| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | sigara yaktıran şarkılar!!! sizce??? hangi şarkı sizin yüreğinize işlerken sigara yakmanıza sebep oluyor??? bana kalırsa bi iki tanesini yazayım ümit sayın gül beyaz gül gökhan tepe çöl çiçeğim aga işte bunlar bi kaçı dahaları sizde |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mobb Deep-Get Away Sagopa Kajmer-Kürdan kollar Wu-Tang Clan-C.R.E.A.M Nas-One Mic |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2432 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cengiz kurtoglu_zalim dostlarım güllü_yalan sevgiler Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serhat-Son sigaramsın ![]() Fatih Kısaparmak - Üzüm Karası ve Ben iki kere ağladım ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| Mesaja teşekkür eden: | »Asi GüL« (22-09-08) |
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezen Aksu-Gözlerine Göz Değmiş Ben gibi sigara içmeyen adamın bile içesi geliyor be ağa "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldız Tilbe-Vursalar Ölemem "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.865
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:47144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MFÖ / Bu Sabah Yağmur Var İstanbulda.. İbrahim Tatlıses / Mutlu Ol Yeter Gary Moore / Still Got The Blues |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (23-09-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mazhar Alanson-Yandım Mfö-Yalnızlık Ömür Boyu "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #9 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.108
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Kullanmıyorum. Kullananlar İçin : Sagopa Kajmer - Al 1 de Burdan Yak ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.101
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sezen aksu-vazgeçtim umut altınçağ-yitirilen ahmet kaya-gidiyorum ...... yıldızlarda kayar durmaz yerinde.... CEZALI ÜYE |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şebnem ferah-sil baştan ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıbrahım tatlıses buda gecer "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 679
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hemde püfür püfür ![]() not; kullanmıyorum ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #14 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.845
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İclal Aydın- Yağmur Mustafa Özarslan- Sen Giderken Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Safiye SOYMAN - ZALİM ümit veren sen cefa çeken ben vefasızsın sen insafsın sen taş kalplisin sen vefasızsın sen insafsın sen taş kalplisin sen ZALİM Anlamıyorsun gönül derdinden çıkarıyorsun çabuk kalbinden böyle giderse seni sevemem ZALİM |_SeMPaTi-BoYS_|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) Biz 3 kişiydik.. Ben, keyfim ve kâhyası.. Şimdi... Yine 3 kişiyiz.. Ben,tepem ve tası.. |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.525
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | izel...galibi sen... . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #17 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gokyuzunde yanlız gezen yıldızlar zekı muren (yada candanercetın ) "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (23-09-08) |
| | #18 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezen Aksu-Aşkları da vururlar "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.315
Forum Gücü: 192 Forum Puanı:84949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Her $arkida Icebilirim Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fikret Kızılok-yeter ki///Bir Harmanıım Bu Akşam "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |