| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Sınavda Burnun Akması Nedense çoğu deneme sınavlarında basıma gelen bir hadisedir. Ulan sınavdan bes dakika önce hapsırsan akmaz ama gel gör ki sınav baslar baslamaz açılır musluklar İnsanı canından bezdirir. Sınıfta hıırk hörkk sesleri yankılanır. Acaba rahatsız oldurlar mı acaba çok mu ses çıkıyor diye düşünürken bir bakmısındır ki sınav bitmiş. Kötü geçen sınavın bir numaralı bahanesidir. Öss de olmaması için ayrı bir prinç yutmanız gerekmekte ![]() Hele bir de selpak neyin yoksa ve öneemli bir sınavdaysan kasma abicim bırak aksın sil koluna ohhh sınav bu "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir bu bir de karın gurultusu, çok büyük kabustur çookk. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu insanlardan nefret etmişimdir hep ![]() Benim başıma gelmezdi hiç İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #4 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 607
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
koluna mı Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... Belki... >>>Öss<<< | |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesif bir sesle çekmek sınav ahalisinin dikkatini dağıtmaya yeterde artar bir durumdur. son öss sınavında az daha başıma geliyordu...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendi burnun akmasa bile yanındakinden psikolojik olarak etkilenip senin de akmaya başlar yaşanmış bir olaydır... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13345 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendı basıma geldıgınde rahatsız olan cıksın dedıgım,başka bırının basına geldıgınde ise içimden hala nıye oturur hasta hasta rahatsız edıyo dıye dusundugum bı olaydır Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |