Konu Seçenekleri
Eski 07-10-08, 23:17 Çevrimdışı   #1
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.552
Teşekkür etti: 5.639
RepForum Gücü: 157
Forum Puanı:62123
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Site bi anda Anasayfaya yönleniyor !

Dün cskn dediginde saka sanmistim ama sitede bi gariplik var
bi anda oldugum sayfadan hiç bir komut vermeden anasayfada buluyorum kendimi

Sizde oluyormu bu durum

Mozilla Firefox 3.0.3 le

υℓтяαѕℓαη
Eski 07-10-08, 23:18 Çevrimdışı   #2
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bu neden oluyor?

Burda Anlatılmıştı Azcık Ama Değişen Bişey Olmadı (=

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 07-10-08, 23:44 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.664
Teşekkür etti: 5.173
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92928
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bende de herhangi birinin profilinde iken
baska bir sayfaya yönlendiriyor ve uyarı veriyor
Ama çok sık yapmıyor onun için bir sorun olusturmadı

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 08-10-08, 01:03 Çevrimiçi   #4
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.975
Teşekkür etti: 3.902
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:77578
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hsyn Dediğimde Pis Pis Sırıtıyordun

Forum Oyunlarına Yazdıktan Sonra Ve Bazı Yerlere Yazdıktan Sonra Hala Anasayfaya Yönlendiriliyorum..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Eski 08-10-08, 01:06 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Forum seni di$liyorda ben senle takiliyom diye beni niye di$liyor anlamadim ki

υℓтяαѕℓαη
Eski 08-10-08, 01:09 Çevrimdışı   #6
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.879
Teşekkür etti: 1.981
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:86329
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sorun Şu ;

Link Sonuna

Alıntı:
?r=1
Ekliyor.
Sayfayı Bulamadıgından Anasayfaya Yonlendiriyor.

Kullanıcılarda'da Kullanıcı Yok Profili Göremessiniz Diyor

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (08-10-08), Virane (08-10-08)
Eski 08-10-08, 01:36 Çevrimdışı   #7

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Lütfen bir sorun bildirirken belli bilgileri net verin;
Hangi sayfadayken (url), hangi sayfadan giderken/gelirken vs.
Ana sayfaya yönlendiriyorsa ne kadar süre sonra, belli sayfalarda mı,
sorun ile ilgili gerekli görüyorsanız kişisel bilgiler (hangi tarayıcı… vs.)
Bu sayede ilgili bölümleri tespit etmemiz ve dolaysıyla düzeltmemiz hızlanacağı
gibi kolaylaşırda.

Teşekkür ederim

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (08-10-08), RebeL (09-10-08)
Eski 08-10-08, 01:41 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.091
Teşekkür etti: 15.493
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185961
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Anasayfada oluyor sayfa kendini yeniliyor.

Herhangi bir profildeyken 1 nolu profile yönlendiriyor.
profilde u yerine r yazıyor StormFatihin belirttiği gibi.

Düşünürler bölümüne tıkladığımdada başıma geldi bir iki kere.
Moderasyon yapmak için tıkladığımda şifremi girdim tamam diyince anasayfaya yönlendirdi bir kaç kere.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 08-10-08, 01:52 Çevrimiçi   #9
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.975
Teşekkür etti: 3.902
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:77578
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
LeThE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lütfen bir sorun bildirirken belli bilgileri net verin;
Hangi sayfadayken (url), hangi sayfadan giderken/gelirken vs.
Ana sayfaya yönlendiriyorsa ne kadar süre sonra, belli sayfalarda mı,
sorun ile ilgili gerekli görüyorsanız kişisel bilgiler (hangi tarayıcı… vs.)
Bu sayede ilgili bölümleri tespit etmemiz ve dolaysıyla düzeltmemiz hızlanacağı
gibi kolaylaşırda.

Teşekkür ederim
Forum Oyunlarında Oluyor.. Bir Konuya Cevap Yazdıktan Sonra, Yeniden Oyunlar Sayfasına Döndüğümde Anasayfaya Yönlendiriliyorum..

Yeni Gelenler Bölümünde, Hoşgeldiniz Mesajı Yazdıktan Sonra Yine Anasayfaya Yönlendiriliyorum..

Az Önce Yeşil'in Doğum Gününü Kutladıktan Sonrada Anasayfada Buldum Kendimi..

Yani Durduk Yere Olmuyorda, Bir Konuya Mesaj Yazdıktan Sonra Anasayfada Buluyorum Kendimi..

Son Olarak Spor Bölümünde de Bir Konuya Cevap Yazdıktan Sonra Aynı Durum Oluşuyor..

Bu Arada Mozilla Firefox Kullanıyorum..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Konu CSKN tarafından (08-10-08 Saat 02:03 ) de değiştirilmiştir..
Eski 08-10-08, 18:36 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.055
Teşekkür etti: 5.402
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben nereye yazarsam yazayim ardindan yaptigim ilk tik anasayfada yönleniyor.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 08-10-08, 22:56 Çevrimdışı   #11
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Sporda mesaj yazdikdan hemen sonra spor basligina geldigimde burada buldum kendimi

http://www.zamansiz.com/?r=1

bu hata her seferinde olmasada ara sira her bolumde oluyor

υℓтяαѕℓαη
Eski 09-10-08, 01:07 Çevrimdışı   #12

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sorun düzeltildi

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (09-10-08), CSKN (09-10-08), storm_fatih (09-10-08)

Konu Seçenekleri