Konu Seçenekleri
Eski 13-11-06, 23:43 Çevrimdışı   #1

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Siteye ulaşım sorunu çekiyorsanız….(Mahkeme kararıyla engellenmiştir vs.)

Telekom’un bir hatadan dolayımı yoksa bilinçli bir şekilde yapılan bir çalışma sonucumu bilmiyoruz ancak sıkça
Siteye ulaşmaya çalışırken “mahkeme kararı sebebiyle ulaşımınız engellenmiştir” tarzı yazılar çıkıyorsa alta sıraladığım
yöntemleri denemenizde fayda var.

1)Sorun Telekom’un Dnslerin den kaynaklandığından bildiğiniz başka bir Telekom dns adressiyle “elle” ağ bağlantılarından değiştirebilirsiniz.
Henüz sabit daima çalışan bir dns adressi bilmediğimizden “Telekom dnsleri” vs. diye aramanızı tavsiye ederim.

2)Treewalk Dns(İngilizce) programını indirip kurabilirsiniz. Su ana dek en iyi sonuçları bu programdan aldık. Kurdukdan sonra otomatik Dns adreslerinizi değiştirecektir.(buradan indirebilirsiniz)

3)Tryk Dns(Türkçe) programını indirip yine otomatik dns ayarlarınızı yaptırabilirsiniz. (Kurulumu ve kullanımı basit bir program)
Eğer ilk denemede erişim düzelmediyse düzelene kadar programı devam ettirmenizde(tekrar sunucu aramanızda) fayda var. .(buradan indirebilirsiniz)

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi)
Язшμ§™ (14-12-06), ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ (13-01-07), ℓєαяѕιση (03-07-07), agit (09-03-07), ALoNe CoVBoY (03-04-08), And (13-11-06), Eftelya (13-11-06), EyLüLsu (14-11-06), hakancem (14-11-06), korach (16-11-06), NighT_BluE (07-03-07), RedStreak (15-11-06), roza (24-05-08), samx (15-11-06)
Eski 15-11-06, 17:26 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.366
Teşekkür etti: 392
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:3203
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
bence mp3 paylasımını kesin

müyap siteyi farketti
Eski 16-11-06, 20:14 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

azdamur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 674
Teşekkür etti: 74
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:585
azdamur ara sıra gören oluyorazdamur ara sıra gören oluyorazdamur ara sıra gören oluyorazdamur ara sıra gören oluyorazdamur ara sıra gören oluyorazdamur ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
saat şu an 20:15 , siteye nasıl olduysa girdim...

2 gündür uğraşıyorum , bi türlü girememiştim...

sitenin adını değiştirseniz , daha iyi olmaz mı acaba ??

çünkü öteki türlü girmekte bayağı zorlanıyoruz hatta giremiyoruz bile....
Eski 07-03-07, 12:31 Çevrimdışı   #4
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.346
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
2)Treewalk Dns(İngilizce) programını indirip kurabilirsiniz. Su ana dek en iyi sonuçları bu programdan aldık. Kurdukdan sonra otomatik Dns adreslerinizi değiştirecektir.(buradan indirebilirsiniz)

sadece paragrafı taşıdım. you tube erişimi olmayan arkadaşlar E-Dana'nın vermiş olduğu ilk linkteki programı kurup bu engeli aşabilirler. program çalışıyor. programı kurmadan önce girmeye çalıştığımda girişler mahkeme kararı ile durdurulmulştur yazıyordu
Eski 07-03-07, 14:57 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.340
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
Bu siteye girmek Mahkeme KararıyLa kapatıLmıştır veya EngeLLenmiştir.

artık bu yazıyı görmeyeceksiniz.

tek yapmanız gereken
aşağıdaki urL ye girip boşLuğa o sitenin Linkini girmek.

http://anonymouse.org/anonwww.html
Eski 08-03-07, 23:30 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

PsicoManiaCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.405
Teşekkür etti: 500
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3653
PsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biri

programın kullanımını açıklayabilirmisiniz??

!!GamE IS OveR!!
Eski 09-03-07, 00:47 Çevrimdışı   #7
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
GeSTaPo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu siteye girmek Mahkeme KararıyLa kapatıLmıştır veya EngeLLenmiştir.

artık bu yazıyı görmeyeceksiniz.

tek yapmanız gereken
aşağıdaki urL ye girip boşLuğa o sitenin Linkini girmek.

http://anonymouse.org/anonwww.html
bu yolla girmeye çalışırsanız login olamazsınız ben çoğu siteden bununla karşılaştım haberiniz olsun

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 05-04-07, 20:51 Çevrimdışı   #8
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
umurbem Herkese mesafeli
1)Sorun Telekom’un Dnslerin den kaynaklandığından bildiğiniz başka bir Telekom dns adressiyle “elle” ağ bağlantılarından değiştirebilirsiniz.
Henüz sabit daima çalışan bir dns adressi bilmediğimizden “Telekom dnsleri” vs. diye aramanızı tavsiye ederim.

Yanlış bilmiyor isem 4.2.2.1 işe yarıyor.....
hatta bu DNS ile megaupload'a ben girmiştim....
Eski 16-09-07, 20:02 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben Elazigdan giriyorum zamansiz.com'a hiç bir sekilde hiç sorun yasamıyorum arkadaslar ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 10-10-07, 07:18 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Erişimi engellenen bu veya başka sitelere girerken DNS ayarlarını değiştirmeyi beceremiyorsanız http://www.beenblocked.org/ sitesini deneyin.
Eski 20-01-08, 18:13 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dns değişimi olunca örn yasaklı youtube bile girebiliyorsunuz dns ayarlarını degiştirin E-dana.com uzerindende giriş yapabilirsiniz ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 20-01-08, 18:33 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ya ben hiç zorlanmıyorum siteye girmeye hiçte zorlanmadım

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 03-04-08, 05:48 Çevrimdışı   #13
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 292
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1273
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bence mp3 paylaşan arkadaşlar mp3 ün üzerine sitenin adresini koymamalı çünkü burdan indiren arkadaşlar başka bir arkadaşına verebiliyor mp3 ve bu şekilde site ismi yayıllıyor bu hem iyi hemde kötü,çünkü çabuk yayılabiliyor buda tehlikeli olabiliyor kapanma bakımından

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
Eski 24-05-08, 13:20 Çevrimdışı   #14
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
memed.6 Herkese mesafeli
T.ederiz ama bide şu 3'üncüyü nasıl kullanacagımızı da açıklasaydınız da ii olucaktı ama
Eski 08-10-08, 17:13 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 574
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Youtube ve birkaç siteyi açan programlardan biri ANTİ-SANSÜR

Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki?

Konu Seçenekleri