Konu Seçenekleri
Eski 19-08-08, 01:08 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.152
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33555
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Heyecanli ''Sigarasız Topluma Hayır'' diyenler topluluğu...

Sigara kullananlar artık toplumda 2. sınıf insan olarak görülüyor.

Sigara kullananlara karşı resmen ırkçılık başladı.

Mahalle baskısını tüm vücudumuzda hissediyoruz. Saç diplerimize kadar etkili oldu.

Bunun için artık ''Sigarasız Topluma Hayır'' diyoruz

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ASAKİRİ (20-08-08), bEyAzLi (19-08-08), r@d b@ron (26-08-08), samira_prensess (19-08-08), »Asi GüL« (22-09-08)
Eski 19-08-08, 01:11 Çevrimiçi   #2
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.038
Teşekkür etti: 1.291
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Yaşasın dumanaltı yaşasın çay-sigara kardeşliği

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 01:11 Çevrimdışı   #3
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Topunuzun Sigarası Batsın

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 19-08-08, 01:12 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.136
Teşekkür etti: 1.603
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32891
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hepimiz çayız, hepimiz sigarayız, hepimiz hrantız...

seni tüm kalbimle destekliyorum ismail... ama sadece acık alanda destekliyom, kapalı yerlerde içmeyin şunu

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Eski 19-08-08, 01:16 Çevrimdışı   #5
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Açıktada Içmeyin Hele Otobus Duraklarında ICersenız Benım Gıbı Bırı Denk Gelirse Söndürtür

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 19-08-08, 01:18 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hadi be... Zaten topluluğun amacı o... Heryerde içmek

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 01:31 Çevrimiçi   #7
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.038
Teşekkür etti: 1.291
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Sigara içme hakkımız engellenemez.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 01:33 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Herkese inat

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 01:38 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.140
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
mengele böyle kötü bir alışkanlığı iyi birşeymiş gibi gösterip sitede konu açmayı hiç beklemezdm senden

tüm yorumlara

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
-misspasha- (19-08-08), Rock'n Rose (20-08-08)
Eski 19-08-08, 02:16 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.518
Teşekkür etti: 1.360
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9429
Warmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Yeni bıraktım, 1.5 ay oluyor ama ismaile katılıyorum, herkes insan, 2.sınıf muamele olmasın

hepimiz sigaracıyız, hepimiz isoyuz

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 02:30 Çevrimdışı   #11
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.324
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13345
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
sıgara dumanının bunaltmıycagı enıs mekanlarda felan sıgara ıcılebılır bence
örn
unıdekı anfılerde

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 02:31 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.525
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22428
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mümkünse üretilmesin biLe sigara

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Galiyev (19-08-08), Rock'n Rose (20-08-08)
Eski 19-08-08, 02:31 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
Alıntı:
-misspasha-´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mümkünse üretilmesin biLe sigara
çok bılıyon sen

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 02:32 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ne be...boşuna zehirleniyoruz...:huuh:

.

Eski 19-08-08, 02:40 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

zehır guzeldır bazen,
düşünsene soguk bı kış gecesı evındesın usul usul kar yagıyo cayını demlemıssın yakmasısn sıgranı...

Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (26-08-08)
Eski 19-08-08, 02:41 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ben yapmadım demiyorum ki
ama yapmasak daha ii... hani satılmazsa alamazsak biz d kurtuluruz

.

Eski 19-08-08, 02:45 Çevrimdışı   #17
Dekan
Düşünürler grubu

haklısın ama bırakamıyoruz ıste napalım

Eski 19-08-08, 02:52 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.315
Teşekkür etti: 1.189
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ben bıraktım

Eski 19-08-08, 02:54 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

aferım sana

Eski 19-08-08, 04:58 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.282
Teşekkür etti: 1.463
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11153
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bence dünyayı ikiye bölüp sigara içenleri biryere tıkıştıralım birbirlerini zehirleyip otursunlar

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (19-08-08)

Konu Seçenekleri