Konu Seçenekleri
Eski 10-03-08, 12:24 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.836
Teşekkür etti: 12.727
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şiirlerle Resimlerin Buluşması

Arkadaşlar sitemizde gözle görülebilecek kadar Şiir seven bi sürü üyemiz var,Şiir yarışması zaten var,güzelde gidiyor katılımlarla.ben diyorumki birde Şiirimle Resimler Çizdim diye bi yarışma düzenlense ? şöyle olabilir benim önerim ; Her yarışma için bir Şair ismi belirlenir ve yarışmaya katılacak arkadaşlar o Şairimizin bir Şiirini Resimlendirsin,veya Yine her hafta bir konu belirlenir ve herkes kendi Şiirini Resimlendirir...Sizler ve Yönetim ne der acaba bu konuda ?
Daha çok önerimlerim olacak Şiir bölümü için...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
aydan (10-03-08), DR_GoKiSsS (10-03-08), GönüLçeLen` (10-03-08), HeLL's AnGeL (10-03-08), Maçakızı (10-03-08), maviduss (10-03-08), n!da (10-03-08), Snorland (10-03-08), Sodir (10-03-08), storm_fatih (10-03-08), ufuk_08 (10-03-08), unfortunate (11-03-08), yεsiL (10-03-08), ~C@dY~ (10-03-08), ~diEfoRmEtaL~ (10-03-08)
Eski 10-03-08, 12:27 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.252
Teşekkür etti: 9.376
RepForum Gücü: 257
Forum Puanı:114385
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çok güzel olurdu... (:

Öneri için teşekkürler şiyar

``Sessiz , sakin , usulca...´´

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 12:38 Çevrimdışı   #3
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Desteklerim (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 12:49 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 10.052
Teşekkür etti: 9.882
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:49559
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bencede cok hos ve güzel bir öneri..

hatta eksik kalmis bir öneri..

ben desteklerim

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 12:52 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kesinlikle bencede hoş olurduu
güzel fikir

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 12:58 Çevrimdışı   #6
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.971
Teşekkür etti: 958
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
valla çok güzel bi düşünce bence şey olsun şiir yarışmasının 1. sinin resmi yapılsın

NO WoMaN No CrY

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 13:06 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.091
Teşekkür etti: 15.493
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185961
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
İlginç ve hoş bir bir fikir, olgunlaşması gereken bir öneri bence.
Desteğimle beraber fikrimi paylaşayım.
Belirlenen bir şiir üzerinden yapılırsa yarışma şarkılarıma resimler çizdimden farklı olmayacaktır zaten şarkılar şiirler üzerine söyleniyor adına söz deniyor.
Bir konu üzerinden yola çıkılırsa şair yada şiir kısıtlaması olmaksızın daha etkili olacağını düşünüyorum.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
YaGMuR_CiNi (10-03-08), ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 13:09 Çevrimdışı   #8
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46323
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İyi fikir

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 13:20 Çevrimdışı   #9
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bencede iyi fikir (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 13:41 Çevrimdışı   #10
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.305
Teşekkür etti: 15.214
RepForum Gücü: 223
Forum Puanı:90707
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katılımın bir şair belirlenerek yapılması veya bir şairin şiirinin belirlenerek şarkıların ressamına benzer bir uygulama ile yürütülmesi güzel olabilir. Bir şairin her herhangi şiiri üzerine değilde belirlenen bir şiiri üzerine çalışma yapılabilir diye eklemek istiyorum. Üyelerin kendi şiirlerini yine kendilerinin seçtikleri bir fotoğrafa uydurmaları daha da özenli ve katılımı çoğaltacak bir uygulama olur. Lakin katılımlar açısından mevcut yarışmaların popülaritesi göz önünde bulundurularak böyle yeni bir yarışma düzenine gidilebilir.

Ayrıca şair ve şiirlerin bir nebze olsun tanıtılmasının yanı sıra şiir okuma alışkanlığı kazandırılması da ayrı bir artı olacaktır.

Bu da benim eklemek ve belirtmek istediğim şahsi düşüncem.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
yεsiL (10-03-08), YaGMuR_CiNi (10-03-08), ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 13:45 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
CnRaLpEr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katılımın bir şair belirlenerek yapılması veya bir şairin şiirinin belirlenerek şarkıların ressamına benzer bir uygulama ile yürütülmesi güzel olabilir. Bir şairin her herhangi şiiri üzerine değilde belirlenen bir şiiri üzerine çalışma yapılabilir diye eklemek istiyorum. Üyelerin kendi şiirlerini yine kendilerinin seçtikleri bir fotoğrafa uydurmaları daha da özenli ve katılımı çoğaltacak bir uygulama olur. Lakin katılımlar açısından mevcut yarışmaların popülaritesi göz önünde bulundurularak böyle yeni bir yarışma düzenine gidilebilir.

Ayrıca şair ve şiirlerin bir nebze olsun tanıtılmasının yanı sıra şiir okuma alışkanlığı kazandırılması da ayrı bir artı olacaktır.

Bu da benim eklemek ve belirtmek istediğim şahsi düşüncem.
evet bende böyle düşünüyordum aslında,gerçi ben katılamam bu yarışmaya ama olsun zevk alacağım bi etkinlik olacak en azından...ee artık söz siz yönetimde

TeDaRiKsİz YoLcU

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
CnRaLpEr (10-03-08), yεsiL (10-03-08)
Eski 10-03-08, 14:09 Çevrimiçi   #12
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.200
Teşekkür etti: 3.036
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:87433
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
parmak bastim (: güzel fikir..

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !
Eski 10-03-08, 15:51 Çevrimdışı   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.772
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel fikir her ne kadar şiir yazma yetenegim olmasaa Kendimi geliştirmeye çalışyorum...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 17:28 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aa evet çok güzel olur

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 18:55 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Müzik grubu

~diEfoRmEtaL~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1746
~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor
Çok güzel olurdu. Ancak benimde bir düşüncem var bu konuda. Herkesin kendi seçtiği şair ve şiir yerine yetkililerce belirlenen şair ve şiiri daha uygun olurdu. Çünkü insanlarda yer etmiş belli başlı şiirler var. Böyle bir şiiri seçen kişi resmine bakılmadan bir adım önde başlar diğer yarışmacılardan. Şair ve şiiri yönetim belirlerse çok güzel olabilir.

Destekliyorum.. Teşekkürler Şiyar güzel bir öneri

Kederleri sevinçleri seninle yaşadım
Seninle baktım bu çirkin dünyaya uzaktan
Sendin bütün fırtınalarda
Sığındığım o tek liman..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 19:14 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
~diEfoRmEtaL~´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok güzel olurdu. Ancak benimde bir düşüncem var bu konuda. Herkesin kendi seçtiği şair ve şiir yerine yetkililerce belirlenen şair ve şiiri daha uygun olurdu. Çünkü insanlarda yer etmiş belli başlı şiirler var. Böyle bir şiiri seçen kişi resmine bakılmadan bir adım önde başlar diğer yarışmacılardan. Şair ve şiiri yönetim belirlerse çok güzel olabilir.

Destekliyorum.. Teşekkürler Şiyar güzel bir öneri
Teşekkür ederim ilgine...zaten bende aynı düşüncedeyim...Yarışmanın konusunu yada Şairini veya Şiirin konusunu Yönetim belirlesin demiştim...Umarım yönetim olumlu bakar bu konuya...

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 10-03-08, 19:17 Çevrimiçi   #17
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.238
Teşekkür etti: 3.576
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:64676
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel fikir

destekliyorum..

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 19:17 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.076
Teşekkür etti: 3.183
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:93576
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aklına Saglık Şiyar abim ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 19:18 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.097
Teşekkür etti: 3.406
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58354
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cok guzel fikir (:

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)
Eski 10-03-08, 19:20 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.084
Teşekkür etti: 4.478
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80411
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu Öneriyi Destekliyorum .. Hemde Sonuna Dek !

Fakat Bu Şiir ve Şairleri Biz DeiLde Forumdaki YetkiLi Kişilerin BeLirlemesi Daha MantıkLı oLur Diye Düşünüyorum .. (:

Fikir İçin Teşekkürler ..

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-03-08)