Konu Seçenekleri
Eski 19-06-08, 10:19 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.716
Teşekkür etti: 12.457
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şiir Kitabımın Tanıtımı...

Ciğerler,arkadaşlar,dostlar,abiler,ablalar en sonunda hayalimi gerçekleştiriyorum,en geç bu ay sonuna kadar Şiir Kitabım çıkıyor ALLAH ın izniyle...Kitap temin etmek isteyenler olursa burdan taleplerini bildirebilirler,yada bana özelden ulaşabilirler,ben kargo ile yollarım kitabı...
Daha öncede söylediğim gib kitabın gelirini hayırlı,faydalı bi yerlerde kullanmayı düşünüyorum...Ve daha kitap çıkmadan gelen talepleri toparlayıp kime,nereye ne kadar kitap ayıracağımı tespit etmek istedim,kitabı yolladığım kişiye kargo parasını ödetmeyecem,ben karşılayacağım kargo parasını o yüzden kitap talep eden kişi adres ve bilgilerini bana ulaştırırsa sevinirim...

Şiyar Buzcu

Hesap No : 48561539-5001 / Ziraat Bankası-Siverek Şubesi veya
direk ismim ve soyismime Siverek postahanesinede yatırılabilir.

05422063033
05337280208

not : Kitap Fiyatı 10 Ytl dir,ama ödeyemeyecek durumda olanlar yada fiyatı fazla bulanlar bana ayrıca ulaşıp durumunu bildirebilirler...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Konu ŞiYaR tarafından (19-06-08 Saat 10:22 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (41 Kişi)
мєяνє (19-06-08), αηтιкαριтαℓιѕт (24-06-08), ρяєηѕєѕ (19-06-08), -misspasha- (09-07-08), AяiηηA (19-06-08), And (28-06-08), arSU (20-06-08), aSi..ReBeLLiouS (27-08-08), aSk (28-06-08), bEyAzLi (08-07-08), chracter (19-06-08), CnRaLpEr (19-06-08), denemee (20-06-08), DR_GoKiSsS (19-06-08), Galiyev (19-06-08), HANNİBAL (28-06-08), HaZaL (19-06-08), Joy (08-07-08), Maçakızı (19-06-08), MareNostrum (09-07-08), MaruzeLLa (19-06-08), metalik_manyak (24-06-08), MissCrow (26-06-08), moonlight_1850 (27-08-08), MrTcN1905 (09-07-08), nesquik (20-06-08), Opeth (19-06-08), p0lly (19-06-08), RebeL (20-06-08), s!mg€ (20-06-08), Scнiивея (27-06-08), seLLuk@ (19-06-08), Smyrna (27-06-08), storm_fatih (19-06-08), surperi (24-06-08), tragonya (26-06-08), Tuğrul Bey (19-06-08), tutbenidüşmeden (28-06-08), YıLdız_GöZlÜm (27-08-08), _canözüm_ (24-06-08), _vişne_ (27-06-08)
Eski 19-06-08, 10:25 Çevrimdışı   #2
Asistan

мєяνє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 311
Teşekkür etti: 1.189
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:5765
мєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Uzun zamandır bu hayalini gerçekleştirmek istiyordun.Okumuştum.Hayırlı olsun

Beni anlayan uzağım olsa da yakınımdır. Beni anlamayan yakınım olsa da uzağımdır...

Konu мєяνє tarafından (19-06-08 Saat 10:39 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 10:26 Çevrimiçi   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.639
Teşekkür etti: 2.272
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35182
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayırlı olsun canım

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 11:12 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.729
Teşekkür etti: 1.928
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82189
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Okuma Problemım Olmasa Isterdım Abım Ama Benim Yerime Başkasına Vermen Daha Yararlı Olur Belki (:

Hayalini Gerçekleştirdiğin Için Tebrik Ederim Abi

Umarım Herkes Senin Gibi Olur =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 11:14 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.529
Teşekkür etti: 445
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5932
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hayırLı oLsn

Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar.
ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war!
ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar.
ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!!
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 11:15 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.097
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hayırlı oLsun...

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 11:18 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
hayırlı olsun...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 11:20 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.038
Teşekkür etti: 784
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
ne güzel şiyar hayaline kavuşmussun

söz alacam bu kitabı

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 13:54 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Teşekkür ederim Arkadaşlar...Kitap isteyenler bana özel mesaj ile ulaşıp adres bilgilerini verirlerse kitabı kargo ile yollarım...Kitap ücretinide verdiğim hesap bilgilerine yatırdıktan sonra...Şimdiden Teşekkür ederim,Sevgiler,Saygılar...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
DR_GoKiSsS (19-06-08), kbrmbL (20-06-08), RebeL (20-06-08), tragonya (26-06-08)
Eski 19-06-08, 14:02 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.091
Teşekkür etti: 2.542
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25386
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayırlı uğurlu olsun usta. haberim vardı bu fikrinden çıktığına sevindim. elim bollaşınca tedarik için senle bağlantıya geçerim...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 14:42 Çevrimdışı   #11

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:38778
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hayırlı olsun şiyar kardeş başka hayallerinide gerçekleştirirsin inş.

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 15:54 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayırlısı olsun...Kesin alırım

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Virane (20-06-08), ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 16:00 Çevrimdışı   #13
Asistan
Spor grubu

DishiasLan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 487
Teşekkür etti: 21
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1482
DishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuşDishiasLan üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hyrlı ugurlu olsn

♥Yinede akLımdaSın Sadece uzaktaSın..♥
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 17:44 Çevrimdışı   #14
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu harika bir haber

hayırlı olsun.. yüreğinin sesiyle evlerimize konuk geleceksin ne güzel

en kısa zamanda ulaşırım sana.
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 18:25 Çevrimiçi   #15
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
mervemeryem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uzun zamandır bu hayalini gerçekleştirmek istiyordun.Okumuştum.Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim kardeş...Hayırlı olur inş...

Alıntı:
RüyaM´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı olsun canım
Teşekkü ederim Canım...

Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Okuma Problemım Olmasa Isterdım Abım Ama Benim Yerime Başkasına Vermen Daha Yararlı Olur Belki (:

Hayalini Gerçekleştirdiğin Için Tebrik Ederim Abi

Umarım Herkes Senin Gibi Olur =)
Teşekkür ederim kardeşim...

Alıntı:
$.<3.M.!.N´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırLı oLsn
Teşekkür ederim...

Alıntı:
SiSin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı oLsun...
Teşekkür ederim...

Alıntı:
accaip´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı olsun...
Teşekkür ederim...

Alıntı:
KÜBÜŞ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne güzel şiyar hayaline kavuşmussun

söz alacam bu kitabı
Teşekkür ederim... kavuştum evet,heyecan başladı şimdiden irtibata geçersin almaya karar verdiğinde...

Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı uğurlu olsun usta. haberim vardı bu fikrinden çıktığına sevindim. elim bollaşınca tedarik için senle bağlantıya geçerim...
Teşekkür ederim kardeş...Ne zaman istersen irtibata geçersin kardeş...başımla beraber...

Alıntı:
MareNostrum´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlı olsun şiyar kardeş başka hayallerinide gerçekleştirirsin inş.
Teşekkür ederim...İnş gerçekleştiririm daha nice hayallerimi...

Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırlısı olsun...Kesin alırım
Teşekkür ederim...almak istediğin zaman irtibata geçersin kardeş...

Alıntı:
DishiasLan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hyrlı ugurlu olsn
Teşekkür ederim...

Alıntı:
MaruzeLLa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu harika bir haber

Teşekkür ederim ciğer,artık bi çay ikram edersin bekliyorum ulaşmanı...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MareNostrum (09-07-08), MaruzeLLa (19-06-08), Tuğrul Bey (19-06-08)
Eski 19-06-08, 18:28 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.870
Teşekkür etti: 3.933
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:43182
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
abim
hayırlı olsun
İlk isteğin olan Kitap çıkarma işini hallettin
şimdi 2. hayallini gerçekleştirmeni temenni ederim

güzel Günler seninle

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 18:31 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hayırlı uğurlu olsun kardeş...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 18:33 Çevrimdışı   #18
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Alıntı:
MaruzeLLa´isimli üyeden Alıntı
bu harika bir haber

Teşekkür ederim ciğer,artık bi çay ikram edersin bekliyorum ulaşmanı...

çay mıııı

zevksiz şey

güzel bir fon müziği ile viski iyi gider

sana su bile yok
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (19-06-08)
Eski 19-06-08, 18:36 Çevrimiçi   #19
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz