| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | eğer SewgiLiniz terk ederSe SorumLuLuk kaßuL etmiom ![]() ![]() 1 ay boyunca sevgilinizle buluşmadınızı düşünün çok sinirlisiniz ama ona karşı sakin davranmanız gerek buda ilişkinizin yönünü belirleyecektir. ona karşı bağırıp çağıramıyorsanız tepkilerinizi sergiliyemiyorsanız bu bir eksik değil bir kocaman artıdır.. size yaptınız hataları gösterir. şimdi çıldırtma olayına gelelim.. : kız arkadaşınız: nereye gidelim canm. siz: bilemiyorum sayende yönleri şaşırdım. kız arkadaşınız: uyuz olur ve bakar yine başladık die.. siz: başladığım felan yok sadece senin istediğin olmasını istedim bugün (kafası karışsın die ) =) kız arkadaşınız: hmm peki sahilee gidelimmi? siz: gidelim ama sahil esiyordur sakın üşüyorum deme kız arkadaşınız: ay ne gıcıksın bee neden böyle davranıyorsun? siz: bişe yaptığım yokki sonra ben üşüyorum da ondan.. kız arkadaşınız: üff anladık o zaman parka sinemaya gidelim.. siz: geçen gittik hepsine sen yoktun ne yapalım çağırdım hep işim var dedin. kız arkadaşınız: ya olsun benle gitmek ayrı değilmi siz: senle ayrıda film gene aynı .. kız arkadaşınız: tamm yaa çıldırtcan beni yaa üff yeterr gıcıksın sen siz: sinsi bir gülüş ile yok cnm ben seni ifade ediyorum sevgimden.. kız arkadaşınız: tabi tabi belli oluyor.. siz: ee artık gitsek hani sen eve geç kalma ondan yani.. kız arkadaşınız: kovulduğumuda gördüm ya yeter bana. siz: kovsaydım gidelim demezdim yürü git derdim... akşama kızdan özür msjLarı geLmeye ßaşLar kusura kaLmayın kızLar ama ßöLe ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok bence kız öküz değilse kesın sorun cıkarır trip atar alttan almassakta ayrılıga kadar gıder Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 427
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3750 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alttan almakgerek bencede Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğru canm kızlar ınsan evladı değil,onlara yuz vermıycen alttan almıycan hiç bi zaman(tabı hayatta yanlız kalmak ıstıyosan)
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 427
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3750 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi bunları yapmayıncada sen beni semiyosun diyolar napcaz o zaman
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #7 | |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ne bu yollar deme bende bılmıyorum Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] | |
|
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.290
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() haklısın çok çektim bu yüzden aşırı yüz verdik tepemize çıktı bazıları
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #9 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 641
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fakat cogunlukta erkekler boyle erkek ıcın olanını yap bunun .. K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüz verdinmi tepene çıkarlar bea ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimseye baglanmayacaksın Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #13 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.832
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:9804 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen agırlııını bastan hıssettırceksınn ![]() ![]() ılerde tepene cıkmasın kandemır sana katılıorum ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
kızLara yuz wermeye qeLmez tepene cıkar vALLa |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sevgilim bana böyle yapacak hemen terkederim allama biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben böyle yapmadım terk edildim böyle yaptım söylediğin gibi oldu kız özür diledi ama sevdiğime de bunu yapmaya kıyamıyorum nasıl olacak hiç bir fikrim yok fikri gelen söylesin yardım etsin bana
|
|
| | #17 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anemm bana böyLe yapsın hiç şansı yok biter benim için düşünmesi biLem kötü Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |