Konu Seçenekleri
Eski 26-06-07, 10:49 Çevrimdışı   #1

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Site de Giriş sorunu ile ilgili

Belli sebeplerden dolayı kullanmakta olduğumuz e-dana.org adressi yerine tekrar e-dana.biz adressine döndük. Bu süreç içersinde Dnslerin dünyanın her yerinde aktif olması 24-48 saat arası bir zaman almakta. Su anda birçok bölgede aktif olduğunu bildiğimiz için sorun yaşamıyor olmanız gerekmekte ancak yinede giriş de sorun yaşıyorsanız ;

Başlat---çalıştır ---> cmd yazin
ve acilan ekranda ---> ipconfig /flushdns

yazarak dns ön belleğini temizleyebilirsiniz.
Sorunuzuz hala düzelmediyse sizin yaşadığınız bölgede Dns değişikliği henüz aktif olmadigindan daha sonra tekrar deneyin.

Bilginize

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
нѕуη (26-06-07), σℓα!!! (26-06-07), amorous_nope (26-06-07), iηƒєяηαℓ (26-06-07), MareNostrum (26-06-07), MrTcN1905 (26-06-07), ROBBIE WILLIAMS (26-06-07), roza (26-06-07), Snorland (26-06-07), solεil (26-06-07), tragonya (02-07-07)
Eski 26-06-07, 11:11 Çevrimiçi   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.090
Teşekkür etti: 15.490
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185853
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bende sorucaktım neden diye teşekkürer

ya bide hala vindows 98 kullanan arkadaşlar var onlarda aynı yöntemi kullanabiliyolarmı???

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Konu Snorland tarafından (26-06-07 Saat 12:07 ) de değiştirilmiştir..
Eski 26-06-07, 12:59 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.090
Teşekkür etti: 15.490
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185853
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Win 98 olan arkadaş Başlat---çalıştır ---> cmd yazin yazınca hata çıkıyo diyor?

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Konu Seçenekleri