| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | Sina Demiral – Özgür Çakır Fotoğraf Sergisi `İstanbul`da` Sina Demiral – Özgür Çakır Fotoğraf Sergisi `İstanbul`da` ![]() Yer: Antik Hotel Antik Cistern Sergi Salonu Tarihler: 14.07.2007~03.09.2007 Telefon: (0212)638 58 58 Adres: Antik Hotel–Antik Cisterna Sergi Salonu, Sekbanbaşı sok. No:10 Beyazıt Antik Hotel Antik Cisterna Sergi Salonu Sina Demiral – Özgür Çakır Fotoğraf Sergisi “İSTANBUL’DA“ İki kıtayı, iki kıskanç sevgili gibi koluna takan bir kadını keşfettik biz, kimbilir kaçıncı kaşiflerdik, beklentisiz aşık olduk... asla teslim olmayacak bir kadındın sen; Süleymaniye`yi, Ayasofya`yı, Sultanahmet`i, Kız Kulesini giyinmiş, köprüler... geceleri ışıltısı ile gözlerimizi kamaştıran mücevherlerin... sesin; martıların coşkulu çığlıklarında kokun; boğazın melteminde... hepimiz karasevdalı aşıklar seni yaşamak istedik bedeninde gezindikçe daha çok özledik... biz, aynı sevdanın iki yolcusu bütün dünyaya seni anlatmak istedik... Şule Tüzül İki İstanbu aşığı; Sina Demiral ve Özgür Çakır “İstanbul’da” görülmesi gereken yerleri farklı bakış açılarıyla “İstanbul’da” Fotoğraf Sergisi’nde sunuyor. İstanbul’da hayatın tekdüzeliğiyle unutulan veya fark edilemeyen yerlerde göremediklerimizi bizlerle paylaşıyor. “İstanbul’da” Fotoğraf Sergisi 14 Temmuz – 3 Eylül 2007 tarihleri arasında içinden İstanbul geçen ; dört uygarlığı içinde barındıran 1500 yıllık Bizans Sarnıcı’nın üzerine inşa edilmiş Antik Hotel - Antik Cisterna Sergi salonunda 14 Temuz – 3 Eylül 2007 tarihleri arasında Antik Hotel- Antik Cisterna Sergi salonunda Sina Demiral ve Özgür Çakır “İstanbul’da “adlı fotoğraf sergisinde yapıtlarını sergiliyor. Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git, Kırık bir tekne ol, dalgalarla GEL!... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LaViNia (22-06-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koçum benim be temmuzun 14 de İstanbulda olursam yalnız bırakırmıyım Eylül ayında orda olacam tüm arkadaşları orada görmek güzel olucak.. ![]() ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |