| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar Ortaç'ın bir parcasidir. Her ne kadar sarkıda olsa seytana uyulmamalıdır (: Nasip olsun en güzel aşklar bize, bize Adımız birer hastaya çıktı,bu yüze bakan yok Sanıyorlar diz çöker aşk önümüzde, önümüzde Bu zamanlarda fazla gezenlere bize veren yok Hayat beni neden yoruyosun Madem çok günah oyunu sen bozuyosun. Sebebi çok.. Şeytan diyorki yanaş şuna Adını anma sataş şuna Deli kader seni karşıma çıkaracakmı bilen yok Can üzülür buna taş değil Çekilecek gibi aşk değil Bu gönül herşeye aç değil Doyuracakmı bilen yok derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12712 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zevkle dinleyip armağan ediyoruz Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "vur ağzının ortasın" diye devamı getirilebilen cümle " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüzsüz yürekten çarpma birşeydir ![]() Şeytan diyor ki git yanas suna Anlat içinden geçenleri ![]() gerçi kenan da serdardan çalmıstı serdar ortaç'ın ismi lazım değil beni bir vefasız yıktı kenan-adı lazım değil baş harfi ben ![]() ya da ben uyduruyorum "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |