| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | Sİzce 2007 Yilinin En GÜzel Şarkisi?
2008'e Gİrerken 2007 Yilinin En GÜzel Şarkisi En Akillarda Kalan Şarkisi Sİzİn İÇİn Hangİsİ?
|
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şebnem ferah - sil baştan Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | absolut (19-12-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 956
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
babazula-özgür ruh
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | absolut (20-12-07), storm_fatih (19-12-07) |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagopa Kajmer - Baytar
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeaveN| (22-01-08) |
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi o şarkı çok süper ama bu sene çıkmadı galiba o
|
|
| | #11 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 796
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emre Aydin-Afilli Yalnızlık... ![]() ve albümünde bulunan bütün parçalar diyebilirim... I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
|
| | #12 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işin acı tarafı 2007 yılına damgasdını vuraqcak üzerinden 20 yıl geçse bile hatırlanacak, o heyecenla dinlenebilecek, öyle bir şarkı çıkmadı. hem de hiç bir türde, tabi bunda bizim de suçumuz çok fazla, çek mp3'ü çek mp3'ü sonra kaliteli şarkı bekle, ama aysbergin diğer tarafında da, şarkı yazan insanların hayata karşı donanımları da önemli, sen aşık oldum terk ettin, niye gittin temalı ortaokul türkçesiyle sığ şarkılar yaparsan sanatçı duyarlılığını hiç bir yerde göstermezsen anva bu kadar olur. sadece sabun köpüğü şarkılar çıkar.... harcanılan elektriğe emeğe yazık olur...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | absolut (23-12-07), BigBang (22-12-07), hazardmt (23-12-07), rebelişko (22-01-08), YaGMuR_CiNi (25-12-07) |
| | #13 | |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kuş kanadı kalem olsa.. Ah Yazılmaz benim derdim | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ucakla (30-12-07) |
| | #14 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.702
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şebnem Ferah - Sil Baştan ..
|
|
| | #15 | ||
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:11 ![]() | Sagopa Kajmer - Monotonluk Maratonu ( Kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim ) Alıntı:
Alıntı:
Fikrimin İnce Gülü | ||
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeaveN| (22-01-08) |
| | #16 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kenaN Doğulu, mirkelam, ezginin günlüğü, nazan öncel, nev... bunları ayırtedemiyorummmm=)))))))) hepside 2007de albüm çıkardı =)) |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:484 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap & Fieber feat hayki & garez(ihtilal)-çok uzun bir hikâye Neden mi Graffiti ? Çünkü Aşığız! Neden mi Graffiti ? Çünkü ßiz Sokakların Sanatkârıyız Neden mi Graffiti ? Çünkü Graffiti ßir Sanattır ! |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Killa hakan ft Ceza ft yener ft Eko fresh ve ayaz kaplı =Gheddo
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | direct-hasret.. 2006 da mı çıktı ama emin değilim 2007 olması lazım.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |