| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
arkadaşlar ben sınırlı bir internet pc si kullanıyorum. e-postalar yasaklı ve postalarıma bakamıyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı bi yardımcı olursanız çok sevinirim.. |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınırlı internette, yani erşim kısıtlamasının olduğu yerlerde açıkcası biraz zor ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #3 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınırlı Demi Kotalı Deel ![]() Sınırı Kaldırmaya Calış ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:41 ![]() ![]() |
isa server sistemiyle korunuyor. bi açığı varsa bildiğiniz ya da ne bileyim kolay giriş yapabileceğim içinde explorer olan bi web sitesi varsa bildiğiniz yada ne bileyim kolaylıkla her siteye ulaşabileceğim bi site varsa diye sormuştum..
|
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sistem okadarda kolay yanıltılamaz, zaten herhangi normal dışı hareket saplarsa ya rapolar yada uyarı felan verir. Bence vazgeçin bu sevdadan ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #6 | |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:41 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın. | |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:41 ![]() ![]() |
arkadaşlar yokmu bi yardımcı olabilecek bi allahın kulu:(
![]() Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın. |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Ben SınırLı İnternet KuLLanıyorum Sınırımı Aşmadığımı Nerden ÖğrenebiLİrim?? ![]() |
|
| | #9 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.183
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:93576 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #10 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Işte Burdan (: http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |