| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | şişt
uyarı,ikaz anlamında bir kelimedir. -şişt baksana bi -şişt ayağını denk al... -şişt bayan gibi opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.376
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pişt , Hişt şeklinde kullanılan çeşitleride mevcuttur ![]() ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (25-08-08) |
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birinin ismini unuttuysanız bir seslenme şekli Ama kabadır bu siz Afedersiniz falan diyin =P İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi gün biriden şaplağı yemiştim ya otobüsteyim kadın sivri topuklu ayakkabıyla ayağıma bastı bayan bi bakarmısınız diyorum hiç muavine söyledim oda takmadı bile sesleniyorum tık yok en sonunda arkadan azcık sarsıp hişt kime diyorum ya dediydim kadın dönüp tokatı suratıma yapıştırdı snra dedim ayağıma basıyorsunuz bir saattir oda özür diledi snradan yediğim tokatla ve ayağımın acısıyla kaldım ![]() |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç sevmem bunu
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |