| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | Site Sayfa Sorunu
Yeni oluyor bu arkadaşlar..Girdiğim konularda sayfa geri butonu ile geriye gidemiyorum..Yine aynı sayfada kalıyorum..Diğer başka web adreslerinde böyle bir şey yaşamıyorum..Mozilla ve Explorer da da yaşıyorum bu durumu..Bilgisi olan arkadaşların dikkatine..
|
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26973 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hmmm, tek muzdarip ben değilmişim demekki, yaklaşık 15 dakikadır bağlıyım foruma, bende ne klavyeden nede fareden hatta şimdi denedim explorer geri düğmesinden geri gidemiyorum, diğer sitelerde gidebiliyorum ama forumda gidemiyorum, forumda bir sorun olabilir. Gezgin: Mozilla... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.189
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var
|
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.902
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet Bendede Aynı Sorun Var.. Umarım Geçiçi Bir Sorundur.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #5 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.090
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de var evet..
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
|
| | #6 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.108
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçici Bir Sorun Diye Düşünüp Pek Önemsemedim , Bende De Oluyor.. Hatta Bi Ara Benim Geri Butonu Mu Bozuldu Diye Düşündüm Ama Diğer Sitelerde Sorun Yok.Restart Atmayı da Denemedim , Çözebilir Mi Acaba ![]() Yarın Bir Daha Bakalım , Devam Ederse Webmaster'ımıza Ulaşırız ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 239
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:11039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende de o bu site de oluyor sadece:S ![]() Tükeniyorum ... Elimden Tutanim yok mu ? Dikkat !!! Tartisma !!! Cezali Üye olursun . !! Eder 2 !!! |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.152
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet,bendede oluyor şu an...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #9 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 669
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su saatte bende denedim bendede sorun oluyor...
|
|
| | #10 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.800
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:33955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tam acaba bilgisayar'a mı bişeyler oldu diyecektim ama sonra gördüm genel bir problemmiş :S ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #11 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | site kaynaklı bi sorun arkadaşlar web master bi kaç düzenleme yapıyor galiba sitede yakın zamanda düzelecektir ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 983
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de oluo ya sinir oldum Çelişkilerdeyim! Sana gelemiyorum senden gidemiyorum Senle ben arasında bir yere sıkıştım ... ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorun Devam Ediyor , Umarım Daha Fazla Sürmez. ![]() |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.694
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:17508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.603
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam konu acıyodum bu konu hakkında ki yalnız değilmişim yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.013
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:14427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalniz degilsiniz Kutu kutu pense elmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.378
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:37548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun hala devam ediyor
...aynı yollardan geçtim... ...farklı sehpalarda idam edildim... |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.189
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de ediyor
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |