Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 23-12-07, 00:09 Çevrimiçi   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.204
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:89018
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
SilenTHill

Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
A.BuğrA (23-12-07), BaD SouL (23-12-07), HeaveN| (23-12-07), Tweety (25-12-07), YaGMuR_CiNi (23-12-07)
Eski 23-12-07, 11:15 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Öncelikle hoşbulduk

Arkadaşlarımın tavsiyesi...Sanırsam onlarda tesadüfen bulmuşlar

Öncelikle forumda fazla takılmıyordum.Sonra tiriyakisi oldum sanki

Yani çok hoş bir forum...

Forumda çok iyi kişiler ve sevecen insan çok

İyiki şu anda bu forumdayım

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !

Konu BaD SouL tarafından (23-12-07 Saat 11:25 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HeaveN| (23-12-07), YaGMuR_CiNi (23-12-07)
Eski 23-12-07, 11:41 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.084
Teşekkür etti: 4.478
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80411
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Neden "SilenTHill" ??

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (23-12-07)
Eski 23-12-07, 13:40 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Xevanescence´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden "SilenTHill" ??
Sevdiğim bir filmdir.Bende onun sonucu böyle bir nick keşfettimBaktım hiç kullanılmıyorda

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !

Mesaja teşekkür eden:
HeaveN| (23-12-07)
Eski 23-12-07, 13:41 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6554
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Yapmak istediğin en büyük çlgınlık ?
Hangi takımlısın ?
Nelerden hoşlanırsın?
Nasıl bir ruhsal yapın vardır?

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (23-12-07)
Eski 23-12-07, 13:51 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Yapmak istediğim en büyük çılgınlık aslında yapıcamda PaintBall ve paraşütle en en büyük tepeden kendimi aşşagıya salıvermek

Galatasaray

Arkadaşlarımın yanımda olmasından,ailemin benim hep arkamda olmalarındanBirilerini mutlu etmekten...

Sinirliyimdir...Fakat kinim yoktur.Biriyle kavga etsem ertesi gün unuturum...

Eski 23-12-07, 15:04 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Medeni Durum?
Öğrencimisin,çalışıyormusun yoksa işsizlik kervanında voltamı atıyorsun?
Nerelisin?
En sevdiğin yemekler?
En sevdiğin 3 Forvet?
Niye Düşünürler?
Nerelisin?Nerede Yaşıyorsun?

Şimdilik Yeter

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (23-12-07)
Eski 23-12-07, 15:56 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Alıntı:
buqrabey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Medeni Durum?
Öğrencimisin,çalışıyormusun yoksa işsizlik kervanında voltamı atıyorsun?
Nerelisin?
En sevdiğin yemekler?
En sevdiğin 3 Forvet?
Niye Düşünürler?
Nerelisin?Nerede Yaşıyorsun?

Şimdilik Yeter
Bekar

Meslek Lisesi Elektronik bölümü mezunuyum.Bir lokantada çalışıyorum şimdilik.Asker için para topluyorumAskere gitmeden bir işe almadılar doğru düzgün

Malatyalıyım.

Etsote
Pilav...
Et türü bütün yiyecekler

Kaka
Henry
Messi

Önceden aktif bir grup olarak görüyordum.Sonra gruba alındığım zaman birbirleriyle kaynaşmaları insanlara sevecen karşılamaları hoşuma gitti.Muhabbetleri harika
Forumda cidden bana göre en güzel grup

Deminde söylemiştimMalatyalıyım...İstanbul'da yaşıyorum...

Sorular için tşkler gene beklerim

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (23-12-07)
Eski 23-12-07, 16:00 Çevrimdışı   #9
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oo çok sevdigim arkadasimi sorguya mi almislar ((:

selam

gelecege dair dusuncelerin nelerdir ?
siz 3 arkadas hatta 4 nasil tanistiniz birlikte ne yaparsiniz ne edersiniz anlativer bakim
olmazsa olmazim dedigin seyler nelerdir ?

yine gelcem

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (23-12-07)
Eski 24-12-07, 13:45 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oo çok sevdigim arkadasimi sorguya mi almislar ((:

selam

gelecege dair dusuncelerin nelerdir ?
siz 3 arkadas hatta 4 nasil tanistiniz birlikte ne yaparsiniz ne edersiniz anlativer bakim
olmazsa olmazim dedigin seyler nelerdir ?

yine gelcem
Tşkler öncelikle

Güzel bir kariyer en azından daha geniş bir çevre edinmek.Güzel giden bir işin ve başarılarımın arkasından beni seven iyi bir kadınOrta yaşlara kadar ilerledikten sonra bir İtalya seyahati

Seneler oldu anlatsam çok karışık en iyisi şöyle özetliyeyimBen aralarına en geç katılandım oda 4.sınıfta yani okul arkadaşlarımdır...Sonra çok sıkı pıkı dost olduk.Yediğimiz içtiğimiz ayrı olmadı.İnşallah bu dostlarımla olan güzel ilişki hiç bozulmaz

Bir kere asla yalnız geçirmediğimiz hafta yoktur en azından çok azdır.Hep bir arada oluruz.Genelde zaten Erhan bize gelir.Geldiğinde kesin bizde yerBirlikte sinemaya gideriz.İşte hep beraber forum muhabbetide ederiz konu olmazsa.Hiç olmadı Ahmet'e bağırır çağırır biraz kızdırır stresimizi atarız

Hayatımda olmazsa olmazlar;

1.Ailem
2.Arkadaşlarım
3.Güzel ahlak
4.Sadakat
5.Bilgisayarım
6.Sağlık olmazsada olmaz

Neyse çok uzattım ben güya özetliycektimTşkler sorular için Derya...

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (24-12-07)
Eski 24-12-07, 14:37 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.091
Teşekkür etti: 15.493
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185961
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sorguda sorulması gerek o yüzden soruyorum

Adın
Yaşın
Boyun
Kilon
Göz Rengin
Varsa robot resmini görelim

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (24-12-07)
Eski 24-12-07, 15:11 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.055
Teşekkür etti: 5.402
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Fenerden bir oyuncu alacak olsa Gs hangisini isterdin

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (24-12-07)
Eski 24-12-07, 15:34 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.084
Teşekkür etti: 4.478
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80411
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ayak Numaran Kaç??

Neden GS yı Tutuyorsun

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (24-12-07)
Eski 24-12-07, 16:13 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorguda sorulması gerek o yüzden soruyorum

Adın
Yaşın
Boyun
Kilon
Göz Rengin
Varsa robot resmini görelim
Adım Yusuf

Yaş 21

1.87

83

Siyah

Şu anda yok.Demiştim ama pc de bir tane resimimizi buldum

Onu koyayım bare
ortadaki benim

Konu BaD SouL tarafından (24-12-07 Saat 16:29 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
HeaveN| (24-12-07), Snorland (24-12-07), YaGMuR_CiNi (24-12-07)
Eski 24-12-07, 16:15 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fenerden bir oyuncu alacak olsa Gs hangisini isterdin
Alex'i alırdım herhalde

Eski 24-12-07, 16:32 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Alıntı:
Xevanescence´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayak Numaran Kaç??

Neden GS yı Tutuyorsun
Babadan yadigar bu takımKüçüklükten beri böyle geldi bende değiştirme ihtiyacı duymadım

43 ayakkabı numaramda

Konu BaD SouL tarafından (24-12-07 Saat 16:40 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (24-12-07)
Eski 24-12-07, 16:51 Çevrimdışı   #17
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sagdakini tanidim :p
tesekkurler foto için
neyse , sorulara devam

ne tur muzik dinlersin ?
'bu sarki tam benlik ' dedigin bir sarki var midir ?
kankalarin di$inda , dostum dedigin kisiler var mi forumda
kendini 3 kelimeyle anlat desem ?

gelcem yine

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden:
BaD SouL (24-12-07)
Eski 24-12-07, 17:06 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sagdakini tanidim :p
tesekkurler foto için
neyse , sorulara devam

ne tur muzik dinlersin ?
'bu sarki tam benlik ' dedigin bir sarki var midir ?
kankalarin di$inda , dostum dedigin kisiler var mi forumda
kendini 3 kelimeyle anlat desem ?

gelcem yine
Rock,Metal...Hep bunlara bağlı kalmam ama sevdiklerim bunlar.

Çok şarkı severim ama Franz Ferdinand-Take me out şarkısını seviyorum

Forumda Cin diyorlar ona

Sabırsız
Dağanık
Birazda asabi

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (24-12-07)
Eski 24-12-07, 20:39 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.076
Teşekkür etti: 3.183
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:93576
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
SilenTHill sorgu odasındasın gerginlik varmı ?
Rep'lerin neden Dusuk?
Su anda Ne yapıyorsun?
Bayramda Ne yaptın?
DüşünürLer Grubu Ve üyeleri hakkında Ne Dusunuyorsun?
Bu grubun uyesi Delkray hakkındaki dusunceLerin Neler? sorgu odasındasın ya birden sorim dedim =)

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 24-12-07, 21:02 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Gerginlik yok

Bilemiyeceğim , foruma sormak lazım

Müzik dinleyip , birşeylerle uğraşıyorum.

Büyüklerin ellerinden , küçüklerin gözlerinden öpüp evime çekildim

Çok sıcakkanlı insanlar , grupta gırgır-şamata hiç eksik olmuyor , sağolsunlar

delkray , samimi , saygılı , hoş birisi Kendisine buradan ayrıca slmlarımı iletmek isterim

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (26-12-07)
Kapalı konu