DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 09-08-08, 22:13 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.639
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
şifreee(acilll))

şimdi siteye beni hatırla şeklinde giriyorum ama başka hesapta girmem için şifre lazım ve ben şifreyi unuttum ne yapabilirimm

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..

Eski 09-08-08, 22:14 Çevrimdışı   #2
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2026
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
''açıl forum açıl'' dedin mi
belki olurr...

beni yormayın beni kırmayın
anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
...............................

Eski 09-08-08, 22:15 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.639
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ya lütfen

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..

Eski 09-08-08, 22:28 Çevrimdışı   #4
Asistan

ceres16 - ait Avatar
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bende bilmiyorum kardeş ama öğreniriz dur panik yapma

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın

Eski 09-08-08, 22:32 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.136
Teşekkür etti: 1.603
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32966
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
co-admin ya da adminler e sorarsan sana sifreni soylerler...

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Eski 09-08-08, 22:33 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ya adminler sifrelerimizi biliyomu

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 09-08-08, 22:33 Çevrimdışı   #7
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.346
Teşekkür etti: 543
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3343
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
şifremi unuttum u bul

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!

Eski 09-08-08, 22:36 Çevrimdışı   #8
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
sen yıne de Allah' tan iste

ay tamam özür dilerim bir daha espri yapmıcam en azından bu konuda

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (09-08-08)
Eski 09-08-08, 22:42 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.582
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5997
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
evet şifre kutusunun aLtında şifremi unuttum yazıo oraya tıkLamayı denesen beLki oLurr. maiL adresine geLir şifre umarım...

KayBoLsam...

hiÇ oLsam...

yada

hiÇ oLmasam_?

Eski 09-08-08, 22:49 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.136
Teşekkür etti: 1.603
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32966
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Pamuk*´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya adminler sifrelerimizi biliyomu
biliyo tabi ki

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Eski 09-08-08, 22:51 Çevrimdışı   #11
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
umarım ağızları sıkıdır

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın

Eski 09-08-08, 22:56 Çevrimdışı   #12
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.122
Teşekkür etti: 4.902
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93865
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
_ŞizofreN_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi siteye beni hatırla şeklinde giriyorum ama başka hesapta girmem için şifre lazım ve ben şifreyi unuttum ne yapabilirimm
Yeni şifresi verildi

Konu yoruma kapalı

Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (11-08-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri