| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Şifalı bitkiler mi ecza dolabı mı? | |||
| Şifalı bitkiler | | 3 | 37,50% |
| İkisini birbirinden ayırmak mümkün değil! | | 3 | 37,50% |
| Ecza dolabı | | 2 | 25,00% |
| Hiçbiri | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bitkileri tercih ederim=) kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilaç içmeyi sevmem çünkü mide rahatsızlıklarının büyük bölümü ilaç müptelalarında ortaya çıkıyor elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum kimyasallardan.. Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her ikiside..ama öncelik bitki.. . . sustum.. |
|
| | #6 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ecza dolabı
|
|
| | #7 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2'si bir arada :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 958
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yerine göre deişir
|
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.991
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ecza dolabı derin.. ![]()
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |