| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Yapacak bir şey bulunmaması sonucunda ya da tamamen farklı durumlar sonucunda basımıza gelebilecek bir durum. Gün içinde oldukça çok sık kullanırım Bu durumu karsılayabilecek en iyi smile budur ![]() Bir baskası bana dediğinde ise söyleyebileceğim iki söz vardır 1. söyleyemem burada ama parmak oyunu desem hatırlarsınız ![]() ikinci ise .ıçta .okunla oynadır "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içsel tuygusal bi durumdur. arada yaşanır bendede . anam evlendirme zamanı gelmiştir bi kız sıkıldım derse derdi opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (26-09-08) |
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.108
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son Zamanlarda Buna Pek Vaktim Olmuyor. ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.525
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -anne çok sıkıldım... -öyle boş durursan tabi sıkılırsın...şu yerlerdeki izlere bak..bıdı bdıdı bdıdı.....! -tamam anne ben iyiyim böyle.. ![]() . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.706
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tarifi olmayan düşüncelere dalma, yaşanan olumsuzlukları düşünce ile çözme uğraşı sırasında kalbin zorlanması veya değişik davranması hali.
|
|
| | #6 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah'a Yakın Bana Uzak Olsun ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cep telefonuyla atılan bir mesajda Türkçe karakter kullanmayan bir kadının infazına sebep olan durum bildirir kelime... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (26-09-08) |
| | #8 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazen benimde b;yle bir konu acasim geliyodu iyi oldu actigin off gu gun cidden bunaldim off yahh ![]() ![]() bende s[rekli bulunan bi kavram ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.018
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
offf offf diye iç çekişlerin sözlükteki karşılığı
Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.603
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günde bilmem kac bin defa kullandıgım cümlecik yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine yeni yeniden her zaman "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen ![]() uyku harici butun zaman dilimlerinde gerçekleşen beyin olayım Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #13 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok nadir kullandığım bir kelime bekir abinin espirisi yüzünden bıraktım bu kelimeyi söylemeyi T-offf sıkıldım ya b-olsun....sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz t--aman bekir abi offf b- ![]() ![]() ![]() t-sıktın ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |