Konu Seçenekleri
Eski 30-05-08, 10:33 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.847
Teşekkür etti: 3.004
RepForum Gücü: 191
Forum Puanı:78126
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sex and the City

Sex and the City

Sex and the City: The Movie
Yönetmen:
Michael Patrick King

Oyuncular: Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Chris Noth (Mr. Big), Candice Bergen (Enid Frick), Jennifer Hudson (Louise), David Eigenberg (Steve Brady), Evan Handler (Harry Goldenblatt), Jason Lewis (Jerry ‘Smith’ Jerrod), Mario Cantone (Anthony Marentino)
Senaryo: Michael Patrick King, Candace Bushnell
Türü: Romantik- komedi
Yapım: 2008 ABD yapımı
Süre: 135 dk. imdb notu: 4,2/10
İthalat: Fida Film
Gösterim Tarihi: 30 Mayıs 2008 (UIP Türkiye)

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon’un rol aldığı efsanevi televizyon dizisi Sex and the City’nin sinema uyarlaması Sex and the City: The Movie, birbirleriyle cinsel arzularını, fantezilerini, inanç ve düşüncelerini paylaşan kırklı yaşlardaki dört kadının öyküsü anlatılıyor. Yönetmenliğini Michael Patrick King’in üstlendiği filmin senaryosunu yine Michael Patrick King ve Candace Bushnell’in yazdı. Filmin, televizyon versiyonu 1998-2004 yılları arasında sekiz Altın Küre’nin de içinde bulunduğu 50′ye yakın ödül kazandı. Dizi, baş kahraman Carrie Bradshaw‘ı canlandıran Sarah Jessica Parker’ın anne olması nedeniyle ayrılmasının ardından sona ermişti. 30 Mayıs 2008’de gösterimde…

94 bölümlük Sex and the City efsanesinin filmi, tek bir California sahnesi dışında New York’ta çekildi. 2000 yılından bu yana beyazperdeye aktarılması planlanan ve geçen yıl bütün oyuncularla anlaşma imzalanmasının ardından çekimlerine başlanan Sex and the City: The Movie’nin çekimleri, 65 milyon dolar bütçeyle tamamlandı.

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (17-06-08)
Eski 17-06-08, 00:04 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.686
Teşekkür etti: 4.320
RepForum Gücü: 160
Forum Puanı:72321
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hiç beğenmedim param boşuna gitti o paraya 3 kilo mama alırdım

ama filmde bir köpek vardı aynı benim zeytin
Allahım öldüm bittim

`Deniz ülkesi
`Deja vu
.
.
.
.

Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an

onlar sizden nefret etmiyor ..
hepsi adına ben nefret ediyorum..
nankör insanlar

yaşam hakkına saygı !
Eski 17-06-08, 00:06 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.152
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33555
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MiSsCaT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 02-07-08, 16:14 Çevrimdışı   #4
Asistan

SaSKiNnN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 269
Teşekkür etti: 157
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2000
SaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MiSsCaT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ama filmde bir köpek vardı aynı benim zeytin
Allahım öldüm bittim
puhahhahahha zeytinde ole demek ya aslinda siradan turk filmi tadinda bisey olmus ama new york ahhhhh new york ah ozledim

Hosgeldin Melegim!!
12 кαѕιм...

Konu Seçenekleri