Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 01-08-08, 12:46 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 1.343
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8779
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
silinen mesajlar !

sayın yöneticiler silinen mesajların niçin silindiğini üyelerinize bildirirseniz çok daha güzel olacaktır...böylece gerekçe belirlenmiş olup kimsenin siniri bozulmaz...keza şimdiye kadar yazdığım bir çok mesaj silinmiş olup hiç bir açıklama yapılmamıştır...bu ne demek oluyor açıklarsanız sevinirim...yok diyorsanız size bir açıklama yapacak kadar değer vermiyoruz saygılarımı sunup sitenizden ayrılırım..yalnız yönetici olarak site üyelerinizin ortamda ifade özgürlüğüne sahip olmasını sağlayamamış olursunuz...sizden ricam seçtiğiniz ve eşitlikçi olarak kabul ettiğiniz modların sildikleri mesajları niçin sildiğinin gerekçesini mesajı silinen üyeye bildirmesidir..

Saygılarımı sunarım...

Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
SessizSeyirci (03-08-08), surperi (03-08-08)
Eski 01-08-08, 13:03 Çevrimdışı   #2
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
7.Açılan konuyla alakasız yazılan yazılar, sadece gülümseme ,anlamsız yazı ya da alıntı kullanılan mesajlar silinir ve üyeye uyari verilir.
12.Yeni bir konu açarken konu başlığını, konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekir. "yardım, lütfen" gibi konu içeriğini ifade etmeyen başlıklar, sembol kullanılarak açılan başlıklar bölüm yöneticileri tarafından silinebilir.

13. Site yönetiminin aldığı kararları tartışmak yasaktır. Hiç bir üye bir yöneticiden hesap soramaz ve laubali mesajlar atamaz.

Forum Kurallarında Bunları Okumus Olsaydınız Silinen Mesajlar Hakkında Yorum Yapamayacagınızı Anlardınız (:

Ayrıca Gunde 10larca Mesaj Sılınıp Tasınıyor. Aylık Moderasyonlara Bakıldıgında Binlerin Uzerinde Silme Taşıma Işlemleri Yapılıyor.

Moderatörlerde Insan Herkese Bilgi Verecek Durumda Değiller.

Ayrıca Bu Durum Onlarında Hoşuna Gitmiyor (;

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (02-08-08), ℓєαяѕιση (01-08-08), HeLL's AnGeL (01-08-08), Keşkeşan (02-08-08)
Eski 01-08-08, 14:09 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 1.343
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8779
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Forum Kurallarında Bunları Okumus Olsaydınız Silinen Mesajlar Hakkında Yorum Yapamayacagınızı Anlardınız (:

Ayrıca Gunde 10larca Mesaj Sılınıp Tasınıyor. Aylık Moderasyonlara Bakıldıgında Binlerin Uzerinde Silme Taşıma Işlemleri Yapılıyor.

Moderatörlerde Insan Herkese Bilgi Verecek Durumda Değiller.

Ayrıca Bu Durum Onlarında Hoşuna Gitmiyor (;

gördüğün gibi öneriler bölümünde konuyu açtım ve bir öneride bulundum...

gördüğün gibi silinen bir mesajımı bu konu içinde vermedim...ve vermediğim mesaj hakkında yorum yapmadım...

Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada...

Mesaja teşekkür eden:
Eski 01-08-08, 14:21 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
gördüğün gibi silinen bir mesajımı bu konu içinde vermedim...ve vermediğim mesaj hakkında yorum yapmadım...

Silinen Mesajı Veremessin Zaten (:
Benimde Hoşuma Gider Tabiki Kaldırılan Mesajlarımın Neden Kaldırıldığının Belirtilmesi (:
Ama Çok Zor Bi Olay =)
Umarım Kabul Edilmez (:
Moderatörlük Çekilmez Bi Hal Alır (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (02-08-08), Pamuk* (01-08-08)
Eski 01-08-08, 14:24 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Silinen Mesajı Veremessin Zaten (:
Benimde Hoşuma Gider Tabiki Kaldırılan Mesajlarımın Neden Kaldırıldığının Belirtilmesi (:
Ama Çok Zor Bi Olay =)
Umarım Kabul Edilmez (:
Moderatörlük Çekilmez Bi Hal Alır (:
ve bunun için daha çok mod gerekir

konular zaten belli ediliyo
mesajlarada gerek yok bence

Ne Mutlu Türküm Diyene

Mesaja teşekkür eden:
Eski 01-08-08, 14:25 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
13. Site yönetiminin aldığı kararları tartışmak yasaktır. Hiç bir üye bir yöneticiden hesap soramaz ve laubali mesajlar atamaz.

Sanırım yeterli dir..

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (02-08-08), storm_fatih (01-08-08)
Eski 01-08-08, 14:26 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.493
Teşekkür etti: 1.129
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22236
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oldu istersen moderatörler tuvalete qiderkende konu açıp sölesinler nedersn

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!

Eski 01-08-08, 14:29 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
arkadaşlar sonsuus arkadaşımız sadece silinen mesajların silinme sebeplerinin niçin söylenmemesini soruyor

lauballikle hesap sormayla alakası yok...

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 01-08-08, 14:30 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genç Kuvvet
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
moderatör demek ki bir hata qörmüşte siliyor bu doğal olarak moderatörü sorqulamaya qirer qereksiz bir öneri...

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Eski 01-08-08, 14:32 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
moderatör demek ki bir hata qörmüşte siliyor bu doğal olarak moderatörü sorqulamaya qirer qereksiz bir öneri...
ya zaten hatasının ne olduğunu söylenmesini istiyor sonsuus kardeş

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 01-08-08, 14:34 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.852
Teşekkür etti: 2.704
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:34682
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Beyler hak aramayı insanlara suç olarak göstermeyin.. Tamam belki modlar tarafından yasaklanmış ama yinede insanlar koyun olmasınlar gerektiği zamanlarda haklarını arasınlar fatihin verdiği cevap ilede cevaplarını alırlar büyütmeyin daha fazla...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Eski 01-08-08, 14:45 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Bence silinmesin editlensin. Mesaj içeriği silinip;
... kişi tarafından düzenlendi. Sebebi : .... şeklinde olsun.

Belki bir gün...

Mesaja teşekkür eden:
`KarameL (02-08-08)
Eski 01-08-08, 14:48 Çevrimdışı   #13
Rektör
Genç Kuvvet
Ruhsal Durumum:
aynı açılan konularda nasıl olcak peki bence silinmesi doğru bi karar ve qerekirse moderatörler açıklama yapar...

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş

Eski 01-08-08, 14:54 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.136
Teşekkür etti: 1.603
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32966
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bırakalım da modlar karar versin.. tartısma cıkarmanın alemi yok..
bence de acıklama yapılsa iyi olurdu... (:

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (01-08-08)
Eski 01-08-08, 23:47 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.772
Teşekkür etti: 2.218
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:39297
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Galiyev´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dedigin gibi oldugunda tek tıkla halledilecek iş yazı yazmaya girecek ve oda zaman kaybına neden olur...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Eski 02-08-08, 21:38 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.360
Teşekkür etti: 2.656
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26973
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mesajların değilde konuların silinmesinde gerekçe bildirilmeli. Konu açıyoruz bakıyoruz yok ortada...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 03-08-08, 02:32 Çevrimiçi   #17
Yard. Doçent
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.262
Teşekkür etti: 429
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3750
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Burdada ülkenin her yerinde olduğu gibi hiyerarşi var. Ne demek ki modların kararları tartışılmaz. Benim hiç suçum yokken sırf nikimi beğenmedi diye bir mod un ceza puanı verdiğini düşünsenize.
Özür diliyorum ama buradada ciddi şekilde ayrımcılık var zira ben yok yere ceza puanı yedim hatta bu mesajdan dolayı bir ceza puanı daha yersem inanın hiç şaşırmam!!

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...

Eski 03-08-08, 17:04 Çevrimdışı   #18

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.915
Teşekkür etti: 667
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:72322
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Yaklasik son iki ay icinde toplam 3 mesajiniz silinmis.Yazdiklariniz ve silinme sebepleri

Alıntı:
sonsuus´isimli üyeden Alıntı
türkçe karakterler vatandaşımıza yetmiyor...yunan karakterler kullanılıyor...sonra birde milliyetçilik yapar, yunanları atar güzel vatandaşım benim yaa...
Konu icerisinde uyari yapildigi halde dikkate almayip tartismaya neden olacak tarzda , konu disi mesaj yazdiginiz icin silinmistir.Mesajinizin silinme nedeni konuda belirtilmis.

Alıntı:
ares´isimli üyeden Alıntı
Lütfen sadece değişim ile ilgili mesajlar atın konuya. diğer mesajlar sorgusuz silinecektir.

Alıntı:
senin gibi insanlıktan uygarlıktan bir şey alamamış insanları dinazor çağına göndermek lazım gelir...
senin gibi insan olmayanlarada haddinizi bildireceğimizden emin olasın...
sennin gibi insan olmayanlar hapise atılmalı ve hayatı boyuncada o hücrede kendi tırnaklarını kemirmeleri lazımdır...
ölüm üzerinden karşılaştırma yapılırmı lan .... adam... git insanlığı öğrende gel...
Baska bir üyeye hitaben yazdiginiz hakaret icerikli cümleleriniz nedeniyle silinmistir

Alıntı:
sana elimin tersiyle bir çakarım 5 milyar yıl öteye gidersin...
o saçmaları sana bir bir yedirirler...
Üslubunuz ! dan ötürü silinmistir.

Alıntı:
Galiyev´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ihtiyacimiz oldugu durumlarda ulasabilmek icin mesajlari düzenlemek yerine siliyoruz.Silinen mesajlari sadece üyeler göremiyor.

Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesajların değilde konuların silinmesinde gerekçe bildirilmeli. Konu açıyoruz bakıyoruz yok ortada...
Konulari silmiyoruz , kaldirilan konular bölümüne tasiniyor ve her üye kendi actigi konuyu göre biliyor.Eger bir konunuz kaldirilmissa sebebini ögrenmek icin Kaldirilan Konular bölümüne bakin lütfen.

Alıntı:
SessizSeyirci´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burdada ülkenin her yerinde olduğu gibi hiyerarşi var. Ne demek ki modların kararları tartışılmaz. Benim hiç suçum yokken sırf nikimi beğenmedi diye bir mod un ceza puanı verdiğini düşünsenize.
Özür diliyorum ama buradada ciddi şekilde ayrımcılık var zira ben yok yere ceza puanı yedim hatta bu mesajdan dolayı bir ceza puanı daha yersem inanın hiç şaşırmam!!
Haksiz bir müdahalede bulundugunu düsündügünüz durumlarda bize mesaj atabilirsiniz.Fakat forum icerisinde tartismaya acamazsiniz.Zaten bu gibi nedenlerle simdiye kadar hicbir görevlinin üyeye yaptirim uyguladigini görmedik.

Ceza puani almaniza neden olan mesajiniz.

Alıntı:
Cehennem ol burdan değersiz herif. Sazanmış!! sen özrü bile kabul edemeyecek kadar bayağı bir adamsın. 1 saniyem sana heba olsun yanarım. Haydeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Sonuc olarak hicbir yönetici keyfi nedenlerle mesajlari silmiyor.Mesajlarinizin neden silindigine dair zaten fikriniz olmasi gerekiyor.Genel olarak baska bir üyeye hakaret , küfür , konu disi mesaj , bölüm kurallarina uymamak gibi nedenlerden dolayi siliniyor. Diger durumlarda ise üyeye bilgi veriliyor.

Mesajinizin neden silindigini bilmiyorsaniz bölüm sorumlusuna mesaj yazip ögrene bilirsiniz.

Konu yoruma kapali.

Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
тσρяαк (04-08-08), ℓєαяѕιση (04-08-08), And (03-08-08), Bir Ben Eksiktim (03-08-08), HeLL's AnGeL (04-08-08), LeGenT (04-08-08), MrTcN1905 (03-08-08), Pamuk* (03-08-08), roza (03-08-08), storm_fatih (04-08-08), `Hiperaktif (03-08-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri