| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | ßu anket Çok tartışıLacak..! Sonar Araştırma A.Ş tarafından 22 il, 32 ilçe ve 34 köyde yüz yüze anket yöntemi kullanılarak gerçekleştirilen “Siyasi Eğilimler Araştırması”nda, iktidar partisinin son seçimlerde aldığı oy oranının sürekli düştüğü, diğer partilerin yükselişe geçtiği ortaya çıktı. AKP düştü CHP yükseldi AKP’nin 22 Temmuz 2007’de yüzde 46.6 olan oy oranı 2008’in temmuz ayında 9.5 puan düşerek yüzde 37.1’e geriledi. CHP’in oy oranı yüzde 24.2’ye yükselirken halkın yüzde 64.08’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor. Hükümeti genel olarak başarısız bulanların oranı ise yüzde 72.76. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakalım gerçek seçimlerde akp napcak?
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne yapacağı açık seçimlere az kala okullardaki kömürleri kamyonlarla mahallelere dağıtacak... Kendi belediyelerince halka 'erzak yardımı' adı altında yardımda bulunacak... Sadaka toplumunu Türkiyeye getiren aynı AKP dış politikada lobi faaliyetlerine devam ederek kendi iktidarını kuvvetlendiricek... Irakta 1.5 milyon Müslüman ölürken katil Amerikaya yalakalığa devam ettiği sürece AKP hep iktidar olacak... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu araştırma pek tartışılmaz seçim öncesi mercimek-kömür dağıtımları başlayınca tablo değişir Hükumet değil yardım kuruluşu seçiyoruz mübarek Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 810
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16908 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kapatılma davası da gerçekleşmediğine göre biraz daha tepemizde olur. Ama hazine yardımının kesilmesi iyi oldu. Biraz sekte vuruldu. Artık hangi cemaatlarin yardımıyla hangi dış güçlerin destekleriyle ne yapabiliyorlarsa onu yapacaklar. Bizde izleyeceğiz. İnş. Devletimiz için hayırlısı olur...
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu... Ya kimin sayesinde oldu... Ağzı olan konuşuyor mu ne? |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AKP'nin hazine yardımı kesilse de hiç önemli değil; destekçisi çok. Göreceksiniz aynı yolda yürümeye devam!... Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet akp'nin destekçileri bence de git gide azalacak
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:1161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açıkçacı bu anket bana pek inandırıcı gelmedi daha çok umduklarını yazmışlar gibi ![]() bence bu kapatma davasından sonra akp nin oyunda yükselme olmuştur. dava sonuçlandığında akp kapanmadığında bir çok kişi akp nin tamamen suçsuz olduğunu,ortaya bi laf bir dava çıkartıldığı için hazine yardımının kesilmesininde sadece boşu boşuna kargaşa çıkarmayıp hiç olmassa bir ceza vermiş olalım dmek için yapıldığını düşünen bir çok insan var. bu durumda akp nin oylarını arttırabilr. umarım birgün başımıza ülkemiz için gerçekten çalışan akıllı ve başarılı bir iktidar gelir |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |