DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 30-07-08, 13:53 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Döküman Siyasi Eğilimler Araştırması

ßu anket Çok tartışıLacak..!

Sonar Araştırma A.Ş tarafından 22 il, 32 ilçe ve 34 köyde yüz yüze anket yöntemi kullanılarak gerçekleştirilen “Siyasi Eğilimler Araştırması”nda, iktidar partisinin son seçimlerde aldığı oy oranının sürekli düştüğü, diğer partilerin yükselişe geçtiği ortaya çıktı.

AKP düştü CHP yükseldi

AKP’nin 22 Temmuz 2007’de yüzde 46.6 olan oy oranı 2008’in temmuz ayında 9.5 puan düşerek yüzde 37.1’e geriledi. CHP’in oy oranı yüzde 24.2’ye yükselirken halkın yüzde 64.08’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor. Hükümeti genel olarak başarısız bulanların oranı ise yüzde 72.76.

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 30-07-08, 18:20 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bakalım gerçek seçimlerde akp napcak?

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 30-07-08, 18:28 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.501
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
Ne yapacağı açık seçimlere az kala okullardaki kömürleri kamyonlarla mahallelere dağıtacak...
Kendi belediyelerince halka 'erzak yardımı' adı altında yardımda bulunacak...
Sadaka toplumunu Türkiyeye getiren aynı AKP dış politikada lobi faaliyetlerine devam ederek kendi iktidarını kuvvetlendiricek...
Irakta 1.5 milyon Müslüman ölürken katil Amerikaya yalakalığa devam ettiği sürece AKP hep iktidar olacak...

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 30-07-08, 18:32 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Bu araştırma pek tartışılmaz seçim öncesi mercimek-kömür dağıtımları başlayınca tablo değişir Hükumet değil yardım kuruluşu seçiyoruz mübarek

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 30-07-08, 18:39 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.123
Teşekkür etti: 810
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16908
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bu kapatılma davası da gerçekleşmediğine göre biraz daha tepemizde olur. Ama hazine yardımının kesilmesi iyi oldu. Biraz sekte vuruldu. Artık hangi cemaatlarin yardımıyla hangi dış güçlerin destekleriyle ne yapabiliyorlarsa onu yapacaklar. Bizde izleyeceğiz. İnş. Devletimiz için hayırlısı olur...

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu...

Ya kimin sayesinde oldu...

Ağzı olan konuşuyor mu ne?
Eski 30-07-08, 19:25 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
AKP'nin hazine yardımı kesilse de hiç önemli değil; destekçisi çok. Göreceksiniz aynı yolda yürümeye devam!...

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 08-08-08, 20:27 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Antikapitalistler

evet akp'nin destekçileri bence de git gide azalacak

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 11-08-08, 22:56 Çevrimdışı   #8
Stajyer

sfanky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 96
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:1161
sfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuşsfanky üç beş tanıdığı olmuş
açıkçacı bu anket bana pek inandırıcı gelmedi daha çok umduklarını yazmışlar gibi
bence bu kapatma davasından sonra akp nin oyunda yükselme olmuştur.
dava sonuçlandığında akp kapanmadığında bir çok kişi akp nin tamamen suçsuz olduğunu,ortaya bi laf bir dava çıkartıldığı için hazine yardımının kesilmesininde sadece boşu boşuna kargaşa çıkarmayıp hiç olmassa bir ceza vermiş olalım dmek için yapıldığını düşünen bir çok insan var.
bu durumda akp nin oylarını arttırabilr.

umarım birgün başımıza ülkemiz için gerçekten çalışan akıllı ve başarılı bir iktidar gelir

Konu Seçenekleri