DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 02-10-08, 01:42 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.590
Teşekkür etti: 2.865
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:47069
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Site Sayfa Sorunu

Yeni oluyor bu arkadaşlar..Girdiğim konularda sayfa geri butonu ile geriye gidemiyorum..Yine aynı sayfada kalıyorum..Diğer başka web adreslerinde böyle bir şey yaşamıyorum..Mozilla ve Explorer da da yaşıyorum bu durumu..Bilgisi olan arkadaşların dikkatine..

Eski 02-10-08, 01:45 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.360
Teşekkür etti: 2.656
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26973
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hmmm, tek muzdarip ben değilmişim demekki, yaklaşık 15 dakikadır bağlıyım foruma, bende ne klavyeden nede fareden hatta şimdi denedim explorer geri düğmesinden geri gidemiyorum, diğer sitelerde gidebiliyorum ama forumda gidemiyorum, forumda bir sorun olabilir.

Gezgin: Mozilla...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 02-10-08, 01:46 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.315
Teşekkür etti: 1.189
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
aynı sorun bende de var

Eski 02-10-08, 01:47 Çevrimiçi   #4
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.975
Teşekkür etti: 3.902
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:77578
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Evet Bendede Aynı Sorun Var.. Umarım Geçiçi Bir Sorundur..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Eski 02-10-08, 01:50 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 1.090
Forum Puanı:12812
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bende de var evet..

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин
Eski 02-10-08, 02:06 Çevrimdışı   #6

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.909
Teşekkür etti: 2.108
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:28523
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Geçici Bir Sorun Diye Düşünüp Pek Önemsemedim , Bende De Oluyor..

Hatta Bi Ara Benim Geri Butonu Mu Bozuldu Diye Düşündüm Ama Diğer Sitelerde Sorun Yok.

Restart Atmayı da Denemedim , Çözebilir Mi Acaba

Yarın Bir Daha Bakalım , Devam Ederse Webmaster'ımıza Ulaşırız
Eski 02-10-08, 02:16 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

wolf1661 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.359
Teşekkür etti: 239
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:11039
wolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmışwolf1661 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Bende de o bu site de oluyor sadece:S

Gurbet Yordu beni

Tükeniyorum ... Elimden Tutanim yok mu ?

Dikkat !!! Tartisma !!! Cezali Üye olursun .

!! Eder 2 !!!
Eski 02-10-08, 02:27 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.152
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33555
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Evet,bendede oluyor şu an...

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 02-10-08, 02:47 Çevrimdışı   #9

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.866
Teşekkür etti: 669
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15902
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
su saatte bende denedim bendede sorun oluyor...
Eski 02-10-08, 03:10 Çevrimdışı   #10
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.026
Teşekkür etti: 6.800
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:33955
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tam acaba bilgisayar'a mı bişeyler oldu diyecektim ama sonra gördüm genel bir problemmiş :S

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 02-10-08, 03:45 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.256
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
site kaynaklı bi sorun arkadaşlar web master bi kaç düzenleme yapıyor galiba sitede yakın zamanda düzelecektir

Eski 02-10-08, 09:03 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Figüranlar

ஐBe@utYஐ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.203
Teşekkür etti: 983
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9791
ஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
bende de oluo ya sinir oldum

.

Çelişkilerdeyim!
Sana gelemiyorum senden gidemiyorum
Senle ben arasında bir yere sıkıştım
...

Eski 02-10-08, 11:45 Çevrimdışı   #13

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sorun Devam Ediyor , Umarım Daha Fazla Sürmez.

Eski 02-10-08, 12:52 Çevrimdışı   #14
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.287
Teşekkür etti: 3.694
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17508
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
umarım...

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 02-10-08, 14:59 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.136
Teşekkür etti: 1.603
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32891
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tam konu acıyodum bu konu hakkında ki yalnız değilmişim

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Eski 02-10-08, 15:00 Çevrimiçi   #16

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.263
Teşekkür etti: 2.706
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85968
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şu an problem yok
Eski 02-10-08, 15:03 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.144
Teşekkür etti: 1.013
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:14427
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Yalniz degilsiniz

Kutu kutu pense elmamı yerse

içimdeki çocuk geriye dönse

Eski 02-10-08, 15:04 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.727
Teşekkür etti: 2.378
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:37548
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sorun hala devam ediyor

...aynı yollardan geçtim...
...farklı sehpalarda idam edildim...

Eski 02-10-08, 15:05 Çevrimdışı   #19

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu an problem yok
Bende Devam Ediyor
Eski 02-10-08, 15:10 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.315
Teşekkür etti: 1.189
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bende de ediyor

Konu Seçenekleri