| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | Şiirlerle Resimlerin Buluşması Arkadaşlar sitemizde gözle görülebilecek kadar Şiir seven bi sürü üyemiz var,Şiir yarışması zaten var,güzelde gidiyor katılımlarla.ben diyorumki birde Şiirimle Resimler Çizdim diye bi yarışma düzenlense ? şöyle olabilir benim önerim ; Her yarışma için bir Şair ismi belirlenir ve yarışmaya katılacak arkadaşlar o Şairimizin bir Şiirini Resimlendirsin,veya Yine her hafta bir konu belirlenir ve herkes kendi Şiirini Resimlendirir...Sizler ve Yönetim ne der acaba bu konuda ? Daha çok önerimlerim olacak Şiir bölümü için... Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) | aydan (10-03-08), DR_GoKiSsS (10-03-08), GönüLçeLen` (10-03-08), HeLL's AnGeL (10-03-08), Maçakızı (10-03-08), maviduss (10-03-08), n!da (10-03-08), Snorland (10-03-08), Sodir (10-03-08), storm_fatih (10-03-08), ufuk_08 (10-03-08), unfortunate (11-03-08), yεsiL (10-03-08), ~C@dY~ (10-03-08), ~diEfoRmEtaL~ (10-03-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.376
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel olurdu... (: Öneri için teşekkürler şiyar ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (10-03-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.882
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:49559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede cok hos ve güzel bir öneri.. hatta eksik kalmis bir öneri.. ben desteklerim Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle bencede hoş olurduu ![]() güzel fikir biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.493
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç ve hoş bir bir fikir, olgunlaşması gereken bir öneri bence. Desteğimle beraber fikrimi paylaşayım. Belirlenen bir şiir üzerinden yapılırsa yarışma şarkılarıma resimler çizdimden farklı olmayacaktır zaten şarkılar şiirler üzerine söyleniyor adına söz deniyor. Bir konu üzerinden yola çıkılırsa şair yada şiir kısıtlaması olmaksızın daha etkili olacağını düşünüyorum. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | YaGMuR_CiNi (10-03-08), ŞiYaR (10-03-08) |
| | #8 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi fikir ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.214
Forum Gücü: 223 Forum Puanı:90707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılımın bir şair belirlenerek yapılması veya bir şairin şiirinin belirlenerek şarkıların ressamına benzer bir uygulama ile yürütülmesi güzel olabilir. Bir şairin her herhangi şiiri üzerine değilde belirlenen bir şiiri üzerine çalışma yapılabilir diye eklemek istiyorum. Üyelerin kendi şiirlerini yine kendilerinin seçtikleri bir fotoğrafa uydurmaları daha da özenli ve katılımı çoğaltacak bir uygulama olur. Lakin katılımlar açısından mevcut yarışmaların popülaritesi göz önünde bulundurularak böyle yeni bir yarışma düzenine gidilebilir. Ayrıca şair ve şiirlerin bir nebze olsun tanıtılmasının yanı sıra şiir okuma alışkanlığı kazandırılması da ayrı bir artı olacaktır. Bu da benim eklemek ve belirtmek istediğim şahsi düşüncem. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #11 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.727
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... | |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.036
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:87433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | parmak bastim (: güzel fikir.. Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel fikir her ne kadar şiir yazma yetenegim olmasaa Kendimi geliştirmeye çalışyorum... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa evet çok güzel olur Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #15 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1746 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel olurdu. Ancak benimde bir düşüncem var bu konuda. Herkesin kendi seçtiği şair ve şiir yerine yetkililerce belirlenen şair ve şiiri daha uygun olurdu. Çünkü insanlarda yer etmiş belli başlı şiirler var. Böyle bir şiiri seçen kişi resmine bakılmadan bir adım önde başlar diğer yarışmacılardan. Şair ve şiiri yönetim belirlerse çok güzel olabilir. Destekliyorum.. Teşekkürler Şiyar güzel bir öneri Kederleri sevinçleri seninle yaşadım |
|
| | #16 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.727
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... | |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.183
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:93576 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklına Saglık Şiyar abim ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.406
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok guzel fikir (:
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 4.478
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Öneriyi Destekliyorum .. Hemde Sonuna Dek !Fakat Bu Şiir ve Şairleri Biz DeiLde Forumdaki YetkiLi Kişilerin BeLirlemesi Daha MantıkLı oLur Diye Düşünüyorum .. (: Fikir İçin Teşekkürler .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|