| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sevmekten ne zaman vazgeçersiniz? | |||
| Her sabah seninle uyanmak istemediğini, geleceğinizin hiçbir yere gitmediğini anladığın zaman | | 4 | 13,79% |
| Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek seni hiçe saydığı zaman | | 5 | 17,24% |
| Kötü gününde yanında olmadığı zaman | | 1 | 3,45% |
| Ağrılarını dindirecek sıcak sevgiyi sana vermediği zaman | | 2 | 6,90% |
| Sevmekten asla vazgeçmem | | 9 | 31,03% |
| Diğer | | 8 | 27,59% |
| Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne zaman ki vazgeçebiliyorum demk ki zamanıdır...
[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #3 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bilemem zaman gösterir onu
|
|
| | #5 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 370
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevmekten asla vaz geçmem
|
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgiye kesinlikle inanıyorum ama aşka hiç...inancımı kıranlar utansın biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | s!mg€ (14-12-07) |
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgimin değerini anlamadığı zaman vazgeçerim.. |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanın elinde olan bi olay değildir sevmekten vazgeçmek..sen farkında olmadan biter sevgin ya da azalır..işte şu zaman vazgeçerim diiye bişey denemez bence.. anlatamadım sanırım ama idare edin.. . . sustum.. |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana zarar verdigini düsündügüm an vazgecerim Yorgun... |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
ne zaman vazgecilir? bu öylesine cevaplanabilecek bir soru degil diye dusunuyorum..birini seviyorsan seviyosundur hic bir cikarin olmadan.. eger asiksan zaten unutamassin.. hic bir zaman bitmez.. önce ask mi yoksa sevgi mi bunu ayirmak lasim belki de..
|
|
| | #12 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevmekten vazgeçemem ![]() sevgimden vazgeçebileceğim tek unsur aldatma ve saygının kalkması etken olur. saygısız bir işilki zaten sonunu kendisi hazırlar. |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
unutuldugum zaman
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç bir zaman vazgeçmem eğer seviyorsam hesabı kuralı yoktur bunun.Unutulsam beni haketmediğini düşünsem bile uzaktan sevmeye devam ederim. ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.478
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O Beni Sevmeyi Bırakınca.. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötü günümde yanımda olmayınca... ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgilimden vazgeçerim sevmekten vazgeçmem ben..
|
|
| | #18 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.493
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgi bencil bir duygu , istiyorsam severim , istemiyorsam sevmem ..ve insan da sürekli bencil duyguları tarafından kontrol altındadır !!insan sevmekten vazgeçemez !!sonucu ne olursa olsun ....anca korkaklar sevmekten vaçgeçer !!ya da kendini düşünerek sevenler vazgeçebilir..sevmek , köleliktir .. deli olduğumu düşünenler var ! ne olduğumu bilmiyorum ! kim biliyor ki ne olduğunu ? |
|
| | #19 | |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #20 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.493
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şikayetçi değilim ..bu benim kendi seçimim olan bir kölelik ..
deli olduğumu düşünenler var ! ne olduğumu bilmiyorum ! kim biliyor ki ne olduğunu ? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | KartofeL (15-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |