| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]() | silinen mesajlar ! sayın yöneticiler silinen mesajların niçin silindiğini üyelerinize bildirirseniz çok daha güzel olacaktır...böylece gerekçe belirlenmiş olup kimsenin siniri bozulmaz...keza şimdiye kadar yazdığım bir çok mesaj silinmiş olup hiç bir açıklama yapılmamıştır...bu ne demek oluyor açıklarsanız sevinirim...yok diyorsanız size bir açıklama yapacak kadar değer vermiyoruz saygılarımı sunup sitenizden ayrılırım..yalnız yönetici olarak site üyelerinizin ortamda ifade özgürlüğüne sahip olmasını sağlayamamış olursunuz...sizden ricam seçtiğiniz ve eşitlikçi olarak kabul ettiğiniz modların sildikleri mesajları niçin sildiğinin gerekçesini mesajı silinen üyeye bildirmesidir.. Saygılarımı sunarım... ![]() Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada... |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | SessizSeyirci (03-08-08), surperi (03-08-08) |
| | #2 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Forum Kurallarında Bunları Okumus Olsaydınız Silinen Mesajlar Hakkında Yorum Yapamayacagınızı Anlardınız (: Ayrıca Gunde 10larca Mesaj Sılınıp Tasınıyor. Aylık Moderasyonlara Bakıldıgında Binlerin Uzerinde Silme Taşıma Işlemleri Yapılıyor. Moderatörlerde Insan Herkese Bilgi Verecek Durumda Değiller. Ayrıca Bu Durum Onlarında Hoşuna Gitmiyor (; ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 | |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.343
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gördüğün gibi öneriler bölümünde konuyu açtım ve bir öneride bulundum... gördüğün gibi silinen bir mesajımı bu konu içinde vermedim...ve vermediğim mesaj hakkında yorum yapmadım... ![]() Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada... | |
| Mesaja teşekkür eden: | αηтιкαριтαℓιѕт (01-08-08) |
| | #4 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Silinen Mesajı Veremessin Zaten (: Benimde Hoşuma Gider Tabiki Kaldırılan Mesajlarımın Neden Kaldırıldığının Belirtilmesi (: Ama Çok Zor Bi Olay =) Umarım Kabul Edilmez (: Moderatörlük Çekilmez Bi Hal Alır (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (02-08-08), Pamuk* (01-08-08) |
| | #5 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konular zaten belli ediliyo mesajlarada gerek yok bence Ne Mutlu Türküm Diyene | |
| Mesaja teşekkür eden: | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (02-08-08) |
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 13. Site yönetiminin aldığı kararları tartışmak yasaktır. Hiç bir üye bir yöneticiden hesap soramaz ve laubali mesajlar atamaz. Sanırım yeterli dir.. 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (02-08-08), storm_fatih (01-08-08) |
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.129
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oldu istersen moderatörler tuvalete qiderkende konu açıp sölesinler nedersn BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
| | #8 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar sonsuus arkadaşımız sadece silinen mesajların silinme sebeplerinin niçin söylenmemesini soruyor lauballikle hesap sormayla alakası yok... Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| | #9 |
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | moderatör demek ki bir hata qörmüşte siliyor bu doğal olarak moderatörü sorqulamaya qirer qereksiz bir öneri... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
| | #10 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya zaten hatasının ne olduğunu söylenmesini istiyor sonsuus kardeş
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| | #11 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler hak aramayı insanlara suç olarak göstermeyin.. Tamam belki modlar tarafından yasaklanmış ama yinede insanlar koyun olmasınlar gerektiği zamanlarda haklarını arasınlar fatihin verdiği cevap ilede cevaplarını alırlar büyütmeyin daha fazla... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence silinmesin editlensin. Mesaj içeriği silinip; ... kişi tarafından düzenlendi. Sebebi : .... şeklinde olsun. Belki bir gün... |
| Mesaja teşekkür eden: | `KarameL (02-08-08) |
| | #13 |
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı açılan konularda nasıl olcak peki bence silinmesi doğru bi karar ve qerekirse moderatörler açıklama yapar... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.603
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bırakalım da modlar karar versin.. tartısma cıkarmanın alemi yok.. bence de acıklama yapılsa iyi olurdu... (: yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (01-08-08) |
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.218
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:39297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dedigin gibi oldugunda tek tıkla halledilecek iş yazı yazmaya girecek ve oda zaman kaybına neden olur... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mesajların değilde konuların silinmesinde gerekçe bildirilmeli. Konu açıyoruz bakıyoruz yok ortada... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
| | #17 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 429
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3750 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burdada ülkenin her yerinde olduğu gibi hiyerarşi var. Ne demek ki modların kararları tartışılmaz. Benim hiç suçum yokken sırf nikimi beğenmedi diye bir mod un ceza puanı verdiğini düşünsenize. Özür diliyorum ama buradada ciddi şekilde ayrımcılık var zira ben yok yere ceza puanı yedim hatta bu mesajdan dolayı bir ceza puanı daha yersem inanın hiç şaşırmam!! Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
| | #18 | ||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 667
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:72322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaklasik son iki ay icinde toplam 3 mesajiniz silinmis.Yazdiklariniz ve silinme sebepleri Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ihtiyacimiz oldugu durumlarda ulasabilmek icin mesajlari düzenlemek yerine siliyoruz.Silinen mesajlari sadece üyeler göremiyor. Alıntı:
Alıntı:
Ceza puani almaniza neden olan mesajiniz. Alıntı:
Sonuc olarak hicbir yönetici keyfi nedenlerle mesajlari silmiyor.Mesajlarinizin neden silindigine dair zaten fikriniz olmasi gerekiyor.Genel olarak baska bir üyeye hakaret , küfür , konu disi mesaj , bölüm kurallarina uymamak gibi nedenlerden dolayi siliniyor. Diger durumlarda ise üyeye bilgi veriliyor. Mesajinizin neden silindigini bilmiyorsaniz bölüm sorumlusuna mesaj yazip ögrene bilirsiniz. Konu yoruma kapali. | ||||||||
| Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi) | тσρяαк (04-08-08), ℓєαяѕιση (04-08-08), And (03-08-08), Bir Ben Eksiktim (03-08-08), HeLL's AnGeL (04-08-08), LeGenT (04-08-08), MrTcN1905 (03-08-08), Pamuk* (03-08-08), roza (03-08-08), storm_fatih (04-08-08), `Hiperaktif (03-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |