Konu Seçenekleri
Eski 24-05-08, 16:44 Çevrimdışı   #1
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme Şiir Yarışması hakkında...

Bir çok kişininde benimle aynı fikire sahip olabileceğini düşünerek bu konuyu açmak istedim. Şiir yarışmalarına seçilen konular hakkında bir şikayetim var. Mesela bu hafta ki konu "Ömür" müş. Benim ömür konulu bir şiirim mevcut değil ve bu yarışmaya katılmak istesem yazacağım şiir zorlama ile yazılmış gibi olacak. Yani sırf konu Ömür diye şiir yazmaya çabalayacağım ve şiirin içtenliği yok olmuş olacak. Şiirlerin içten ve samimi olanlarının ne kadar güzel olduğunu hepimiz biliyoruz. Benim bu konu hakkında ki önerim. 2 hafta da bir bu konu serbest bırakılsın. Mesela Ahmet serbest konulu hafta da aşkı anlatsın kendince, Mehmet doğayı, Ayşe ölümü, Fatma dirilişi... Böylece daha renki ve içten katılımlar olabilir.

Bir önerimde şu olacak. Şiir yarışmasına seçilen konu seçenekleri üyelere anket olarak sunulsa nasıl olurdu ?...

Mesela bu hafta ki konu için üç seçeneği var yetkili kişinin...

Konu 1 : Aşk
Konu 2 : Savaş
Konu 3 : Barış

Yetkili kişi bunu seçerken kendi kararı yerine bu seçenekleri üyelere sunulan bir anketle belirlese. Daha hoş olmaz mı ?

Saygılar, sevgiler...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
нѕуη (25-05-08), bandobras (25-05-08), CSKN (24-05-08), DR_GoKiSsS (24-05-08), GönüLçeLen` (25-05-08), Opeth (25-05-08), Smyrna (25-05-08), Snorland (25-05-08), tragonya (29-05-08), Virane (24-05-08), ŞiYaR (24-05-08)
Eski 24-05-08, 16:51 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.055
Teşekkür etti: 5.402
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kesinlikle katiliyorum

Zira her hafta belirlenen konuya siir yazmak ismarlama gibi.

Oysa siiri bir resme yapilan calismadan farkli kilan onun duygu barindirmasi, icinde ruh olmasi.

Siir sever ve kendi capimizda yazanlar olarak hani kendi siirlerimizi yaristiracagimiz bir yarisma olmali.

Bu hafta konu ayrilik gelecek hafta hüzün diye zorluya zorluya bir siir yazmak yarismadaki seviyeyide düsürüyor. Ayni zamanda siirler (hepsi degil tabi) ici bos bir hal aliyor.

100 tane siiriniz olacakta sizin o siirlerinizdden birine uyumlu bir konu olacakta siz siir ekliyeceksiniz.

Yoksa pek anlami kalmiyor yarismaya girmenin.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (24-05-08), Smyrna (25-05-08)
Eski 24-05-08, 17:46 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.973
Teşekkür etti: 3.900
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:77578
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bencede Daha Güzel Olur, Iyi Bir Fikir

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

∂ĩяєŋ¢ (25-05-08), Smyrna (25-05-08)
Eski 25-05-08, 23:02 Çevrimiçi   #4
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.747
Teşekkür etti: 5.207
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:173722
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yarışmada verilen konuların veya verilen şarkıların üyeler tarafından seçilme önenisi daha öncede yapılmıştı..
Ve daha önce de açıkladığımız üzre, hiçbir yarışmada yarışılacak "konu" yarışmacılar tarafından seçilmemiştir , kaldıki o zaman ismi yarışma olmazdı

Fakat ilk öneriniz olan konunun serbest konu olarak verilmesi talebiniz olumlu.
Bunu değerlendirmeye alacağız, öneri için teşekkürler

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
нѕуη (26-05-08), ∂ĩяєŋ¢ (26-05-08), Opeth (25-05-08), Smyrna (25-05-08), tragonya (29-05-08), Virane (26-05-08)
Eski 25-05-08, 23:18 Çevrimdışı   #5

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Secret´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yarışmada verilen konuların veya verilen şarkıların üyeler tarafından seçilme önenisi daha öncede yapılmıştı..
Ve daha önce de açıkladığımız üzre, hiçbir yarışmada yarışılacak "konu" yarışmacılar tarafından seçilmemiştir , kaldıki o zaman ismi yarışma olmazdı

Fakat ilk öneriniz olan konunun serbest konu olarak verilmesi talebiniz olumlu.
Bunu değerlendirmeye alacağız, öneri için teşekkürler
bende bu konuda katılıyorum secret'e ..
gerekli duyarlılık sağlanacağından eminim.

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
∂ĩяєŋ¢ (26-05-08), Smyrna (25-05-08)
Eski 25-05-08, 23:40 Çevrimiçi   #6

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85877
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

İlginiz, düşünceleriniz, katkılarınız, yorumlarınız, anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (26-05-08), Opeth (26-05-08), Virane (26-05-08)
Eski 26-05-08, 19:51 Çevrimdışı   #7
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman ?..

İlginiz için teşekkürler ama anlayamadığım bir husus var. O da şudur ki konu ot olsun böcek olsun diyerek yarışmanın yarışma olmaktan çıkması... Bunu anlayamadım.

Bir şarkı yarışması hayal edin. Yarışmacılar şarkılar söylüyorlar. Yarışmacıların bir hafta kendi söyleyecekleri şarkıları kendileri seçmeleri değerlendirilecek. Öteki hafta söyleyecekleri şarkıyı jürinin değilde hepsinin katılımıyla yapılan bir anketin belirlemesinin yarışmayı yarışmadan çıkaracak bir durum olduğunu sanmıyorum.

Ama yine de teşekkürler ilginiz, alakanız için...
İyi akşamlar..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (26-05-08)
Eski 26-05-08, 20:35 Çevrimdışı   #8

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlginiz için teşekkürler ama anlayamadığım bir husus var. O da şudur ki konu ot olsun böcek olsun diyerek yarışmanın yarışma olmaktan çıkması... Bunu anlayamadım.
Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bir şarkı yarışması hayal edin. Yarışmacılar şarkılar söylüyorlar. Yarışmacıların bir hafta kendi söyleyecekleri şarkıları kendileri seçmeleri değerlendirilecek. Öteki hafta söyleyecekleri şarkıyı jürinin değilde hepsinin katılımıyla yapılan bir anketin belirlemesinin yarışmayı yarışmadan çıkaracak bir durum olduğunu sanmıyorum.

Ama yine de teşekkürler ilginiz, alakanız için...
İyi akşamlar..

yarışma ot olsun böcek olsun diyerek yarışma olmaktan çıkmıyor direncim , yarışma bazı kişiciklerin diğer üyelerle yarışmaya katıldığı şiiri paylaşmasıyla yarışma olmaktan çıkıyor. eşim dahil kimse,ben katıldığım zaman bilmez şiirimin yarıştığını. bu diğer emek harcayan insanlara haksızlıkdır çünkü.
yarışma için ilk öneri sunduğum vakitlerde çok iyi şeylerin ortaya çıkacağından emindim ortaya. keza küçük oyunların dışında canımı(zı) sıkan birşey olmadı. yarışma için verilen konuların sıkıntı yaratacak şekilde olduğunu sanmıyorum. sonuçta 15 gün süre veriliyor. konunun olması; hem insanların belirli bir şekilde konuya adapte olup şiir yazması için kolaylık sağlıyor hemde yarışma kıvamına getiriyor. anketle sunmak arasında bu belirlediğimizin hiç bir farkı yok aslında. keza kolay kolayda bulunmuyor o konular

bence insanların daha sorumluluk sahibi olup emeğe saygı duyması en önemli noktadır. sizin önerileriniz her zaman bizler için değerlidir. fakat geleceğe bakarak doğacak sorunlarıda düşünmek zorundayız.

hepinize teşekkür ediyorum

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (26-05-08), Smyrna (27-05-08), Snorland (27-05-08), YıLdız_GöZlÜm (27-05-08)
Eski 29-05-08, 15:20 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
oylamayı bilemem ama serbest şiir fikri cok mantıklı!bu zmana kadar şiir yarısmasına 1 kere katıldım bununda nedeni kendi yazdıklarımın konuyla uyumuyor olmasıydı cogu zaman unutmusta olsam bu uygulama benm gibi düşünen bircok kişinin yarısmaya katılımını arttıracaktır!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (29-05-08)
Eski 29-05-08, 15:31 Çevrimdışı   #10
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
belirli bir konu olması şart mı ?

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Konu Seçenekleri