanoğlu Şaban (1977) Gülen Gözler (1977), Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor (1978) Düşman (1979) Dolap Beygiri (1982) Yedi Bela Hüsnü (1982) Şekerpare (1983) Tokatçı (1983) Perihan Abla (tv)(1988) Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni (1990) İmdat ile Zarife (1991) Gölge Oyunu (1992) (mahmut) Süper Baba (tv) (1993) (Fiko) Unutma Beni (tv) (2002) (Semai) CEZALI ÜYE |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GS Lisesinde mi okumuş ![]() Süper Baba'yı çok severdim ((: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #3 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 600
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper baba unutulmaz.çok güzel bi diziydi müziği hala aklımda. |
|
| | #4 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.493
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler paylaşım için ..süper baba severek izlediğim ender bir diziydi..şevket altuğ iyi bir oyuncu
deli olduğumu düşünenler var ! ne olduğumu bilmiyorum ! kim biliyor ki ne olduğunu ? |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.214
Forum Gücü: 223 Forum Puanı:90707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 gün önce düşünüyordum... Süper Baba, Kemal Sunal filmerindeki karakterleri aklıma geldi... Nerededir? Neden herhangi bir film veya dizi de yer almıyor diye merak ettim. En son Metin Şentürk ile "Unutma Beni" isimli çok hoş bir dizi de yer almıştı ancak halkımızın silah ve milliyetçilik gazı çok fazla kaçmış, halkı şiiddete yönelten yeteneksizlerle dolu dizilerine merakından dolayı reiting mi raiting mi her ne halt ise... Onu geçememişlerdi. Ancak harika bir diziydi. Çok sevdiğim bir sanatçı. Teşekkür ederim paylaşım için. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (07-07-08) |
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | azmi izLedik Süper ßaßayı. :(( Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #7 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rolünün hakkını veren bir oyuncu daha doğrusu "sanatçı"sıfatına erişmiş biri.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |