| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]() | şeyy... ben... mod... bende uzun bir dönem modluk yaptım bir sitede yemek tarifleri flash oyunlar komik resimler de modluk yapabilirim. Ve paylaşım olmayan diğer konulardada modluk yapabilirim. İşsiz olduğum için sabahtan akşama akşamdan sabaha boş vaktim var. Saygılar |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt evt hewall harika yapar modluk banada werirseniz tutarım bi işin ucundan "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
| | #3 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben oldum rebel sıra sende kısmetse "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
...Artık Sen de Herkes Gibisin... | |
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hewal bence sen otur oturduğun yerde....önce biraz işe yara dimi ama ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
| Konu Seçenekleri | |
| |