| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | şifreee(acilll))
şimdi siteye beni hatırla şeklinde giriyorum ama başka hesapta girmem için şifre lazım ve ben şifreyi unuttum ne yapabilirimm ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''açıl forum açıl'' dedin mi ![]() belki olurr... beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya lütfen ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bilmiyorum kardeş ama öğreniriz dur panik yapma beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.603
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co-admin ya da adminler e sorarsan sana sifreni soylerler...
yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya adminler sifrelerimizi biliyomu Ne Mutlu Türküm Diyene |
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şifremi unuttum u bul Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen yıne de Allah' tan iste ![]() ay tamam özür dilerim bir daha espri yapmıcam en azından bu konuda beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
| Mesaja teşekkür eden: | AяiηηA (09-08-08) |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet şifre kutusunun aLtında şifremi unuttum yazıo oraya tıkLamayı denesen beLki oLurr. maiL adresine geLir şifre umarım...
![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.603
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
| | #11 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım ağızları sıkıdır beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
| | #12 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.902
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:93865 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu yoruma kapalı | |
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (11-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |