| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Site bi anda Anasayfaya yönleniyor ! Dün cskn dediginde saka sanmistim ama sitede bi gariplik var bi anda oldugum sayfadan hiç bir komut vermeden anasayfada buluyorum kendimi Sizde oluyormu bu durum Mozilla Firefox 3.0.3 le
|
|
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende de herhangi birinin profilinde iken baska bir sayfaya yönlendiriyor ve uyarı veriyor Ama çok sık yapmıyor onun için bir sorun olusturmadı "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hsyn Dediğimde Pis Pis Sırıtıyordun ![]() Forum Oyunlarına Yazdıktan Sonra Ve Bazı Yerlere Yazdıktan Sonra Hala Anasayfaya Yönlendiriliyorum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.639
Forum Gücü: 157 Forum Puanı:62123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forum seni di$liyorda ben senle takiliyom diye beni niye di$liyor anlamadim ki
|
|
| | #6 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorun Şu ; Link Sonuna Alıntı:
Sayfayı Bulamadıgından Anasayfaya Yonlendiriyor. Kullanıcılarda'da Kullanıcı Yok Profili Göremessiniz Diyor ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #7 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lütfen bir sorun bildirirken belli bilgileri net verin; Hangi sayfadayken (url), hangi sayfadan giderken/gelirken vs. Ana sayfaya yönlendiriyorsa ne kadar süre sonra, belli sayfalarda mı, sorun ile ilgili gerekli görüyorsanız kişisel bilgiler (hangi tarayıcı… vs.) Bu sayede ilgili bölümleri tespit etmemiz ve dolaysıyla düzeltmemiz hızlanacağı gibi kolaylaşırda. Teşekkür ederim Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.493
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anasayfada oluyor sayfa kendini yeniliyor. Herhangi bir profildeyken 1 nolu profile yönlendiriyor. profilde u yerine r yazıyor StormFatihin belirttiği gibi. Düşünürler bölümüne tıkladığımdada başıma geldi bir iki kere. Moderasyon yapmak için tıkladığımda şifremi girdim tamam diyince anasayfaya yönlendirdi bir kaç kere. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #9 | |
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yeni Gelenler Bölümünde, Hoşgeldiniz Mesajı Yazdıktan Sonra Yine Anasayfaya Yönlendiriliyorum.. Az Önce Yeşil'in Doğum Gününü Kutladıktan Sonrada Anasayfada Buldum Kendimi.. Yani Durduk Yere Olmuyorda, Bir Konuya Mesaj Yazdıktan Sonra Anasayfada Buluyorum Kendimi.. Son Olarak Spor Bölümünde de Bir Konuya Cevap Yazdıktan Sonra Aynı Durum Oluşuyor.. ![]() Bu Arada Mozilla Firefox Kullanıyorum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! Konu CSKN tarafından (08-10-08 Saat 02:03 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben nereye yazarsam yazayim ardindan yaptigim ilk tik anasayfada yönleniyor.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.639
Forum Gücü: 157 Forum Puanı:62123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sporda mesaj yazdikdan hemen sonra spor basligina geldigimde burada buldum kendimi http://www.zamansiz.com/?r=1 bu hata her seferinde olmasada ara sira her bolumde oluyor
|
|
| | #12 |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorun düzeltildi Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |