Konu Seçenekleri
Eski 04-08-08, 02:25 Çevrimdışı   #1
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.295
Teşekkür etti: 721
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Heyecanli Sewgilinizi delirtin:)

eğer SewgiLiniz terk ederSe SorumLuLuk kaßuL etmiom

1 ay boyunca sevgilinizle buluşmadınızı düşünün çok sinirlisiniz ama ona karşı sakin davranmanız gerek buda ilişkinizin yönünü belirleyecektir.

ona karşı bağırıp çağıramıyorsanız tepkilerinizi sergiliyemiyorsanız bu bir eksik değil bir kocaman artıdır.. size yaptınız hataları gösterir.

şimdi çıldırtma olayına gelelim.. :

kız arkadaşınız: nereye gidelim canm.
siz: bilemiyorum sayende yönleri şaşırdım.
kız arkadaşınız: uyuz olur ve bakar yine başladık die..
siz: başladığım felan yok sadece senin istediğin olmasını istedim bugün (kafası karışsın die ) =)
kız arkadaşınız: hmm peki sahilee gidelimmi?
siz: gidelim ama sahil esiyordur sakın üşüyorum deme
kız arkadaşınız: ay ne gıcıksın bee neden böyle davranıyorsun?
siz: bişe yaptığım yokki sonra ben üşüyorum da ondan..
kız arkadaşınız: üff anladık o zaman parka sinemaya gidelim..
siz: geçen gittik hepsine sen yoktun ne yapalım çağırdım hep işim var dedin.
kız arkadaşınız: ya olsun benle gitmek ayrı değilmi
siz: senle ayrıda film gene aynı ..
kız arkadaşınız: tamm yaa çıldırtcan beni yaa üff yeterr gıcıksın sen
siz: sinsi bir gülüş ile yok cnm ben seni ifade ediyorum sevgimden..
kız arkadaşınız: tabi tabi belli oluyor..
siz: ee artık gitsek hani sen eve geç kalma ondan yani..
kız arkadaşınız: kovulduğumuda gördüm ya yeter bana.
siz: kovsaydım gidelim demezdim yürü git derdim...

akşama kızdan özür msjLarı geLmeye ßaşLar

kusura kaLmayın kızLar ama ßöLe

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
aSi..ReBeLLiouS (04-08-08), Maçakızı (04-08-08), r@d b@ron (26-08-08), SessizSeyirci (04-08-08)
Eski 04-08-08, 02:29 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.320
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13345
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
yok bence kız öküz değilse kesın sorun cıkarır trip atar
alttan almassakta ayrılıga kadar gıder

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 04-08-08, 02:54 Çevrimiçi   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.255
Teşekkür etti: 427
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3750
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
alttan almakgerek bencede

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Eski 04-08-08, 03:00 Çevrimdışı   #4
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.295
Teşekkür etti: 721
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
yok ya fazla yüz wermeye gelmez kızlar

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 04-08-08, 03:08 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
Alıntı:
Ladeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
doğru canm kızlar ınsan evladı değil,onlara yuz vermıycen alttan almıycan hiç bi zaman(tabı hayatta yanlız kalmak ıstıyosan)

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Eski 04-08-08, 03:13 Çevrimiçi   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.255
Teşekkür etti: 427
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3750
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
64__ayna__64´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
doğru canm kızlar ınsan evladı değil,onlara yuz vermıycen alttan almıycan hiç bi zaman(tabı hayatta yanlız kalmak ıstıyosan)
abi bunları yapmayıncada sen beni semiyosun diyolar napcaz o zaman

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Eski 04-08-08, 03:15 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

Alıntı:
SessizSeyirci´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi bunları yapmayıncada sen beni semiyosun diyolar napcaz o zaman
sevgımızı farklı yollarla gostercez
ne bu yollar deme bende bılmıyorum

Eski 04-08-08, 03:18 Çevrimiçi   #8
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.290
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Ladeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
haklısın çok çektim bu yüzden aşırı yüz verdik tepemize çıktı bazıları

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 04-08-08, 17:47 Çevrimdışı   #9

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.561
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Eski 04-08-08, 17:53 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.003
Teşekkür etti: 641
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3032
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
fakat cogunlukta erkekler boyle
erkek ıcın olanını yap bunun ..

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 04-08-08, 18:05 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
yüz verdinmi tepene çıkarlar bea

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 04-08-08, 19:40 Çevrimiçi   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.771
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kimseye baglanmayacaksın

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 04-08-08, 19:43 Çevrimdışı   #13
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.263
Teşekkür etti: 1.832
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:9804
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
aynen agırlııını bastan hıssettırceksınn ılerde tepene cıkmasın kandemır sana katılıorum

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 04-08-08, 19:44 Çevrimdışı   #14
Stajyer

KaLLyT3 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 72
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:144
KaLLyT3 ara sıra gören oluyorKaLLyT3 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
kızLara yuz wermeye qeLmez tepene cıkar vALLa
Eski 04-08-08, 19:46 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

sevgilim bana böyle yapacak hemen terkederim allama

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 26-08-08, 12:38 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1301
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ben böyle yapmadım terk edildim böyle yaptım söylediğin gibi oldu kız özür diledi ama sevdiğime de bunu yapmaya kıyamıyorum nasıl olacak hiç bir fikrim yok fikri gelen söylesin yardım etsin bana

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Eski 26-08-08, 12:40 Çevrimdışı   #17
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
anemm bana böyLe yapsın hiç şansı yok biter benim için düşünmesi biLem kötü

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Konu Seçenekleri