| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyasi partiler ve sanatçılar ? Sizce seçim dönemlerinde siyasi partilere sanatçıların şarkılarını kullanmaları için izin vermesi ne kadar doğrudur ? Karşı siyasi görüşte olan hayran kitlesini kaybetme riskleri yokmudur ? Sanatçıların bu alandaki davranışını uygun buluyormusunuz ? Lütfen bu konuyu siyasi parti propagandası yapmadan tartışalım |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izin verilmemesi gerekiyor aslında ama şarkıları kullanılan sanatçıların bu konuda bir şeyler yapması biraz zor gibi görünüyor çünkü onlarada baskı uygulanıyor .
![]() |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:16 ![]() |
siyasetten pek anlamam ama o partilere şarkı yapılması olayı bence anlamlı değil...reklam yapılıyor yani..partiler yapacağı ve yapabileceği çalışmaları yazı olsun başka bi şekilde olsun öyle dağıtılsın..şarkıya gerek yok boş yer kaplıyo parti şarkıları acaba dinleyenler warmıdır? orası meçcul işte...
|
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanmam hayran kitlesi kaybı olacagını çünkü sanatçılar bu işi zaten para için yapıyolar ve bazı sanatçıların görüşleri zaten yaklaşık belli
|
|
| | #5 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 267
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:390 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence ortada yanlış birşey yok. ama şarkıcılar bu işi sadece para için yapmıyorsa. .
Kırık dökük kapımdan Çek ellerini soframdan Ufacık tefecik dünyamdan Git bir an önce Ben düşmanım çünkü senden değilim Kan kusmadım hiç olmadı petrolüm Halıya bastın çamurdun Oysa ne zor temizlemiştim.. |
|
| | #6 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tabikide sadece para için yapıolar kenan doğulu chp ye yapmıştı bi tane.chpli olduundan mı haır yani kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu | |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:50 ![]() |
parti için şarkı saçma..ama para için yapıyorlar tabii.. bazen de baskı altında kalıyolar we yapmak zorunda kalıyolar... bir balık olsam şu okyanusta alıp başımı gitsem uzaklara hiç kararmasada gökyüzü ben yine yıldızlarla dolaşacağım sakin denizlerin ortasında dalgalar olmasa da.... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ortada inanılmaz paralar dönüyor arkadaşlar ben o kadar sıfırı sadece lise 1 karnemde görmüştüm. ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir parti propagandasında şarkı türkü kullanacaksa,bunu işin ehlinden istemesi kadar doğal ne olabilirki??parayla olmasıda doğal bence.
|
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 215
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:123 ![]() ![]() | Zaten eserini veren kişi o partiyi destekler ve o partinin yanında olmayan dinleyen kitlesini de umursamaz. |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun yok Ugur Isilak Ak Parti ye sarki yapmis bu secim icin (Haydi anadoludan bahsetmiyorum) dedigine köre parasini verdikten sonra herkez kullana bilirmis "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 34
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:30 ![]() |
sanatçıların üç aşağı beş yukarı siyasi fikilerini zaten biliyoruz. para için yapılıyor da olabilir ama ben hayran kitlelerinde bi deişiklik olacağını sanmıyorum
|
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
risk vardır olmasa hepsi bakandı da işte bazılarına para tatlı geliyo onlar için artık işin sonuna gelinmiş insanlar oldugu için bir çıkar yol işte.
|
|
| | #14 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 74
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:277 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sanatçılar bunu para için yaptığında hiç bi sorun yok fakat bunu siyasi görüşü için yapıosa işte o zaman büyük ölçüde dinleyici kaybedebilir!!!
Hayat,kalbin tiktakları ile başlamış ölüm bestesinin mırıltılarıdır... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |