| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | SilenTHill Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | A.BuğrA (23-12-07), BaD SouL (23-12-07), HeaveN| (23-12-07), Tweety (25-12-07), YaGMuR_CiNi (23-12-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle hoşbulduk ![]() Arkadaşlarımın tavsiyesi...Sanırsam onlarda tesadüfen bulmuşlar ![]() Öncelikle forumda fazla takılmıyordum.Sonra tiriyakisi oldum sanki ![]() Yani çok hoş bir forum... Forumda çok iyi kişiler ve sevecen insan çok ![]() İyiki şu anda bu forumdayım ![]() Konu BaD SouL tarafından (23-12-07 Saat 11:25 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | HeaveN| (23-12-07), YaGMuR_CiNi (23-12-07) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.478
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden "SilenTHill" ?? Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| Mesaja teşekkür eden: | BaD SouL (23-12-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiğim bir filmdir.Bende onun sonucu böyle bir nick keşfettim Baktım hiç kullanılmıyorda ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | HeaveN| (23-12-07) |
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yapmak istediğim en büyük çılgınlık aslında yapıcamda PaintBall ve paraşütle en en büyük tepeden kendimi aşşagıya salıvermek ![]() Galatasaray ![]() Arkadaşlarımın yanımda olmasından,ailemin benim hep arkamda olmalarından Birilerini mutlu etmekten...Sinirliyimdir...Fakat kinim yoktur.Biriyle kavga etsem ertesi gün unuturum... ![]() |
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Medeni Durum? Öğrencimisin,çalışıyormusun yoksa işsizlik kervanında voltamı atıyorsun? Nerelisin? En sevdiğin yemekler? En sevdiğin 3 Forvet? Niye Düşünürler? Nerelisin?Nerede Yaşıyorsun? Şimdilik Yeter ![]() Yok imza falan!!! |
| | #8 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Meslek Lisesi Elektronik bölümü mezunuyum.Bir lokantada çalışıyorum şimdilik.Asker için para topluyorum Askere gitmeden bir işe almadılar doğru düzgün![]() Malatyalıyım. Etsote ![]() Pilav... Et türü bütün yiyecekler ![]() Kaka Henry Messi Önceden aktif bir grup olarak görüyordum.Sonra gruba alındığım zaman birbirleriyle kaynaşmaları insanlara sevecen karşılamaları hoşuma gitti.Muhabbetleri harika ![]() Forumda cidden bana göre en güzel grup ![]() Deminde söylemiştim Malatyalıyım...İstanbul'da yaşıyorum...Sorular için tşkler gene beklerim ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | A.BuğrA (23-12-07) |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oo çok sevdigim arkadasimi sorguya mi almislar ((: selam ![]() gelecege dair dusuncelerin nelerdir ? siz 3 arkadas hatta 4 nasil tanistiniz birlikte ne yaparsiniz ne edersiniz anlativer bakim ![]() olmazsa olmazim dedigin seyler nelerdir ? yine gelcem . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
| | #10 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Güzel bir kariyer en azından daha geniş bir çevre edinmek.Güzel giden bir işin ve başarılarımın arkasından beni seven iyi bir kadın Orta yaşlara kadar ilerledikten sonra bir İtalya seyahati![]() Seneler oldu anlatsam çok karışık en iyisi şöyle özetliyeyim Ben aralarına en geç katılandım oda 4.sınıfta yani okul arkadaşlarımdır...Sonra çok sıkı pıkı dost olduk.Yediğimiz içtiğimiz ayrı olmadı.İnşallah bu dostlarımla olan güzel ilişki hiç bozulmaz![]() Bir kere asla yalnız geçirmediğimiz hafta yoktur en azından çok azdır.Hep bir arada oluruz.Genelde zaten Erhan bize gelir.Geldiğinde kesin bizde yer Birlikte sinemaya gideriz.İşte hep beraber forum muhabbetide ederiz konu olmazsa.Hiç olmadı Ahmet'e bağırır çağırır biraz kızdırır stresimizi atarız![]() Hayatımda olmazsa olmazlar; 1.Ailem 2.Arkadaşlarım 3.Güzel ahlak 4.Sadakat 5.Bilgisayarım 6.Sağlık olmazsada olmaz ![]() Neyse çok uzattım ben güya özetliycektim Tşkler sorular için Derya... ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (24-12-07) |
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.493
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorguda sorulması gerek o yüzden soruyorum ![]() Adın Yaşın Boyun Kilon Göz Rengin Varsa robot resmini görelim ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| Mesaja teşekkür eden: | BaD SouL (24-12-07) |
| | #12 |
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerden bir oyuncu alacak olsa Gs hangisini isterdin "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #13 |
Teşekkür etti: 4.478
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayak Numaran Kaç?? Neden GS yı Tutuyorsun Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #14 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Yaş 21 1.87 83 Siyah Şu anda yok.Demiştim ama pc de bir tane resimimizi buldum ![]() Onu koyayım bare ![]() ortadaki benim ![]() Konu BaD SouL tarafından (24-12-07 Saat 16:29 ) de değiştirilmiştir.. | |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alex'i alırdım herhalde ![]() |
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babadan yadigar bu takım Küçüklükten beri böyle geldi bende değiştirme ihtiyacı duymadım![]() 43 ayakkabı numaramda ![]() Konu BaD SouL tarafından (24-12-07 Saat 16:40 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (24-12-07) |
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sagdakini tanidim :p tesekkurler foto için ![]() neyse , sorulara devam ![]() ne tur muzik dinlersin ? 'bu sarki tam benlik ' dedigin bir sarki var midir ? kankalarin di$inda , dostum dedigin kisiler var mi forumda ![]() kendini 3 kelimeyle anlat desem ? gelcem yine . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
| | #18 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Çok şarkı severim ama Franz Ferdinand-Take me out şarkısını seviyorum Forumda Cin diyorlar ona ![]() Sabırsız ![]() Dağanık ![]() Birazda asabi ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (24-12-07) |
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.183
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:93576 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SilenTHill sorgu odasındasın gerginlik varmı ? Rep'lerin neden Dusuk? Su anda Ne yapıyorsun? Bayramda Ne yaptın? DüşünürLer Grubu Ve üyeleri hakkında Ne Dusunuyorsun? Bu grubun uyesi Delkray hakkındaki dusunceLerin Neler? sorgu odasındasın ya birden sorim dedim =) GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerginlik yok ![]() Bilemiyeceğim , foruma sormak lazım ![]() Müzik dinleyip , birşeylerle uğraşıyorum. Büyüklerin ellerinden , küçüklerin gözlerinden öpüp evime çekildim ![]() Çok sıcakkanlı insanlar , grupta gırgır-şamata hiç eksik olmuyor , sağolsunlar ![]() delkray , samimi , saygılı , hoş birisi Kendisine buradan ayrıca slmlarımı iletmek isterim ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (26-12-07) |