| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() | Siteye ulaşım sorunu çekiyorsanız….(Mahkeme kararıyla engellenmiştir vs.) Telekom’un bir hatadan dolayımı yoksa bilinçli bir şekilde yapılan bir çalışma sonucumu bilmiyoruz ancak sıkça Siteye ulaşmaya çalışırken “mahkeme kararı sebebiyle ulaşımınız engellenmiştir” tarzı yazılar çıkıyorsa alta sıraladığım yöntemleri denemenizde fayda var. 1)Sorun Telekom’un Dnslerin den kaynaklandığından bildiğiniz başka bir Telekom dns adressiyle “elle” ağ bağlantılarından değiştirebilirsiniz. Henüz sabit daima çalışan bir dns adressi bilmediğimizden “Telekom dnsleri” vs. diye aramanızı tavsiye ederim. 2)Treewalk Dns(İngilizce) programını indirip kurabilirsiniz. Su ana dek en iyi sonuçları bu programdan aldık. Kurdukdan sonra otomatik Dns adreslerinizi değiştirecektir.(buradan indirebilirsiniz) 3)Tryk Dns(Türkçe) programını indirip yine otomatik dns ayarlarınızı yaptırabilirsiniz. (Kurulumu ve kullanımı basit bir program) Eğer ilk denemede erişim düzelmediyse düzelene kadar programı devam ettirmenizde(tekrar sunucu aramanızda) fayda var. .(buradan indirebilirsiniz) Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi) | Язшμ§™ (14-12-06), ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ (13-01-07), ℓєαяѕιση (03-07-07), agit (09-03-07), ALoNe CoVBoY (03-04-08), And (13-11-06), Eftelya (13-11-06), EyLüLsu (14-11-06), hakancem (14-11-06), korach (16-11-06), NighT_BluE (07-03-07), RedStreak (15-11-06), roza (24-05-08), samx (15-11-06) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 392
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:3203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence mp3 paylasımını kesin müyap siteyi farketti |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 74
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saat şu an 20:15 , siteye nasıl olduysa girdim... 2 gündür uğraşıyorum , bi türlü girememiştim... sitenin adını değiştirseniz , daha iyi olmaz mı acaba ?? çünkü öteki türlü girmekte bayağı zorlanıyoruz hatta giremiyoruz bile.... |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2)Treewalk Dns(İngilizce) programını indirip kurabilirsiniz. Su ana dek en iyi sonuçları bu programdan aldık. Kurdukdan sonra otomatik Dns adreslerinizi değiştirecektir.(buradan indirebilirsiniz) sadece paragrafı taşıdım. you tube erişimi olmayan arkadaşlar E-Dana'nın vermiş olduğu ilk linkteki programı kurup bu engeli aşabilirler. program çalışıyor. programı kurmadan önce girmeye çalıştığımda girişler mahkeme kararı ile durdurulmulştur yazıyordu |
|
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu siteye girmek Mahkeme KararıyLa kapatıLmıştır veya EngeLLenmiştir. artık bu yazıyı görmeyeceksiniz. tek yapmanız gereken aşağıdaki urL ye girip boşLuğa o sitenin Linkini girmek. http://anonymouse.org/anonwww.html |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2)Treewalk Dns(İngilizce) programını indirip kurabilirsiniz. Su ana dek en iyi sonuçları bu programdan aldık. Kurdukdan sonra otomatik Dns adreslerinizi değiştirecektir.(buradan indirebilirsiniz) programın kullanımını açıklayabilirmisiniz?? !!GamE IS OveR!! ![]() |
|
| | #7 | |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım | |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
1)Sorun Telekom’un Dnslerin den kaynaklandığından bildiğiniz başka bir Telekom dns adressiyle “elle” ağ bağlantılarından değiştirebilirsiniz. Henüz sabit daima çalışan bir dns adressi bilmediğimizden “Telekom dnsleri” vs. diye aramanızı tavsiye ederim. Yanlış bilmiyor isem 4.2.2.1 işe yarıyor..... hatta bu DNS ile megaupload'a ben girmiştim.... |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben Elazigdan giriyorum zamansiz.com'a hiç bir sekilde hiç sorun yasamıyorum arkadaslar ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erişimi engellenen bu veya başka sitelere girerken DNS ayarlarını değiştirmeyi beceremiyorsanız http://www.beenblocked.org/ sitesini deneyin. |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dns değişimi olunca örn yasaklı youtube bile girebiliyorsunuz dns ayarlarını degiştirin E-dana.com uzerindende giriş yapabilirsiniz ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben hiç zorlanmıyorum siteye girmeye hiçte zorlanmadım ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence mp3 paylaşan arkadaşlar mp3 ün üzerine sitenin adresini koymamalı çünkü burdan indiren arkadaşlar başka bir arkadaşına verebiliyor mp3 ve bu şekilde site ismi yayıllıyor bu hem iyi hemde kötü,çünkü çabuk yayılabiliyor buda tehlikeli olabiliyor kapanma bakımından
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | T.ederiz ama bide şu 3'üncüyü nasıl kullanacagımızı da açıklasaydınız da ii olucaktı ama |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Youtube ve birkaç siteyi açan programlardan biri ANTİ-SANSÜR
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |