| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | sistem geri yükleme açılmıyor
win xp sp2 sistemimde sistem geri yükleme açılmıyor önerisi yardımı olan varmı?
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sistem geri yükleme dosyalarını sildiyseniz bunu gerçekleştiremezsiniz ![]() Eğer resimdeki gibi Geri yükleme dosyalarınız hala duruyorsa başka bir geri yükleme noktası seçmelisiniz ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya şimdi farkettim benim sistem özelliklerinde sistem geri yükleme yok aptal kafam nasıl farketmem offf bunu nası geri getireceğiz format demeyin bana
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şunda sistem geri yüklemeyi açsanız bile bi işinize yaramaz Eğer illa format atmak istemiyorsanız XP CD'nizi takıp "Onar" (repair XP) seçeneği ile belki formatsız bir çözüme varabilirsiniz. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |