DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 06-06-08, 17:50 Çevrimdışı   #1
Asistan

Delila - ait Avatar
Genel Mesajlar: 160
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:605
Delila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyor
silav (selam)

Dünyanın ucunda bir gül açılmış
Efil efil esen yele merhaba
Karanlığın sonu bir ulu şafak
Sarp kayadan geçen yele merhaba

Acı da kahır da çekmiş geliyor
Güneşten boşanmış kopmuş geliyor
Bir ışık selidir sökmüş geliyor
Işıldayıp gelen sele merhaba

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi Soluksuz...
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir

Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
interlude (06-06-08), pavel (07-06-08), Sodir (06-06-08), sonsuus (06-06-08), troçki (06-06-08), tutbenidüşmeden (06-06-08), _canözüm_ (07-06-08), ŞiYaR (06-06-08)
Eski 06-06-08, 17:53 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Merhaba "benden sana zarar gelmez" anlamı taşır.Yakışmamış buraya.

HoşgelMEdin.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
иỉℓαу (06-06-08), нѕуη (06-06-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (06-06-08), AяiηηA (06-06-08), GönüLçeLen` (06-06-08), HeLL's AnGeL (06-06-08), maviduss (07-06-08), Pamuk* (07-06-08), Snorland (07-06-08), Virane (06-06-08), YaGMuR_CiNi (07-06-08), _deniz_ (06-06-08), ~sebofan_memo~ (06-06-08)
Eski 06-06-08, 17:54 Çevrimdışı   #3
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.085
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin! :-) Umarım buradan sıkılmazsın. Çünkü bazen herkesin eşit ama farklı olduğu unutuluyor. :-)
iyi paylaşımlar dilerim!

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Delila (06-06-08), roza (13-07-08), troçki (06-06-08), ŞiYaR (06-06-08)
Eski 06-06-08, 17:55 Çevrimdışı   #4
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.383
Teşekkür etti: 6.493
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hoşgeldin delila ....sana da ''merhaba'''

deli olduğumu düşünenler var ! ne olduğumu bilmiyorum ! kim biliyor ki ne olduğunu ?

Mesaja teşekkür eden:
Delila (06-06-08)
Eski 06-06-08, 17:57 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.836
Teşekkür etti: 12.727
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tu xer hati hewal delila - sen hoşgelmişsin arkadaş delila

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...

Mesaja teşekkür eden:
Delila (06-06-08)
Eski 06-06-08, 18:04 Çevrimdışı   #6
Asistan

Delila - ait Avatar
Genel Mesajlar: 160
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:605
Delila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyorDelila ara sıra gören oluyor
hevi rewişan.sapastigım.

umut yolcuları.teşekkürler.

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi Soluksuz...
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (06-06-08)
Eski 06-06-08, 19:34 Çevrimdışı   #7
Rektör
Antikapitalistler
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
boş atışmalara hiç gerek yok..burada herkese yetecek kadar yer var sanırım ..yoksa bile sıkışırız biraz..sıkışırsak belki daha samimi oluruz..istanbulda kalabalık otobüslerde sıkışan farklı görüşteki insanlar ortak sorunlarını bu şekilde görebiliyorlar ..sıkışarak ...

herkes biraz sakin olmalı bence..

ayrıca ,artemis mesajını aldım..ama gruba girme konusunda kararları ortak olarak vermeye özen gösteriyoruz ...ben seni tanıyorum ve tanımaya da devam ederim

deli olduğumu düşünenler var ! ne olduğumu bilmiyorum ! kim biliyor ki ne olduğunu ?

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (06-06-08)
Eski 06-06-08, 19:40 Çevrimiçi   #8

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.553
Teşekkür etti: 12.991
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Lütfen birbirimizi kirmadan yorumlarimizi yazalim.

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 06-06-08, 19:52 Çevrimdışı   #9
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güzel Türkçemizi Kullanmak Varken Neden Başka Bir Lisan Dil Şive Adı Her Neyse Ondan Kullanıyoruz Acaba ?

Ve Aleyna Aleyküm Selam

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
нѕуη (06-06-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (06-06-08), AяiηηA (06-06-08), Artemis (06-06-08), LeGenT (06-06-08), Maçakızı (06-06-08), Snorland (07-06-08)
Eski 06-06-08, 20:00 Çevrimdışı   #10
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
insanlar her dilde selamlaşmalıdır..buna engel olmak çok gereksiz..ben dünyanın tüm dillerini kendi dilim olarak kabul ediyorum ..

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
roza (13-07-08), sonsuus (06-06-08), ŞiYaR (06-06-08)
Eski 06-06-08, 20:02 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 1.343
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8779
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel Türkçemizi Kullanmak Varken Neden Başka Bir Lisan Dil Şive Adı Her Neyse Ondan Kullanıyoruz Acaba ?

Ve Aleyna Aleyküm Selam

Sen arapça olarak yazdığın mesaj bölümünü niçin türkçe olarak yazmıyorsun...ezanı niçin türkçe okunmasına engel oluyorsun...tartışma bölümü değil burası...ayrı konu aç tartışalım...

Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
roza (13-07-08), ŞiYaR (06-06-08)
Eski 06-06-08, 20:03 Çevrimdışı   #12
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sen Kabul Edebilirsin Troçki Ama Herkes Senin Gibi Değil. . .

Burası Bir Forum Ve Forum Dili Olarak Türkçe Seçilmiş Bunun Dışında Bir Dil Seçilmemiş Yani Burası Türkçe Konuşanların Yeri (:

Eski 06-06-08, 20:05 Çevrimdışı   #13
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
sonsuus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sen arapça olarak yazdığın mesaj bölümünü niçin türkçe olarak yazmıyorsun...ezanı niçin türkçe okunmasına engel oluyorsun...tartışma bölümü değil burası...ayrı konu aç tartışalım...
Aç O Zaman Tartışın ?

Benim Burada Kimseyle Tartışmaya Niyetim Olmadığı Gibi Kimseye Prim Yaptırma Niyetimde Yok

Seninde Dediğin Gibi;

tartışma bölümü değil burası

Tartışma Ortamı Yaratmayalım

Eski 06-06-08, 20:13 Çevrimdışı   #14
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
Alıntı:
Sen Kabul Edebilirsin Troçki Ama Herkes Senin Gibi Değil. . .

evet bak tam üstüne bastın ''herkes benim gibi değil'' ..zaten herkes benim gibi olamaz ..olmasın da ben farklılıkları da kabul ediyorum ..sen de anlamışsındır şimdi sanırım ''herkes senin gibi değil'' bunu kabul et olmasın da ..

Eski 06-06-08, 20:14 Çevrimdışı   #15
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet bak tam üstüne bastın ''herkes benim gibi değil'' ..zaten herkes benim gibi olamaz ..olmasın da ben farklılıkları da kabul ediyorum ..sen de anlamışsındır şimdi sanırım ''herkes senin gibi değil'' bunu kabul et olmasın da ..

Anket Yapalım O Zaman

Bak Bana 3 Teşekkür Gelmiş Demekki Hem Fikir Oldugum 3 Kişi Var

Görüşmek Uzere (;

Eski 06-06-08, 20:17 Çevrimdışı   #16
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
Alıntı:
Anket Yapalım O Zaman

Bak Bana 3 Teşekkür Gelmiş Demekki Hem Fikir Oldugum 3 Kişi Var

Görüşmek Uzere (;
üç kişi olmanız beni yok edeceğiniz anlamına gelmemeli zaten ..olduğum gibi kabul etmelisin ..anket çoğunluğun azınlığı yoksaymasıyla sonuçlanamaz ..insancıl değil

Eski 06-06-08, 20:20 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
noluoyo yaaaa
hoşgeldin delila

seve...

omedya mına

Eski 06-06-08, 20:23 Çevrimdışı   #18
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
üç kişi olmanız beni yok edeceğiniz anlamına gelmemeli zaten ..olduğum gibi kabul etmelisin ..anket çoğunluğun azınlığı yoksaymasıyla sonuçlanamaz ..insancıl değil
Yaratmak Ve Yok Etmenin Allah'a Ait Olduğunu Düşünüyorum.. Aklımdan Bile Geçmedi (:

Burayı Tıkla (:

Sende HoşGeldin Adir

Eski 06-06-08, 20:27 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Sende HoşGeldin Adir
saolasın storm
sınavları anca bitirdik...
hafta başı ist yolcusuyum...

seve...

omedya mına

Eski 06-06-08, 20:30 Çevrimdışı   #20
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
4 Gözle Bekliyorum Yafrum

Kapalı konu

Konu Seçenekleri