Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 22-01-08, 19:15 Çevrimdışı   #1
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
şikayetim var!!!!!!!!!!

benim bildiğim bi konu silinirken o kişi burda olmasa dahi ona mesaj gönderiliyoda.Benim konum silinmiş fakat bana hiç bir şekilde mesaj gelmedi konunun neden silindiğini öğrenmek istiyorum.............

Eski 22-01-08, 19:20 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.008
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
¨¨grübchen¨¨´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim bildiğim bi konu silinirken o kişi burda olmasa dahi ona mesaj gönderiliyoda.Benim konum silinmiş fakat bana hiç bir şekilde mesaj gelmedi konunun neden silindiğini öğrenmek istiyorum.............
Nası Yani Hangi Konun Silindi ?
Hem Bana Hiç Konun Silinioı Die Mesaj Falan Gelmedi ..

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Eski 22-01-08, 19:22 Çevrimdışı   #3
Stajyer

İstanbul - ait Avatar
Genel Mesajlar: 101
Teşekkür etti: 133
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1894
İstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyorİstanbul çevresinde seviliyor
Şu linkteki konuda gerekli açıklama var

http://www.zamansiz.com/konularin-ka...a-t102438.html

.

Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm
Çekmeğe başladı, oltada İstanbul
Bu ne biçim su, bu nasıl şehir
Şişede İstanbul, masada İstanbul
Yürüsek yürüyor, dursak duruyor...

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (22-01-08)
Eski 22-01-08, 19:23 Çevrimdışı   #4

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Biraz uzak kalmışsın sanırım bu aralar forumdan
http://www.zamansiz.com/1216733-mesaj17.html
konu yoruma kapalı.

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ℓєαяѕιση (30-06-08), Snorland (22-01-08), Özgürşah (24-01-08), ¨¨grübchen¨¨ (22-01-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri