Konu Seçenekleri
Eski 09-07-08, 12:44 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.821
Teşekkür etti: 12.705
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şiyar Buzcu - Tedariksiz Yolcu [Şiir Kitabım Çıktı]

Benim Yolculuğum 07.09.1978 yılında Eskiden d.bakırın ama sonra il olan ve sonradan urfanın ilçesi olan Siverekte çıkmaz sokak olan bir mahallede büyük taşlarla örtülü avlulu bir evde başladı,silah seslerinin kulakları yırtan o hengamesinde kucaktan kucaga bir oraya bir buraya çok gidip gelmişim,çok korktuğum için ağlamamı durdurmak için içerisi yarı su yarı süt dolu taşınıyormuş mideme biberonlarla o zamanlar annemin ellerinde,yapacak en iyi şeydi , başkada bi şey gelmiyordu bizimkilerin elinden.sonra aşinası olmuşum o silah seslerinin,biberon sayısı azalmış,ama silah sesleri artmaya devam ediyormuş.sonra şu meşhur ihtilal olmuş,ve silah sesleri arasında postal seslerinide duymaya başlamışım,çünkü evimizin içine kadar girmiş.Sonra kendilerince düzeni sağlamışlar,ülkeyi refaha kavuşturmuşlar...Sonra ilk okul çağım gelmiş ve büyümeye başladığımı o zaman anladım,ali okula gel,ayşe ılık süt iç sonra 2x2 = 4 sonra yerli mallar haftası,sonra arkadaşlığı öğrendim,kızlarla erkekler aynı sıralarda otururduk,perçinleşen arkadaşlıkların tadını almaya başlamıştım ta o zamanlardan meyvesinide ortaokula geçtiğimde ısırmaya başlamıştım yavaş yavaş.Şiirlere merakım nasıl başladı şuan hatırlamak mümkün değil benim için ama Tedariksizliğim ortaokul dönemiydi büyük ihtimalle...Sonra öncesinde topladığım mevyeleri artık büyük büyük ısırıyordum,yemeye başlamıştım Lise 1 de,öyle derin dostluklar edinmiştimki Tedariksiz Yolculuğum devam ediyordu ben farkında olmadan,herşey çok güzel gidiyordu çünkü,hayat şartlarının zorluklarına rağmen Yolculuğumun beni yormadığının farkınada vardım Çünkü Şiirler tamamen girmişti hayatıma,benden bir parçaydı artık,Şiirler dinlendirirdi beni,ilaç gibi gelirdi.
Lise Sonrası Yolculuğum sorumluluklarla genişledi,büyüdü,uzadığını ve dahada uzayacağını farkettim ama hiç bir zaman yıldırmadı beni hayat,ezmesine izin vermedim mücadeleci yüreğim herşeyin karşısında duracak kadar cesurdu,cesurdum,beni korkutmuyordu zorluklar,yıldırmıyordu akıp giden zaman herşeye rağmen yaşamaya devam etmeliydim...İçimdeki yaşama sevincini bir an olsun kaybetmedim.
Ve Şiirler tamamen Yolcuculuğumun bir parçasıydı artık...Ve bu yolculuk esnasında yazdığım Şiirlerimi siz yüreği güzel insanlarla paylaşmak için okuyan yürekleride bu yolculuğuma ortak etmek için beğeninize sundum ilk Yolculuğumdan biriktirdiğim Şiir Kitabımı...

Sevgiler,Saygılar...

Tedariksiz Yolcu

Tedariksiz yolcuyum ben
Okyanuslara umut eklemiş denizciyim
Zifiriliğine aldırmadan bekçisiyim karanlıkların
Yüreğinde ihtilaller koparan sevda mahkumuyum

Dedim ya ;
Tedariksiz yolcuyum ben
Baharın koynunu ıslattığı yağmur tanelerinde ıslanır gözbebeklerim
Cüretkar fırtınalar koparken bedenimde,ben tedariksizdim
Bir kapı aralığında sıkışmıştı ayak parmaklarım
Arşınlanmış kaldırım taşlarının aşikar müdavimi

Sigaramın dumanında çığlıklarımı yükseltirken odamın penceresinden
İntiharlar merasimi düzenlenirken ciğerlerimde
Sana dair ne varsa bu yürekte gözlerime yükledim bu gece
Yansımasıydı gülüşlerinin yüzüme vuran
Hüzün gemileri yükledim gözlerimin limanına
Sen benim sarhoşluğumsun yürek sancılarımda

Ağlamaklı olurum her kar yağdığında
İsyan olur Şiirlerim her dem hasretinle

Ben tedariksiz yolcu ;
Yolculukların hüzünbaz keşmekeşinde yol alırken bilinmez yolculuklara masum bir çocuk gülümseyişini ekleyip buruşuk yüzüme kimsesiz çocukluğumuda alıp koynuma giderim solgun çiçeklerin parmak uçlarında...

Şiyar Buzcu

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Mesaja teşekkür eden: (46 Kişi)
$.<3.M.!.N (18-07-08), кємαℓιѕтüяк (15-07-08), мєяνє (16-07-08), Řσσκΐ₤ (11-07-08), ℓєαяѕιση (18-07-08), αηтιкαριтαℓιѕт (23-08-08), agbar (19-11-08), agit (10-07-08), antiterorES (15-07-08), aSk (15-07-08), Bυя¢U (11-07-08), BigBang (24-08-08), Bir Ben Eksiktim (09-07-08), DR_GoKiSsS (09-07-08), DüşüM (24-08-08), FauLtLesS (27-09-08), Galiyev (09-07-08), gerceksevda (09-07-08), GeSTaPo (09-07-08), hakancem (23-08-08), HANNİBAL (18-07-08), hareketli (09-07-08), interlude (09-07-08), Işıkyak (09-07-08), Jen (24-08-08), Karmaşık (16-07-08), moonlight_1850 (27-09-08), mylife (16-07-08), nesquik (09-07-08), NuraYY (16-07-08), Olimbera (15-07-08), Oo.SoSuMo.oO (23-08-08), Opeth (17-07-08), pavel (09-07-08), RAMSES113 (09-07-08), Rock'n Rose (24-08-08), roza (17-07-08), S.M.U.R.F (18-07-08), samira_prensess (15-07-08), Scнiивея (09-07-08), seLLuk@ (15-07-08), Snorland (09-07-08), Tuğrul Bey (09-07-08), YagmurYüreklim (09-07-08), YaGMuR_CiNi (09-07-08), »Asi GüL« (29-09-08)
Eski 09-07-08, 12:51 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Hayırlı olsun, bu yolculuğunda sana başarılar dilerim

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 12:57 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.637
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hayırlı olsun

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:02 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.851
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:34586
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayırlı Olsun ŞiYaR Aßi...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:03 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler

Hayırlı Olsun

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:05 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrik ederim hayırlı olsun abi...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:06 Çevrimdışı   #7
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kutlarim..
Hayirli olsun .

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:08 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.340
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
tebrikler hayırlı olsun
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:09 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Hayırlı Olsun
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:13 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.123
Teşekkür etti: 4.311
RepForum Gücü: 191
Forum Puanı:84374
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hayirli Olsun

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:24 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...Desteğinizi bekliyorum bu konuda...Kitap taleplerinizi bekliyorum...Sevgiler...

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 09-07-08, 13:31 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
ŞiYaR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...Desteğinizi bekliyorum bu konuda...Kitap taleplerinizi bekliyorum...Sevgiler...
havale numaralarını alalım şiyar abim ptt olrusa tam süper olur
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:32 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
GeSTaPo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
havale numaralarını alalım şiyar abim ptt olrusa tam süper olur

Şiyar Buzcu

Hesap No : 48561539-5001 / Ziraat Bankası-Siverek Şubesi veya
direk ismim ve soyismime Siverek postahanesinede yatırılabilir.

Teşekkür ederim Şimdiden...

TeDaRiKsİz YoLcU

Mesaja teşekkür eden:
GeSTaPo (09-07-08)
Eski 09-07-08, 13:57 Çevrimiçi   #14
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 4.131
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45083
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hayırlı olsun yoldaş (:

...

Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden
dünyaya,
hayretihasret ve biraz da
bayat bayram şekeri kederiyle bakan,
aklı canbaz,yanağı al,
sesi çilek aroması
bir çocuk oturuyor
gözlerinde...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 14:04 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hayırlı olsun iinşallah daha nice siir kitapları yazarsın

Ne Mutlu Türküm Diyene
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 14:12 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yeni kitabının hayırlı ve ugurlu olmasını dilerim Şiyar abi

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 14:29 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.349
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayırlı olsun usta, sen tedariksiz çıkmışsın benide tedariksiz yakaladın, yakın zaman içinde tedarik için iletişime geçeriz.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 14:59 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.099
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Hayirli olsun.....InsAllah beyenilir ve ugurlu olur

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 16:04 Çevrimdışı   #19
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Alıntı:
ŞiYaR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şiyar Buzcu

Hesap No : 48561539-5001 / Ziraat Bankası-Siverek Şubesi veya
direk ismim ve soyismime Siverek postahanesinede yatırılabilir.

Teşekkür ederim Şimdiden...
abi bide ne kadar yatırcam onuda bi yollasan
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (09-07-08)
Eski 09-07-08, 16:11 Çevrimdışı   #20
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
GeSTaPo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi bide ne kadar yatırcam onuda bi yollasan
Kitap fiyatı 10 ytl kardeş,artık kaç tane istyorsan

TeDaRiKsİz YoLcU