| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: hangisi hatalı | |||
| fenerbahce | | 5 | 50,00% |
| galatasaray | | 0 | 0% |
| süper transferler ne diyon sen yaaaa | | 5 | 50,00% |
| Oylayanlar: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Spor grubu ![]() | sizce 2 büyük takımdan hangisi yanlış transfer yaptı
bence ii transferler yaptılar
|
|
| | #2 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.384
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi transfehepsi ama sonucu ne olur bilinmez.....rler |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet güzel transverler yaptılar ama işte bakalım nolcak......... ![]() |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fenerbahcenin yaptığı süpeer transferlerle puanı orantılı mı acabaa ![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar ters orantı |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence doğru orantı .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüksek maliyet ,düşük dereced başarı nasıl doğru orantı ise |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sezon başında her transfer ardından şampiyon olunacağını söyleyip nasıl bu kadar puan alınıyorsa öyle bir orantı... .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet oran kavramına yeni bir boyut getirdin kübra |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ...doru musa(:ama bence öyle .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fikrinize elbette saygımız var |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim beyendi(: .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beklediğim farklı vede nokta fikirler gördüm bu konuda |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmm ilginç bende bunu umuyordum (: .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peki aragones gitmelimi kalmalımı |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne heli varsa görsün benden uzak allaha yakın .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahmet çakarımsı bir yorum geldi |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenerin yaptığı transferler fos çıktı ![]() Spor Grubu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |