| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]() | Son 100 yılın terör örgütü İsrail'in Gazze'de yaptığı sivillere yönelik saldırı ve çocuk katliamlarını şiddetle kınamak amaçlı Eğitim Bir-Sen,Mazlumder,Kudüs-Der'in düzenlediği; Yüreğinden "Şiddete Hayır" diyen Gazzeli kardeşlerine destek çıkmak isteyen herkesi bekliyoruz. YER: İsrail Büyükelçiliği Önü ( Mahatma Gandi Caddesi No:85 Gaziosmanpaşa/ Ankara) TARIH: 05.03.2008(Çarşamba) SAAT: 12.30 Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ankadarda olsam katılırdım ama Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarim yeterli katilim olur.. bilgilendirme icin tesekkurler.. . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.318
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılmayı çok isterdim malesef olmuyor :( Ankara'da yaşayan arkadaşlarıma ileteceğim teşekkürler `Deniz ülkesi `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an onlar sizden nefret etmiyor .. hepsi adına ben nefret ediyorum.. nankör insanlar ![]() yaşam hakkına saygı ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |