Konu Seçenekleri
Eski 07-01-07, 02:29 Çevrimdışı   #1
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
SiGaRa (gif)

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
dainty (26-09-07), SecReT_G!RL (07-01-07), Lâyezâlı (23-03-07), MiSsCaT (26-09-07), n!da (26-09-07), Snorland (01-05-07), VictorioR (08-05-07), YaGMuR_CiNi (20-04-07), YıLdız_GöZlÜm (07-01-07), ~C@dY~ (09-10-07)
Eski 07-01-07, 02:37 Çevrimiçi   #2
Asker

FaRaBii - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.833
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7144
FaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmış
guzl paylasım ıcın saollasın !

ßyFaRaBii
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..!
Eski 07-01-07, 03:09 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

Tammer - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.027
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1321
Tammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuş
Kanser Çubuğu diyorlar buna.

musha ring dum a doo dum a da...

Eski 07-01-07, 03:37 Çevrimdışı   #4
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
güzel..görmüştüm bunu

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Eski 07-01-07, 03:38 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 10.068
Teşekkür etti: 7.982
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok güzelmis ama iste vazgecmeside kolay olsa keske

paylasimin icin tsk
Eski 07-01-07, 03:46 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
iyiki icmiyorumm
Eski 07-01-07, 03:54 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende daha önce görmüştüm..bana yasak oldugu halde içiyorum..

hatırlattıgın için teşekkür
Eski 26-02-07, 15:05 Çevrimdışı   #8

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.256
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Nefret ederim sigaradan ve hiç bir güç onu bana içiremez...........

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
dainty (26-09-07), Dou_Khan (29-07-07)
Eski 23-03-07, 11:17 Çevrimdışı   #9
Asistan

Lâyezâlı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 155
Teşekkür etti: 117
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:263
Lâyezâlı ara sıra gören oluyorLâyezâlı ara sıra gören oluyorLâyezâlı ara sıra gören oluyor
Tuhaf ya bile bile insan kendini zehirler mi ya..
hatırlatman iyi olmuş.. paylaşım için sağol...
Eski 29-04-07, 12:56 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bi yerde daha gormustum... gayet acıklayıcı bir şey

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 29-04-07, 13:41 Çevrimdışı   #11
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.050
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iyi düşünülmüş bir gif

Eski 26-05-07, 18:42 Çevrimdışı   #12
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ıyy ıy çok nefret bişi sigara ıyy nası içiolar ve nası bu zehre alışıolar anlamıorum...
Mesaja teşekkür eden:
Dou_Khan (29-07-07)
Eski 20-06-07, 14:22 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Kemalistler

NewBosna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.007
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:150
NewBosna ara sıra gören oluyorNewBosna ara sıra gören oluyor
güzel paylaşım için saol kanka
Eski 29-07-07, 01:46 Çevrimdışı   #14
Stajyer

Dou_Khan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 92
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:56
Dou_Khan ara sıra gören oluyor
akıLLıca eline saqLık
Eski 26-09-07, 00:13 Çevrimdışı   #15
Öğrenci

karacabey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 9
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
karacabey Herkese mesafeli
Alıntı:
tılsım´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ıyy ıy çok nefret bişi sigara ıyy nası içiolar ve nası bu zehre alışıolar anlamıorum...
NE MUTLU SANAKİ BU İLLETİ BİLMİYOSUN
Eski 26-09-07, 00:18 Çevrimdışı   #16
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
keşke brakması da kolay olsa öle ötü olduğunu sölemek gibi

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Eski 26-09-07, 07:05 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

dainty - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 807
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2835
dainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyor
keşke bende içmesem ama ....

paylaşım için teşekkürler

Konu Seçenekleri