| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Şu dilekte bulundurmus bir kadındır "Keşke bütün kadınlar Sezen Aksu'ya dönüşse" Yalnızlık kavramını ortadan kaldıran bir kadın Sezen Aksu Şarkılarını dinlerken yalnızlıktan bahsetmek ne kadar da saçma. ve çoğu zaman iç kanatır Küfürler edersin terkedilişinin arkasından Yeminler dökülür ağzından "Unutacağım onu." diye Ama o sırada çıkıp gelir Sezen Aksu ve "Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir" Sıkıysa unut.Tokat gibi gelmiştir sözler yeminlerin üzerine. Baska vucutlarda unuttugunu sanarsın ve o yine der "Ten oyalanır can kanar" Anlarsın kendi kendini nasıl kandırdıgını Evini özlersin açarsın Kalbim Ege'de Kaldı ve devirirsin şişeleri Anlatılamaz içimdeki Sezen Aksu sevgisi Sen hiç ölme ve hep üret Varsın kanasın kalpler ama sen yine yaz tekrar yaz "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | Artemis (19-06-08), aSi..ReBeLLiouS (06-08-08), CnRaLpEr (19-06-08), HaZaL (19-06-08), Karmaşık (25-08-08), n!da (19-06-08), SaKaRiN..! (06-08-08), Scнiивея (07-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezen az sevilmez, Sezen normal sevilmez, Sezen aşktır... Der ki Adı Bende Saklı, Deme Sezen, bilir herkes aşkımızı sayende, çığlık attırırsın. Der ki Sezen Helal Ettim Hakkımı! Deme Sezen, sus, yalanımız gizli kalsın. Sezen yürür Düş Bahçeleri'nde, biz ağlarız. Sezen der ki Onu Alma, beni Al! Hemen fingirderiz, mahalle arası kıvamında. Der ki Sezen Hasret... Sus Sezen, deşme eski yarayı... Sezen az ya da normal sevilmez, Sezen aşktır baştan ayağa.Hep olacaktır. Damga damga göğsüme vurduğum sensin Sezen iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güzel şarkıların şairi. daha ne diyebilirimki...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendisinide şarkılarınıda pek sevmem...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.376
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her şarkısında kendimden mutlaka bir parça bulduğum , şarkılarıyla bütünleştiğim, O yazmışsa bir şarkıyı daha ilk kelimesinden bu şarkıyı kesin sezen yazmış olmalı dediğim, Farkı olan farkını hissettiren, Hislerime tercüman olan, Ve benim içimden geçenleri içinden döken, Harika şarkıların , bestelerin sahibi... "Sezen Aksu" ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sezen'in parçalarında kendinden bir parça bulmayan, duygulanmayan yoktur galiba... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _osiris_ (25-08-08) |
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 810
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her ruh halime göre şarkısı vardır.. mutluyken,mutsuzken,aşıkken,hüzünlü ve efkarlıyken... ![]() sesi ne güzeldir. şarkılarındaki cümleler özenle seçilmiş,anlamına anlam katılmış olmakla birlikte, her cümle derinden işler yüreğine. Türkiye'de yok onun gibisi. " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." Konu shun tarafından (06-08-08 Saat 14:59 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.459
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adı yeter.. (: . . . . . ![]() ..rüzgara inat.. ve ..'.Y A Ş A M A K. ' |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şinanayda yavrum şina şinananay şinanayda şinanay hopaşinanay ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #10 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elinden tuttuğu erkeklerle önce yatıp sonra albüm yapan destek veren şarkıcı modeli... (Örnek: Levent Yüksel) "Keşke bütün kadınlar Sezen Aksu'ya dönüşse" Böyle bir dileğin gerçeğe dönüşmesinin ne korkunç bir durum olur dediğim durumun özne pozisyonunu oynayan şahıs... Diğer taraftan da Türkiye'nin beste makinası. Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sezen kaç kez sayısızça ağladım şarkılarında
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #12 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! | |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | müezzinin sesini beğenmedi diye ajdarın dişisi ilan edilen Türkiye'nin en iyi bayan sanatçısı.. ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _osiris_ (25-08-08) |
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana ne bana ne beni al onu alma geliyor hemen aklima seviyorum bu kadini kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 564
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle adı yeterli Hangi ruh halindeysen ona uygun bi şarkıyla çıkar hep karşına ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |